Komentáře
Uživatel_5577504
I Kajínek by byl lepší než dutý rudý hnus Pávek!
bella.
😆🤣🟥
Mertlíku ,
a co takhle podvodnice s tituly Decroix ?
🟥Naše letní ministryně s jejíž aférou užívání titulu neoprávněně neměl Pavel problém jmenovat byť byla kvůli tomu vykoputa z advokátní komory , kam se vloudila podvodem a tedy co vlastně s povrchním trhaným vzděláním posbíraným kdekoli k postu ministryně Pavlovi nabídla ?
🟥 Dyť jeho Decroix za 3 měsíce své vlády prošustrovala na auditu Bitcoin
8 000 000,- Kč .a není to u konce ?
🟥Její hospodaření se rovná rozhazovačnosti elitáře na Hradě Pavla a jeho manželky , její english trhá rekord smíchu tak jako english naší první dámy Pavlové , takže proč ne?Svět si na takové názorové nuly už zvykl?
🟥Anebo, že by se ozvala mladá taková kráásná Danuše Nerudová?
🟥 Anebo Pekarová ? Ta v rozhazovačnosti a vyžírkování vede a s hradním ropočtem by zatočila, tak jak madam Pavlová a její genrál.
Se divím opozici i Mertlíkovi, že tady vybrali Peltu a Ludvíka, když má opozice tak výrazné postavy sama ! 😆🤣😆🤣
Mertlíku ,
a co takhle podvodnice s tituly Decroix ?
🟥Naše letní ministryně s jejíž aférou užívání titulu neoprávněně neměl Pavel problém jmenovat byť byla kvůli tomu vykoputa z advokátní komory , kam se vloudila podvodem a tedy co vlastně s povrchním trhaným vzděláním posbíraným kdekoli k postu ministryně Pavlovi nabídla ?
🟥 Dyť jeho Decroix za 3 měsíce své vlády prošustrovala na auditu Bitcoin
8 000 000,- Kč .a není to u konce ?
🟥Její hospodaření se rovná rozhazovačnosti elitáře na Hradě Pavla a jeho manželky , její english trhá rekord smíchu tak jako english naší první dámy Pavlové , takže proč ne?Svět si na takové názorové nuly už zvykl?
🟥Anebo, že by se ozvala mladá taková kráásná Danuše Nerudová?
🟥 Anebo Pekarová ? Ta v rozhazovačnosti a vyžírkování vede a s hradním ropočtem by zatočila, tak jak madam Pavlová a její genrál.
Se divím opozici i Mertlíkovi, že tady vybrali Peltu a Ludvíka, když má opozice tak výrazné postavy sama ! 😆🤣😆🤣
@bella. ty dáváš razítko na svoji závist a hloupost
bella.
@Uživatel_5700993
🟥Pořád říkám,že ten kdo se ohání závistí se transformuje do jiných. Tedy je to prioritně tvoje vlastnost.
🟥Nemá cenu asi ti vysvětlovat , že závidět co jako ?Mentální nedostatečnost Pekarové, Decroix , anebo Nerudové?
🟥Neurážej !
Snad nikdo na tom, kromě tebe až tak mentálně bídně není, jako jmenované 3 dámy, za které se ne že stydíme,mně jsou ukradené, ale stydíme se , jaký sešup mělo od 1989 naše školství a jaký materiál má diplomy.
🟥Pořád říkám,že ten kdo se ohání závistí se transformuje do jiných. Tedy je to prioritně tvoje vlastnost.
🟥Nemá cenu asi ti vysvětlovat , že závidět co jako ?Mentální nedostatečnost Pekarové, Decroix , anebo Nerudové?
🟥Neurážej !
Snad nikdo na tom, kromě tebe až tak mentálně bídně není, jako jmenované 3 dámy, za které se ne že stydíme,mně jsou ukradené, ale stydíme se , jaký sešup mělo od 1989 naše školství a jaký materiál má diplomy.
Pavel Hanzl
Tahle vláda by mohla vyhovět Krejčířovy žádosti, aby byl převezen z kriminálu v JAR a zbytek trestu by odseděl u nás. Tady by mu prominuli za dobré chování zbytek trestu a šel by rovnou na kandidáta na presidenta, je přece všeobecně známý.
Vypadá to jako Divoký kačer? Omyl, jsme ve světě naopak a tohle je velmi reálný scénář.
Vypadá to jako Divoký kačer? Omyl, jsme ve světě naopak a tohle je velmi reálný scénář.
bella.
🟥 @Pavel Hanzl
Hanzle, dávno už se prezident píše se z.
(I když písmeno Z chtěli v EU zakázat a náš poslanec měl kvůli totalitě vlády SPOLUs písemenem "Z" problém, protože ho vlastní lidi z PS udali, že měl Z přeškrtnuté . Poslanec slavil Z jako svátek své přítelkyně Zuzany a v písmenu Z měl seřazené chlebíčky na tácu.Jen debil takto šovinisticky uvažoval a náš Fiala plácal ručičkama, jak pomáháme Ukrajině. On učitel neví, že Z stará generace psala vždy přeškrtnuté uprostřed , ba i jimi oslavovaný Masaryk.
