Komentáře

Zpět na článek

Babiš hledá kandidáta na Hrad. Pelta nebo Ludvík by sedli dokonale!

16 komentářů

Alois Rudý
Petr Pavel byl jiskřičkou, pionýrem, svazákem, členem KSČ, pracovníkem tehdejší "vojenské StB", převlíkač kabátů, resp. kam vítr tam plášť, má proto podporu fialovců, no kdo jiný by měl lepší charakteristiku být opět prezidentem😂🤣
Radim Měcháček
Nejlepší by byl sám Vladimír Iljič Mertlík , to by byl teb správný prezident , něco jako Gottwald .
Pavel Hanzl
Co se týká minulosti, tak Pavla prokádrovali v NATO totálně domrtě, takže je náš nejčistší politik. Takový Babiš nebo Klempíř by se nedostali ani na vrátnici.
Radim Měcháček
@Pavel Hanzl Oni hlavně věděli , kdo bude ochoten ten kabát převléci , kdo je schopen zrady své bolševické strany .
Miroslav Vlasák
Hlavně by oposice měla hledat také. Znovu nabízet člověka, který vstoupil do bolševické armády jako lampasák a pak i do KSČ za rádoby pravici je na zvracení.
Uživatel_5700993
Sledujeme proces, který je české unikum. Zapřisáhlým kritikům Pavla vadí jeho komunistická minulost. ale zároveň jim nevadí stokrát horší minulost Babiše nebo Zemana. Zeman se nechal obklopovat nájemnými vrahy Připravoval kompro na spolustraničku Buzkovou atd, o kriminálním chování Babiše nemluvě. Jinými slovy, lidem nejde o nějakou morálku, Petr Pavel jim vadí, že stojí proti Babišovi a spol. Pro mě jako antikomunistu je Pavlova minulost z mládí jeho koule na noze, i když svým angažmá v NATO stokrát vyvážená, Lapidárně řečeno, Pavel byl zmetek v mládí, Babiš je zmetek pořád...
Petr Klimánek
@Uživatel_5700993 a ty seš co ?
Miroslav Vlasák
Tak mně tedy vadí oba, Vašnosti. A stejně i předseda ÚŠ, byvší kandidát KSČ.
Uživatel_5700993
@Miroslav Vlasák Takže si zvolíte práskače Klempíře)))
Pavel Hanzl
@Uživatel_5700993
Těm zmetkům nevadí nějaká komunistá minulost, oni sami byli komáři nebo udavači.
Jim vadí, že Pavel je proevropský a oni chtějí do ruské p.dele.
Anatolij Vasil
Já se divím že Mertlík ještě pobírá mzdu.Co článek to perla.
Jozef Kolek
jednou rozvědčík, navždy rozvědčík
Uživatel_5700993
@Jozef Kolek
až si to přelouská Bureš, přestanou tě platit...
pesig
@Jozef Kolek Jednou vymaštěný Kolek navždy vymaštěný Kolek.
Alois Rudý
Já myslím, že Babiš nakonec vybere Petra Pavla a je to logické. Oba byli členové KSČ. Babiš se zapletl s StB, Pavel byl aktivním členem tehdejší "vojenské STB" , oba po převratu v roce 1989 převlékli kabát. Mají prostě hodně společných životních zkušeností, tak proč hledat nějakého nestraníka a čistého člověka.😉
Petr Klimánek
Pokus o srandu , která je míněna ale vážně s cílem poškodit vítěznou vladu