Online přenos
Český Slavík 2025: Noid Bárta překvapivě porazil všechny zpěváky. Vyhrála i Ewa Farna a Kabát
39 komentářů
Alois Rudý
6
Vypadalo to jako upoutávka na nový "Pochod hrdosti Prahou"😉
Přejít do diskuze
Dobře a vtipně napsaný koment.
Slavík je absolutní dno, televizní zábavy řekněme
Slavík je absolutní dno, televizní zábavy řekněme
Tato anketa /soutěž, už není nic jiného, než přehlídka bizáru.
Ale nic proti tomu, kdo toto sleduje a obětuje tomu svůj čas. "každého věc"
Ale nic proti tomu, kdo toto sleduje a obětuje tomu svůj čas. "každého věc"
Český slavík není o slavíkovi.Bohuzel dnes už je to ubohá fraška kam dají pár svých vyvolených a hlasuj.A ostatní nemají šanci neb nejsou na té správné straně.Jednou Hot asi omylem do rozhovoru řekl že je to divadlo pro lidi a se slavíkem to nemá nic společného.
Slavík byl odjakživa takovou atypickou soutěží. Samozřejmě popularity, ne kvality. Legrační je že ke Zlatému slavíku stačilo k vítězství, když nastřádal za celý rok 40.000 hlasů. Při soutěžích typu Česko hledá SuperStar a.p., tak za jeden večer hlasuje až 300.000 lidí. Takže když to shrnu: Slavíka volí malá skupina občanů, ale velká skupina občanů to pak sleduje a slaví. Poté jsou tito považováni za naše "nejlepší" zpěváky.
@Jóža Oltec Asi proto, protože její jméno má původ v polštině a nosí ho takové jaké je, už od narození.
@Bořivoj Zelený - zelenej výž že sež magor. Pod článkem pěvecké soutěže řešýš nějaké "ová".
@Jiosef Tyl - a na ruské poměry docela rychlý. Akorát poměrně nechápavý. Napsal jsem mu, že už jsem 10x ignoroval, přesto mi odepisuje???😂
@Bořivoj Zelený Na jménu Farna není co přechylovat, je jasné, že patří ženě, jenom nemá čárku nad poslední samohláskou. V češtině by to jméno bylo stejné, jenom by mělo na konci á.
@Jóža Oltec Hlavně by si to měli naši jazykozpytci ujasnit. Některá jména přechylují, téměř výhradně ty zahraniční a jména českých žen s nepřechýlenými jmény nepřechylují. Např. Sára Bejlek, Kateřina Lang, Karolína Hošek aj.
Např. Novinový titulek: V prvním kole tenisového turnaje se utká Bejlek vs. Paoliniová. Normální chucpe.
Např. Novinový titulek: V prvním kole tenisového turnaje se utká Bejlek vs. Paoliniová. Normální chucpe.
@Losina - už jsem ho 10x ignoroval, ale obávám se že to nepomůže. "On" je totiž sovětský počítačový program a ten je nezničitelný.
@epr3 Např. polská tenistka Šwiatek má původ jména také v polštině a naše média ji vždy poctivě přechylují.
Když se Noid Bárta objevil vedle Lucie Bílé, tak jsem ho měl předpojatě za nějakého hochštaplera. Ale při následném sledování zábavné soutěži Máme rádi Česko, mě přesvědčil že je to opravdu zpěvák vysokých kvalit. (ostatně v tom programu vystupují ještě dvě skvělé zpěvačky). A to jsem ještě nenavštívil žádný muzikál kde on vystupuje.