Hele , na rozdíl od tebe nejsem dement a ty zrůdnosti vlády Fialy a pomatené Pekarové si pamatuju všechny.
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
......................................
🟥
Hanzle, dávno už se prezident píše se z.
(I když písmeno Z chtěli v EU zakázat a náš poslanec měl kvůli totalitě vlády SPOLUs písemenem "Z" problém, protože ho vlastní lidi z PS udali, že měl Z přeškrtnuté . Poslanec slavil Z jako svátek své přítelkyně Zuzany a v písmenu Z měl seřazené chlebíčky na tácu.Jen debil takto šovinisticky uvažoval a náš Fiala plácal ručičkama, jak pomáháme Ukrajině. On učitel neví, že Z stará generace psala vždy přeškrtnuté uprostřed , ba i jimi oslavovaný Masaryk.
Hele , na rozdíl od tebe nejsem dement a ty zrůdnosti vlády Fialy a pomatené Pekarové si pamatuju všechny.
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
......................................
🟥
Shrňme si FAKTA
1. Babiš je hlupák, prosťáček Jakešova typu, on opravdu netuší, co napsal Čapek, kdo napsal Švejka, že Slunce a Měsíc nejsou planety. Nicméně to netuší miliony hlupáků a přesně ti si ho zvolili.
2. Babiše čeká poslední období a v ANO vrcholí v podstatě boj o nástupnictví. Oni nechápou, že bez Babiše se to rozpadne v řádu týdnů. Voliči volí svého Andreje, nezajímají je nějaké morální bonsaje jako Nacher, nebo opilec Vondráček.
3, Babiš začíná proto brát jakousi zpátečku, Ubírá plyn, protože tuší, že by se mu to všechno mohlo vrátit. Potřebuje za tři roky někde žít. Bez imunity to nezvládne. Ve Francii ho po skončení funkce premiéra čeká soud. Pokusí se někoho uplatit, jiné řešení nezná, proto ta zpátečka
1. Babiš je hlupák, prosťáček Jakešova typu, on opravdu netuší, co napsal Čapek, kdo napsal Švejka, že Slunce a Měsíc nejsou planety. Nicméně to netuší miliony hlupáků a přesně ti si ho zvolili.
2. Babiše čeká poslední období a v ANO vrcholí v podstatě boj o nástupnictví. Oni nechápou, že bez Babiše se to rozpadne v řádu týdnů. Voliči volí svého Andreje, nezajímají je nějaké morální bonsaje jako Nacher, nebo opilec Vondráček.
3, Babiš začíná proto brát jakousi zpátečku, Ubírá plyn, protože tuší, že by se mu to všechno mohlo vrátit. Potřebuje za tři roky někde žít. Bez imunity to nezvládne. Ve Francii ho po skončení funkce premiéra čeká soud. Pokusí se někoho uplatit, jiné řešení nezná, proto ta zpátečka
Jiří Ježek
@Uživatel_5700993
Vloudila se Vám tam chyba. Píšete o soudruhu Pávkovi a nazýváte jej Babiš. Bacha na překlepy 🤣
Vloudila se Vám tam chyba. Píšete o soudruhu Pávkovi a nazýváte jej Babiš. Bacha na překlepy 🤣
@Uživatel_5700993
Zajímavý bude nejdříve výsledek Nagyové, která cca za 3 měsíce půjde k soudu, jako hlavní dotační podvodník.
Samozřejmě, že to voličstvem Andyho nehne, ale bude zajímavé slwdovat, jak se k výsledku sám velký guru postaví....
Média už pod palcem nemá a dá se říci, že v zemi neexistuje novinář, který by ho miloval.
Zajímavý bude nejdříve výsledek Nagyové, která cca za 3 měsíce půjde k soudu, jako hlavní dotační podvodník.
Samozřejmě, že to voličstvem Andyho nehne, ale bude zajímavé slwdovat, jak se k výsledku sám velký guru postaví....
Média už pod palcem nemá a dá se říci, že v zemi neexistuje novinář, který by ho miloval.
Uživatel_5577504
@Pavel Nyklíček
Mezi Babišem a Nagyovou je jeden podstatný rozdíl. Nagyová byla statutární zástupce firmy, co žádala o dotaci. Babiš s firmou v té době neměl s firmou nic společného a nemohl tedy nic spáchat. I kdyby chtěl.
Což idiotům v talárech nebrání, aby jej soudili. Inu politické zadání je politické zadání, že...
Mezi Babišem a Nagyovou je jeden podstatný rozdíl. Nagyová byla statutární zástupce firmy, co žádala o dotaci. Babiš s firmou v té době neměl s firmou nic společného a nemohl tedy nic spáchat. I kdyby chtěl.
