Komentáře
Alois Rudý
1
Petr Pavel byl jiskřičkou, pionýrem, svazákem, členem KSČ, pracovníkem tehdejší "vojenské StB", převlíkač kabátů, resp. kam vítr tam plášť, má proto podporu fialovců, no kdo jiný by měl lepší charakteristiku být opět prezidentem😂🤣
Nejlepší by byl sám Vladimír Iljič Mertlík , to by byl teb správný prezident , něco jako Gottwald .
Co se týká minulosti, tak Pavla prokádrovali v NATO totálně domrtě, takže je náš nejčistší politik. Takový Babiš nebo Klempíř by se nedostali ani na vrátnici.
Hlavně by oposice měla hledat také. Znovu nabízet člověka, který vstoupil do bolševické armády jako lampasák a pak i do KSČ za rádoby pravici je na zvracení.
Sledujeme proces, který je české unikum. Zapřisáhlým kritikům Pavla vadí jeho komunistická minulost. ale zároveň jim nevadí stokrát horší minulost Babiše nebo Zemana. Zeman se nechal obklopovat nájemnými vrahy Připravoval kompro na spolustraničku Buzkovou atd, o kriminálním chování Babiše nemluvě. Jinými slovy, lidem nejde o nějakou morálku, Petr Pavel jim vadí, že stojí proti Babišovi a spol. Pro mě jako antikomunistu je Pavlova minulost z mládí jeho koule na noze, i když svým angažmá v NATO stokrát vyvážená, Lapidárně řečeno, Pavel byl zmetek v mládí, Babiš je zmetek pořád...
Tak mně tedy vadí oba, Vašnosti. A stejně i předseda ÚŠ, byvší kandidát KSČ.
jednou rozvědčík, navždy rozvědčík
Já myslím, že Babiš nakonec vybere Petra Pavla a je to logické. Oba byli členové KSČ. Babiš se zapletl s StB, Pavel byl aktivním členem tehdejší "vojenské STB" , oba po převratu v roce 1989 převlékli kabát. Mají prostě hodně společných životních zkušeností, tak proč hledat nějakého nestraníka a čistého člověka.😉