Komentáře

Zpět na článek

Útok v Berlíně jako další budíček. Německo čelí hrozbě, na kterou ani přísná bezpečnost nestačí

11 komentářů

Vaba Bauer
Já už se toho nedožiji, ale až někomu v Německu dojde trpělivost a bude mít dostatečnou voličskou podporu, né že bych z toho měl radost, skončí to tam ze sebezáchovných důvodů zas koncentráky.A vůbec se jim nedivím.Nejspíše je tam nebudou zplynovávat,ale nepustí je ven,bez ohledu na to,co si pseudohumanisté ve světě budou myslet a protestovat.Maji s tím zkušenosti.
Jarda Bloudil
@Vaba Bauer A kdo ví,jestli už ty koncentráky na migranty nejsou postavený.Ono se toto může stát dříve než myslíme.
DAVID FUČÍK
Německo je v rozkladu, EU prakticky bezmocný niktoš, který nemůže Německu nijak pomoci a já se Ruska ptám, kdy jindy než teď. 😎
Jožka Oltec
Podobné poťapané prognózy slýcháme už od dob kdy Angela otevřela hranice uprchlíkům. A houno, problémy má každá země. Stejně jako slýcháme že říše zla US se hroutí. Hroutí se už přes 60 let a kde nic tu nic. Je to vše jen o negativní škrabálkovství a prodeje více reklam, tj navýšení čtivosti a profitu, nic víc. Lidé se potřebují bát a nadávat.
deben Duben
Děkujem , Makrelo ...
Bořivoj Zelený
@deben Duben Makrelu bych nevinil. Když pozvala migranty do Německa, statisíce jich již v Evropě bylo uvízlých na balkánské trase a nemohla se dívat na humanitární krizi uprchlíků.
Hlavní viníky bych viděl ve vládách USA, V. Británie a Francie, které destabilizovaly arabský svět a úplně rozvrátily fungující státy, čímž způsobily exodus obyvatel z těchto rozvrácených států do Evropy.
torstt
@Bořivoj Zelený : Hlavní viníci jsou Němci, kteří jí volili.
Martin Pilar
@Bořivoj Zelený naposledy tam fungovala Osmanská říše.
misazak
@Bořivoj Zelený Samozřejmě, Bořivoji, jen ty největší - je to tak pohodlné a bez přemýšlení 👎🏻
pinkkk
Jeden z Muprhyho zákonů zní: Otevřeš-li plechovku s červy, jediný způsob jak je dostat zpátky, je navřít je do větší plechovky.
Jarda Bloudil
Mě zaujalo jak autor článku píše že bezpečnostní složky v Německu vše monitorují.Dokud to nebudou deportovat zpátky a to i ty co se v Německu narodil. Tak to bude jen horší.