Což idiotům v talárech nebrání, aby jej soudili. Inu politické zadání je politické zadání, že...
Pavel Hanzl
@Uživatel_5700993
Babiš je nevzdělaný a amorální šmejd, ale je geniální oblbovač prostších lidí, tj. je dobrý politik. Když se podíváme, jaké karty měl Fiala - většinu trumfů a jaké Babiš, tak je jasné, že v politice je králem. Otázkou je, jak mu pomohla hybridní válka z Ruska a jaké dostal noty z Kremlu, ale kdyby nebyl fakt dobrý, nedal by to.
Babiš je nevzdělaný a amorální šmejd, ale je geniální oblbovač prostších lidí, tj. je dobrý politik. Když se podíváme, jaké karty měl Fiala - většinu trumfů a jaké Babiš, tak je jasné, že v politice je králem. Otázkou je, jak mu pomohla hybridní válka z Ruska a jaké dostal noty z Kremlu, ale kdyby nebyl fakt dobrý, nedal by to.
Pane Merlíku opět trefa do černého! Jen dle počtu opět nových nicků, kteří na vás uboze útočí, je to evidentní! 👍😎
Jinak to mělo smysl, vyděsili jsme již tak bojácného, starého a slabého Slabiše! Chápe, že zde nemá šanci a nechápe, že ne každý si musí sympatie kupovat koblihou! Je mi ho líto, je tak bohatý a stejně chudák! 😎👍
Jinak to mělo smysl, vyděsili jsme již tak bojácného, starého a slabého Slabiše! Chápe, že zde nemá šanci a nechápe, že ne každý si musí sympatie kupovat koblihou! Je mi ho líto, je tak bohatý a stejně chudák! 😎👍
bella.
To je tak, když se amatér Sezemský s e r e do politiky 😆🟥 a zanáší jako čert na jednu hromadu.
🟥Macinka promluvil né o koze, ale o tom, jak Západ zblbnul a úplně se ztratil normální život
🟥Sezemský, pokud neznáte poměry v US, mlčte.
Vymklo se to a Hillary je totéž co Danuše Nerudová, nebo podvodnice s tituly , letní ministryně Decroix anebo mentálně mně nepochopitelná Pekarová, která mimochodem tak úděsně rozhazovala z našeho rozpočtu, že by měla být zažalovaná, protože sorry jako, ale vládním letadle usadit manžela a prožrat a prochlastat /pivo, prosecco / 228 tisíc!, protože při letu Pekarové na Tchaj-wan se na alkoholu nešetřilo, dále její letenky do Chicago 200 000 -pro koho a proč předražené?🟥Tohle mě zajímá, ne její bolavá plotýnka a a vzdechy o dítěti !
🟥Decroix - letní ministryně spravedlnosti bez vzdělání a vykopnutá z Advokátní komory za lež o Mgr. prošustrovala za 3 měs. za audity Bitcoin kauzy 8 mil. Kč
Zpět k Macinkovi :
Sezemský ,
🟥 jsem proti tomu, aby se po 20 letech probudily ženy že ony taky Metoo, když přece mohly z "funkcí" modelek , hééreček odejít a už tehdy podat žalobu.
🟥Nebaví mě být furt ostražitá a neříct " černoch", když nic jiného jako opozitum k běloch není.
🟥Nebaví mě být furt ostražitá a neříct rasa, kdy odjakživa antropologie rozlišovala a zrovna Pekarka , Nerudová v těch pojmech plavou.
🟥Nebaví mě oslovovat člověka který je " nebinární " jako TO NĚCO .
🟥 Jsem pro 2 pohlaví,přičemž do něho spadají i lesby a homosexuálové,protože mají svoje pohlaví a je mi jedno, koho mají rádi, jsem i pro tranzice, protože když příroda zařádí a splete to, je třeba pomoci.
🟥Debilní upoutávky v tramvají, že " pohled je taky obtěřžování " mi jde na nervy a další a další kraviny .
Sezemský, nebuďte poleno .
Macinka o voze a Clintová o koze, protože to byl argumentační faul, kdy my chytří to víme. Sikorský je dle mého vlezlý Lipánek a Telička nám v EU vyjednal podřadnou roli.Ten ubožák by měl mlčet.Bučí, jak EU por
🟥Macinka promluvil né o koze, ale o tom, jak Západ zblbnul a úplně se ztratil normální život
🟥Sezemský, pokud neznáte poměry v US, mlčte.
Vymklo se to a Hillary je totéž co Danuše Nerudová, nebo podvodnice s tituly , letní ministryně Decroix anebo mentálně mně nepochopitelná Pekarová, která mimochodem tak úděsně rozhazovala z našeho rozpočtu, že by měla být zažalovaná, protože sorry jako, ale vládním letadle usadit manžela a prožrat a prochlastat /pivo, prosecco / 228 tisíc!, protože při letu Pekarové na Tchaj-wan se na alkoholu nešetřilo, dále její letenky do Chicago 200 000 -pro koho a proč předražené?🟥Tohle mě zajímá, ne její bolavá plotýnka a a vzdechy o dítěti !
