Komentáře

Zpět na článek

Andrej Babiš se udělal politickým lídrem. A mě zkusil otrávit párky

3 komentářů

pooch.ledog
2. srpna 2012 • 12:58
jak v tom svem traktaru Babis pise o oceneny jeho vyrobku - at z nas nedela voly. Vseci vime, jak se tyhle souteze poradaji. To se vyrobi neco, co normalne v obchode ani nevidite a posle se to na onu akci. Nebo mi snad ten clovek chce tvrdit, ze posuzovatele kvality potravin kontrolovali jeho chleba denne, na ruznych mistech apod.? Dejme tomu cely rok? Jedine tak by to bylo asi objektivni.

I tak ale nevylucuji, ze mezi jeho vyrobky muzou byt i nejake lepsi, ci jeden dva dokonce vynikajici. To vsak neni nic ve srovnani s tim zbytkem, ze ano. A s tim, jak znicil mensi provozy aby pro sebe urval co nejvic. Tohle navic neni jen o tom, jak a kde se co vyrabi, ale predevsim o tom jak to meni pak nasledne tvar cele spolecnosti. Davy presouvajici se denne desitky kilaku tam a zpet do jedne centralni velkovyrobny, misto co by mohli to same delat rozdrobene v mensim primo v miste bydliste, cerstve, bez potreby dalsi silnic a vyfukovych plynu nicicich nam zivotni prostredi. Mezi svymi blizkymi sousedy, se kterymi by se i timhle daly budovat lepsi vztahy. Uvazuje nekdy nekdo nad vecma i takhle? Ze treba okamzity vyssi zisk muze znamenat velke ztraty do budoucna a to ne jen penezni? V jake spolecnosti vlastne chceme jednou zit? V te diktovane Babisem a jemu podobnymi?

No FUJ.
pooch.ledog
2. srpna 2012 • 12:50
moderni uhlobaron ktery si vzal do hlavy ze on vi nejlip co prosty lid chce. Ci-li levnou sracku nebot lid prece nechce platit za kvalitu. Prelozeno do normalni reci - vyrobim to tak abych na tom co nejvice trhnul, tudiz na kvalitu kaslu a vy pekne zerte co vam predhazuji. Tak s tim at jde pekne do haje. Nepotrebuji Babise ani dalsi jemu podobne nenazrane zmetky aby mi predzvejkavali co mam jist. Mam uz vazne po krk lidi kteri mi porad tvrdi, ze Cesi nechteji jist lepsi jidlo. Cast z nich mozna ne, presne tak jak je to v kazde zemi kterou jsem kdy videla. Nebot i v zemich gurmanskych jako je Francie kvetou vyrobny sracek jako je Mekac a spol. a v supermarketech najdete levny sunt ktery je cas od casu vystaven medii na pranyr v souvislosti se skandaly jako byl napr. ten v Italii, kdy tam uhynulymi zviraty krmili zvirata jine apod. Dalsi cast naroda by vsak velice rada nasla jednoho dne na namesti opravdovy farmarsky trh plny poradnyho jidla, jakoz i male provozovny kde se vyrabi to co je radost do sebe narvat. Jenze to by tihle srackovyrobci nemohli budovat ta sva imperia a stavat se miliardari. Reknete to ale nahlas. Budete oznaceni za levicaky kteri jim nepreji zisk, za neuspesne a zavistive.

Rozdil mezi staty kde se bezne da koupit lepsi jidlo a nami je, ze diky komunistum neexistuje tradice radneho farmareni a z toho pochazejicich kulinarskych zazitku, hojne dorazena po plysaku prave takovymi Babisy kteri v honbe za mamonem misto rozumneho zisku udelali z naroda kotel na semleti vseho co jinde nikdo nechce. Tak at jde ten estebak do pr....jedine tam patri. Svoje kecy at si necha pro vypatlance jako Kacenka Brozova, tu mozna mohl oblbnout protoze to nestastny stvoreni nema paru co to je inteligence.
Co me ale desi je, ze se fakt najdou lidi kteri tehle svini dokazi verit, ze to mysli s politikou cestne a kterym vubec, ale vubec nevadi jakou ma minulost.
aznom
1. srpna 2012 • 20:49
Musím říci a to důrazně,nemám rád Babiše,v podstatě si myslím ,že je to "úmyslný škůdce" této rozkradené zemičky,navíc jsem nenávistník té komunistické pakáže a to ze všech směrů,mám za to,že ten,který z jakéhokoli důvodu(vyjma infiltrace s úmyslem škodit) si omočil s tou estébáckou pakáží,nemá co pohledávat tam,kde má možnost rozhodovat o čemkoliv,ale lze vůbec najít někoho,na koho se lze spolehnout?Ne v tom, jestli dodrží rozpočet,nebo např. jestli dostaví dálnici atd. atd.,ale jestli prostě nebude lhát,krást a celkově být darebák,kterými se jeví být všechna ta pakáž,která nás tzv.zastupuje a jejímž hlavním zájmem je ,co nejvíce pro sebe naloupit,dokud je čas?