Komentáře

Zpět na článek

Jiří Dienstbier: na Hrad míří další pan Nikdo

11 komentářů

bigmogul
21. února 2012 • 00:47
jestli to tak mám jenom já, ale podle mě mladej Dienst nemá obličej. Myslím podobu. Starej měl, byl nezaměnitelnej. Pod mladým když nevidím titulek nebo neslyším komentář, nepoznal bych ho. To je jak koukat do sklenice s pivem. Že je to pivo, to poznám; nepoznám jaký. U Diensta poznám jenom to, že je člověk. Pravděpodobně. Šumák taky uměl vypadat jako pivo.
bobesh
20. února 2012 • 17:26
Dejte tam Okamuru a ČR přejmenujte na Kocourkov !
nohanoha
20. února 2012 • 17:09
a vždyt je to jedno stejně tu dál bude vládnout absurdistán
samael
20. února 2012 • 15:15
dají hlas Dienstbierovi ,je synem pomýleného soudruha,žvaní jak komunista a ještě byl u nich škemrat o hlasy,takže je pro ně jasnou volbou, i když v prvním kole to samozřejmě hodí soudruhu kosmonautovi.
vodraz
20. února 2012 • 12:16
ale úplně nejhorší ze všech by byl Holec. Škoda, že nám neprozradil svého favorita, hned bychom měli i druhého nejhoršího... a třeba bychom se nakonec k tomu relativně nejlepšímu vylučovací metodou dobrali.
zerovan
20. února 2012 • 09:23
snad ne někoho ze senátu ši sněmovny? Nebo snad Jákla či Hájka anebo důchodce z Vysočiny? Nějak se v to neorientuju
Avatar - epr3}
epr3
20. února 2012 • 10:16
to je právě ono, vy se neorientujete a tak to hodíte tomu, koho vám podstrčí
jiklik
20. února 2012 • 08:41
ne oblíbenou. Člověka, za kterým toho hodně je, něco dokázal, a proto se o něj můžeme opřít. A ne člověk, který nic nepokazil, protože také nic nedělal. Tolik let je v politice a kdo zná nějaký jeho počin?
Škoda jen, že doposud neoznámil kandidaturu Jára Cimrman. To by si Dienstbier ani neškrtli. To by bylo KO všem politikům. I Okamurovi.
Avatar - epr3}
epr3
20. února 2012 • 08:34
nikdo ho pořádně nezná, nikdy se nijak neprojevil s vyjímkou odmítnutí oranžovo-modré koalice na pražské radnici, což mu paradoxně dává aureolu pana Spravedlivého, pokud někdy něco jako politik ukradl, nokdo to na něj neví a to co ví, nepoví. A Švejnar? Kašpar, maňásek a maskot když se to ČSSD hodí. Jejich ekonomický expert, který dokud byl ekonomickým liberálem, nikdo z oranžových ho neposlouchal. Normální člověk by změnil firmu, on ale zůstal a radši se stal čistokrevným eurohujerem. Tfuj.
muhlhaus
20. února 2012 • 08:16
Je v řadách našich nejsilnější stran někdo, kdo by svojí osobností třeba p. Dienstbiera nějak výrazně převyšoval? Obávám se, že ne. Ale vzhledem k tomu, že asi o moc horší než teď to být nemůže a hlavně vzhledem k zanedbatelným pravomocem prezidenta to možná nebude žádná tragédie, jestli to vyhraje Dienstbier, Němcová nebo někdo z populárních Japonců, pěvců, herců či hokejistů.