🟥Decroix - letní ministryně spravedlnosti bez vzdělání a vykopnutá z Advokátní komory za lež o Mgr. prošustrovala za 3 měs. za audity Bitcoin kauzy 8 mil. Kč
Zpět k Macinkovi :
Sezemský ,
🟥 jsem proti tomu, aby se po 20 letech probudily ženy že ony taky Metoo, když přece mohly z "funkcí" modelek , hééreček odejít a už tehdy podat žalobu.
🟥Nebaví mě být furt ostražitá a neříct " černoch", když nic jiného jako opozitum k běloch není.
🟥Nebaví mě být furt ostražitá a neříct rasa, kdy odjakživa antropologie rozlišovala a zrovna Pekarka , Nerudová v těch pojmech plavou.
🟥Nebaví mě oslovovat člověka který je " nebinární " jako TO NĚCO .
🟥 Jsem pro 2 pohlaví,přičemž do něho spadají i lesby a homosexuálové,protože mají svoje pohlaví a je mi jedno, koho mají rádi, jsem i pro tranzice, protože když příroda zařádí a splete to, je třeba pomoci.
🟥Debilní upoutávky v tramvají, že " pohled je taky obtěřžování " mi jde na nervy a další a další kraviny .
Sezemský, nebuďte poleno .
Macinka o voze a Clintová o koze, protože to byl argumentační faul, kdy my chytří to víme. Sikorský je dle mého vlezlý Lipánek a Telička nám v EU vyjednal podřadnou roli.Ten ubožák by měl mlčet.Bučí, jak EU por
Pavel Hanzl
Nynější fašisti rádi kopou do komunistické mrtvoly a nechápou, že právě z ní jejich fašismus vyrostl.
Pavel Hanzl
Naši nablblí paravoliči čurají do vystydlého ohníčku komunismu a nevidí, že za zády jim hoří barák plameny fašismu, které rozdmýchávají právě bývkomáři a proruští zrádci.
Pavel Hanzl
Na Pavlovi všem šmejdům vadí, že je proevropský a protiruský, chce pomáhat Ukrajině.
A jsou to podrazníci a zmetci, tak vytahují nesmyslnou minulost, i když semi byli komář a udavači a dnes nic nepochopili a chovají se jako krysy pořád.
A jsou to podrazníci a zmetci, tak vytahují nesmyslnou minulost, i když semi byli komář a udavači a dnes nic nepochopili a chovají se jako krysy pořád.
Alois Rudý
Možná budu kandidovat já. Byl jsem jiskřička, pionýr, svazák, člen Svazarmu, kandidát KSČ, absolvent VUMLu, v listopadu 1989 jsem byl na Národní třídě. Tam mi sice nějaký student poplival štít, ale ty klečící studentky před námi, prostě paráda. S jednou jsem si tam domluvil schůzku a později si jí vzal. To už jsem samozřejmě prohlédl, omluvil se za svojí mladickou nerozvážnost a začal pracovat na ministerstvu vnitra v sekci zpravodaj. Podpořte moji kandidaturu, slibuji bezpečné a vzkvétající Česko. 😉
@Alois Rudý
Tak tomu bych i věřil. A teď ses překabátil na ANOsektu. Ale tam je těch komoušů, agenttů a jiných hovádek dosti, takže se tam ztratíš. Nechtěl bych posloužit spoluobčanů a emigrovat směr východ?
Tak tomu bych i věřil. A teď ses překabátil na ANOsektu. Ale tam je těch komoušů, agenttů a jiných hovádek dosti, takže se tam ztratíš. Nechtěl bych posloužit spoluobčanů a emigrovat směr východ?
bella.
🟥@Alois Rudý ,
jo, ale slevíš na ošatným !!!
😆 A ona bude brát kurzy chování a english a opovaž se, aby přešla pak na botox. Z tetky na Dolatellu ,už teď je trága ta její reprezentace
😆A TY se opovaž zase se sesypat , vyplakat se v projevu a frknout na dovolenou, národe pose... se třeba !
😆 A když už vymetáš ty školy, nevykládej jim, že už nechceš kandidvat ,ale jen kdybys měl 56 % hlasů dle výzkumů bys o tom uvažoval .
😆 V třídách s inkluzí Ukrajinců budou brát procenta až na vejšce zaplacené neziskovkou a tak jako tak nechápou, že to je tvoje průhledná , jak tvé IQ kampaň .🟥🟥🟥
jo, ale slevíš na ošatným !!!
😆 A ona bude brát kurzy chování a english a opovaž se, aby přešla pak na botox. Z tetky na Dolatellu ,už teď je trága ta její reprezentace
😆A TY se opovaž zase se sesypat , vyplakat se v projevu a frknout na dovolenou, národe pose... se třeba !
😆 A když už vymetáš ty školy, nevykládej jim, že už nechceš kandidvat ,ale jen kdybys měl 56 % hlasů dle výzkumů bys o tom uvažoval .
😆 V třídách s inkluzí Ukrajinců budou brát procenta až na vejšce zaplacené neziskovkou a tak jako tak nechápou, že to je tvoje průhledná , jak tvé IQ kampaň .🟥🟥🟥
Pavel Hanzl
Petr Pavel byl z čistě bolševické rodiny, výchovu i školu měl komunistickou, ale velmi rychle to celé pochopil a celý svůj profesní život sloužil naší republice v demokratickém NATO.
Kolik takových vůbec je? Jeden z tisíce?
O to mi připadá cennější, i v Bibli cení napraveného hříšníka více, než toho, který k hříchu nebyl ani sváděn.
Kolik takových vůbec je? Jeden z tisíce?
O to mi připadá cennější, i v Bibli cení napraveného hříšníka více, než toho, který k hříchu nebyl ani sváděn.
Pavel Hanzl
@Pavel Hanzl
Já to měl velmi jednoduché, já měl protikomunistické názory vždycky a tak by mě do strany nikdy nevzali, natož aby mi to nabízeli sami.
Já to měl velmi jednoduché, já měl protikomunistické názory vždycky a tak by mě do strany nikdy nevzali, natož aby mi to nabízeli sami.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...jednoduchému vše jednoduché, že ferdo😂🤣
Pelta , Ludvík a Pávek to je trojka , jeden lepší jak druhý! Za dva roky Pávek naštěstí končí!! Havel se musí obracet v hrobě !!
Pavel Hanzl
@Ladislav Pelánek
Právě Havel by Pavla velmi ocenil. Právě komunisti a udavači se stydí za své ponížení a proto plivou na komunisty nejvíc, Havel na ně neplul, bo se nikdy nesklonil a nemusel se za nic stydět.
Právě Havel by Pavla velmi ocenil. Právě komunisti a udavači se stydí za své ponížení a proto plivou na komunisty nejvíc, Havel na ně neplul, bo se nikdy nesklonil a nemusel se za nic stydět.
Podle titulku by se dalo usuzovat, že autor trpí podstatným deficitem IQ.
Pavel Hanzl
Nejhezčí je, jak bývkomáři a udavači pořád ječí, že Pavel byl komunista a rozvědčík a je to šílený, jenže my máme problém úplně jiný.
Nový ruský (a možná už i americký) fašismus, ke kterému se tihla bývkomáři hlásí ve velkém, bo sám Putin je kágebák a komunista.
Nový ruský (a možná už i americký) fašismus, ke kterému se tihla bývkomáři hlásí ve velkém, bo sám Putin je kágebák a komunista.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ....Putin byl kagébák a komunista, Pertr Pavel byl "vojenský StBák" a komunista.😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Žádný vojenský stbák neexistuje, Putin je dnes fašista a Pavel demokrat. To jsou ale paradoxy, říkával Laďák.
Ovšem Babiš je bytostný estébák celý život.
Žádný vojenský stbák neexistuje, Putin je dnes fašista a Pavel demokrat. To jsou ale paradoxy, říkával Laďák.
Ovšem Babiš je bytostný estébák celý život.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ......Babiš StBák nebyl. Je podezírám pouze ze spolupráce s StB. Ale k tomu je nutné vždy doplnit, že StB zde byla proto, aby občany Československa chránila před zrůdami spolupracujícími s tehdejším našim nepřítelem. Ten pojem Vojenský StBák je v uvozovkách, pokud nevíš co to znamená, tak to neřeš a zapomeň na to (pro tebe: píši na to, ne NATO) 😉
Pavel Hanzl
@Rudy:
Jak preboga chránili lidi před jakým nepřítelem? Před Havlem a disidenty z kotelen, pravdivými informacemi ze Svobodné Evropy a Hlasu Ameriky?
A dělali to jak? Šikanovali a terorizovali naše lidi, kteří odmítli hajlovat se soudruhy, to fakt nevíš?
Jak preboga chránili lidi před jakým nepřítelem? Před Havlem a disidenty z kotelen, pravdivými informacemi ze Svobodné Evropy a Hlasu Ameriky?
A dělali to jak? Šikanovali a terorizovali naše lidi, kteří odmítli hajlovat se soudruhy, to fakt nevíš?
@Alois Rudý
Jsi naivní prosťáček. Bureš se sám napráskal, že donášel. Veřejně. Navíc na Slovensku je veden jako agent STB. Vše milionkrát doloženo a ověřeno. Pavel vadí, Bureš nevadí. Divná matematika.
Jsi naivní prosťáček. Bureš se sám napráskal, že donášel. Veřejně. Navíc na Slovensku je veden jako agent STB. Vše milionkrát doloženo a ověřeno. Pavel vadí, Bureš nevadí. Divná matematika.
Pavel Hanzl
@Michal Bednarek
Pavel je proevropský, Babiš je proruský. To je celý.
Pavel je proevropský, Babiš je proruský. To je celý.
Uživatel_5577504
Soudruh Mertlíku bleje z polstrované cely...
Tak hledej Babišu, ty kluku ušatá. Hlavně někoho, kdo ti hned 1.týden ve funkci udělí milost.
Kandidátem musí být voják lampasák co podepsal komunistické ČSLA , bojoval proti imperialismu a kapitalismu hájil ve svém životopise okupaci Československa bl funkcionáře KSČ ostatní soudruhy ve zbrani školil v marxismu leninismu manželku komunistickou politručku ČSLA podplukovnici
Alois Rudý
Kandidát by měl mít podobnou charakteristiku jako Petr Pavel:
Kariérní předlistopadový člen KSČ
Aktivní člen tehdejší "vojenské StB"
Schopnost měnit "kabát" podle aktuální politické situace (kam vítr tam plášť)
Manželku pokud možno se stejným charakterem
Jistotu, že bude pouze prázdnou figurkou plnící přání svých sponzorů.
Takový kandidát jistě bude mít podporu i od Milionu chvilek😉
Kariérní předlistopadový člen KSČ
Aktivní člen tehdejší "vojenské StB"
Schopnost měnit "kabát" podle aktuální politické situace (kam vítr tam plášť)
Manželku pokud možno se stejným charakterem
Jistotu, že bude pouze prázdnou figurkou plnící přání svých sponzorů.
Takový kandidát jistě bude mít podporu i od Milionu chvilek😉
Pavel Hanzl
A manželé Stodolovi? Když do pekla, tak na pořádné kobyle, říkával Fico. A jemu to peklo už olizuje zádel.
Kandidátem bude žena buď paní Filipi velvyslankyně v Sýrii nebo paní Tykacova
Ani jedna nebyla členkou KSČ nebo ČSLA represivnich složek režimu
Ani jedna nebyla členkou KSČ nebo ČSLA represivnich složek režimu
@Martin Kucer
Tak s Tykačovou by to byla výhra. To už bychom tu mohli rovnou zhasnout a čekat, že se nebude krást jako nikdy dříve. Ale rozumím = Kucer je placený trol
Tak s Tykačovou by to byla výhra. To už bychom tu mohli rovnou zhasnout a čekat, že se nebude krást jako nikdy dříve. Ale rozumím = Kucer je placený trol
@Martin Kucer
Nás národ ženy ve vedoucích pozicích zcela odmítá.
Je to už takový národní kolorit.
Praxe ukázala, že ženy v důležitých kandidaturách byly jen předvoj pro posílení mužské pozice vítěze.
Hrály roli užitečných idiotů, ale o to šlo.
Ve finále je vše jinak.
Nás národ ženy ve vedoucích pozicích zcela odmítá.
Je to už takový národní kolorit.
Praxe ukázala, že ženy v důležitých kandidaturách byly jen předvoj pro posílení mužské pozice vítěze.
Hrály roli užitečných idiotů, ale o to šlo.
Ve finále je vše jinak.
Pavel Hanzl
@Pavel Nyklíček
Hluboký omyl, ženské typu Železný lady, Albright nebo Merkel byly velmi silné typy.
U nás by se taky našly, (samozřejmě na lokální úrovni), třeba Decroix, Pekarová, Němcová, Benešová, Richterová atd.
Hluboký omyl, ženské typu Železný lady, Albright nebo Merkel byly velmi silné typy.
U nás by se taky našly, (samozřejmě na lokální úrovni), třeba Decroix, Pekarová, Němcová, Benešová, Richterová atd.
bella.
@Martin Kucer
😆🤣Filipi je už stará a s Tykačovou jste to nepobral
😆🤣Filipi je už stará a s Tykačovou jste to nepobral
Články ve své podstatě nikdy nečtu.
Tento jsem přečetl celý. Zcela poprvé.
V naší zemi se sešli loupežníci a stížnosti občanů musí zákonitě přijít.
Podzimní volby budou příležitostí vyjádřit svůj nesouhlas.
Blbcům to bude jako vždy jedno a volby jako všechny předchozí, rozhodnou důchodci...
Věřme, že zmoudří.
Tento jsem přečetl celý. Zcela poprvé.
V naší zemi se sešli loupežníci a stížnosti občanů musí zákonitě přijít.
Podzimní volby budou příležitostí vyjádřit svůj nesouhlas.
Blbcům to bude jako vždy jedno a volby jako všechny předchozí, rozhodnou důchodci...
Věřme, že zmoudří.
Pavel Hanzl
@Pavel Nyklíček
Důchodci nezmoudří, jede mezi nimi zápas o proevropu - prorusko, sám se toho zúčastňuji, ale přesvědčit někoho z opačného tábora je velmi obtížné. Myslím si, že jsem pár lidí ovlivnil, ale jen ty nerozhodnuté. Zarytého, navíc starého dezoláta, nedá nikdo. Ale dají se trochu ovlivnit ti, kteří nechodí volit vůbec.
Důchodci nezmoudří, jede mezi nimi zápas o proevropu - prorusko, sám se toho zúčastňuji, ale přesvědčit někoho z opačného tábora je velmi obtížné. Myslím si, že jsem pár lidí ovlivnil, ale jen ty nerozhodnuté. Zarytého, navíc starého dezoláta, nedá nikdo. Ale dají se trochu ovlivnit ti, kteří nechodí volit vůbec.
bella.
🟥@Pavel Nyklíček
Co znamená " ve své podstatě nečtu články ? "
Nyklíčku, Nyklíčku, čím normálněji člověk hovoří, tím inteligentnější je. Důvod pro tomu tak je si vygoogluj a v své podstatě přežvejkej .🟥
Co znamená " ve své podstatě nečtu články ? "
Nyklíčku, Nyklíčku, čím normálněji člověk hovoří, tím inteligentnější je. Důvod pro tomu tak je si vygoogluj a v své podstatě přežvejkej .🟥
Pane Mertlíku,styďte se, to jste novinář?Děláte majitelům ostudu.
A co takový Kajínek?
Mathesak1
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Mathesak1 Vysvětlím opožděným. Mají společné s Babišem a Okamurou, že jsou sprostý obviněný.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5351925
Jistě, Babiš je už odsouzený za korupci 50 mega a poslední soud má jen určit výši trestu.
A Okamůra má na krku rasismus, který je zcela evidentní a ty plakáty viděli přece všichni. V jakékoliv normální zemi by už dávno bručel.
Jistě, Babiš je už odsouzený za korupci 50 mega a poslední soud má jen určit výši trestu.
A Okamůra má na krku rasismus, který je zcela evidentní a ty plakáty viděli přece všichni. V jakékoliv normální zemi by už dávno bručel.
@Pavel Hanzl
Otevřený rasismus nemá být trestný, jen to ukazuje vypatlanost toho člověka. Pitomio je vypatlaný komerční nacionalista...
Otevřený rasismus nemá být trestný, jen to ukazuje vypatlanost toho člověka. Pitomio je vypatlaný komerční nacionalista...
Pavel Hanzl
@93
Jak nemá být trestný? Když je někdo vrah, taky nemá být trestán, že to znamená jeho vypatlanost?
Samozřejmě, když je někdo nepříčetný, nejde bručet do kriminálu, ale jde do uzavřeného oddělení blázince, odkud se nedostane. Pokud by byl Okamura takhle ohodnocen, jsem taky pro.
Jak nemá být trestný? Když je někdo vrah, taky nemá být trestán, že to znamená jeho vypatlanost?
Samozřejmě, když je někdo nepříčetný, nejde bručet do kriminálu, ale jde do uzavřeného oddělení blázince, odkud se nedostane. Pokud by byl Okamura takhle ohodnocen, jsem taky pro.
rammstein.1.rammstein
Marek Vašut , a agent Pávek skončí v zapomnění jako lhář Fiala , dvě netáhla !! 😄
Pavel Hanzl
A co takoví manželé Stodolovi, vrahy jsme za prezidenty ještě neměli (kromě Gottwalda).
@Pavel Hanzl myslíš, že Pávek během svých hrdinských misích po lidech nestřílel?? Možná i trefil, možná vraha za prezidenta máme aktuálně.
Pavel Hanzl
@Mathesak1
To fakt nevím, byl ve válce a tam se střílí a zabíjí nepřátelé, což jsou taky vrahové, což ovšem není vražda. Ovšem Gottwald podepisoval rozsudky smrti nad nevinnými lidmi, to je úplně jiná kaše.
To fakt nevím, byl ve válce a tam se střílí a zabíjí nepřátelé, což jsou taky vrahové, což ovšem není vražda. Ovšem Gottwald podepisoval rozsudky smrti nad nevinnými lidmi, to je úplně jiná kaše.
Alois Rudý
Petr Pavel byl jiskřičkou, pionýrem, svazákem, aktivním členem KSČ, kariérním příslušníkem tehdejší "vojenské StB", včas pochopil nutnost převléknout kabát, má proto podporu fialovců, no kdo jiný by měl lepší charakteristiku být opět prezidentem😂🤣
Radim Měcháček
Pavel Hanzl
Co se týká minulosti, tak Pavla prokádrovali v NATO totálně domrtě, takže je náš nejčistší politik. Takový Babiš nebo Klempíř by se nedostali ani na vrátnici.
@Pavel Hanzl Oni hlavně věděli , kdo bude ochoten ten kabát převléci , kdo je schopen zrady své bolševické strany .
Pavel Hanzl
@Radim Měcháček
Totální pitomost, o žádnou zradu nešlo. Pavel přísahal ČSSR a nemohl za to, že byl bolševický a že se rozpadl, takže žádný slib už neplatí, tak ho nemohl porušit. U nás bylo asi 8 milónů komunistů a ti fakt neodletěli na Mars.
Klempíř a Babiš byli estébáci, což je úplně jiný level a oni prováděli aktivně represe svých občanů a drželi u moci komáry.
Totální pitomost, o žádnou zradu nešlo. Pavel přísahal ČSSR a nemohl za to, že byl bolševický a že se rozpadl, takže žádný slib už neplatí, tak ho nemohl porušit. U nás bylo asi 8 milónů komunistů a ti fakt neodletěli na Mars.
Klempíř a Babiš byli estébáci, což je úplně jiný level a oni prováděli aktivně represe svých občanů a drželi u moci komáry.
@Pavel Hanzl
Průkazku odhodil v devadesátém, Československo zaniklo za dva roky, tak neblábol. Převlékl kabát hrdina.
Průkazku odhodil v devadesátém, Československo zaniklo za dva roky, tak neblábol. Převlékl kabát hrdina.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl hlupáků futrále , ssoudruhu hanzle, v ČSSR bylo cca 1,7 milionu členů a kandidátů KSČ, ale ti nedoletěli na Mars, ti se jen v klidu rozlezli do nové strany jako například ODS. Víš fialokratický slouho hanzle.
@Pavel Hanzl Babiš byl celou dobu v zahraničí jako obchodní zástupce . A odtamdut tedy prováděl represe vůči Čským občanům , zatímco Pávek byl v Čechách a ničeho se neúčastnil . Dobře jste nám to vysvětlil .
Pavel Hanzl
@Babiš byl v Maroku a tam kradl (za ten lup začal podnikat) a udával spolupracovníky, možná ještě někoho jiného.
Pavel byl voják a byl cvičen pro boj s nepřítelem svého státu. Bohužel, ten byl zrovna komunistický.
Ale celý aktivní život pracoval taky pro svůj, už demokratický stát v NATO, což byl přínos obrovský.
Babiš ale tady kradl, tuneloval, lhal, korumpoval a bohatl.
Pavel byl voják a byl cvičen pro boj s nepřítelem svého státu. Bohužel, ten byl zrovna komunistický.
Ale celý aktivní život pracoval taky pro svůj, už demokratický stát v NATO, což byl přínos obrovský.
Babiš ale tady kradl, tuneloval, lhal, korumpoval a bohatl.
Hlavně by oposice měla hledat také. Znovu nabízet člověka, který vstoupil do bolševické armády jako lampasák a pak i do KSČ za rádoby pravici je na zvracení.
Sledujeme proces, který je české unikum. Zapřisáhlým kritikům Pavla vadí jeho komunistická minulost. ale zároveň jim nevadí stokrát horší minulost Babiše nebo Zemana. Zeman se nechal obklopovat nájemnými vrahy Připravoval kompro na spolustraničku Buzkovou atd, o kriminálním chování Babiše nemluvě. Jinými slovy, lidem nejde o nějakou morálku, Petr Pavel jim vadí, že stojí proti Babišovi a spol. Pro mě jako antikomunistu je Pavlova minulost z mládí jeho koule na noze, i když svým angažmá v NATO stokrát vyvážená, Lapidárně řečeno, Pavel byl zmetek v mládí, Babiš je zmetek pořád...
@Uživatel_5700993 a ty seš co ?
Tak mně tedy vadí oba, Vašnosti. A stejně i předseda ÚŠ, byvší kandidát KSČ.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5700993
Těm zmetkům nevadí nějaká komunistá minulost, oni sami byli komáři nebo udavači.
Jim vadí, že Pavel je proevropský a oni chtějí do ruské p.dele.
Těm zmetkům nevadí nějaká komunistá minulost, oni sami byli komáři nebo udavači.
Jim vadí, že Pavel je proevropský a oni chtějí do ruské p.dele.
Anatolij Vasil
Já se divím že Mertlík ještě pobírá mzdu.Co článek to perla.
jednou rozvědčík, navždy rozvědčík
Alois Rudý
Já myslím, že Babiš nakonec vybere Petra Pavla a je to logické. Oba byli členové KSČ. Babiš se zapletl s StB, Pavel byl aktivním členem tehdejší "vojenské STB" , oba po převratu v roce 1989 převlékli kabát. Mají prostě hodně společných životních zkušeností, tak proč hledat nějakého nestraníka a čistého člověka.😉
Pokus o srandu , která je míněna ale vážně s cílem poškodit vítěznou vladu

Tys zakysl za komára a od té doby jsi nepochopil vůbec nic.
Tak co pořád mektáš o demokracii a svobodě slova? Jsi jen řadový fašoun a je jedno, pod jakou barvou.