Komentáře
Dvě kampaně, dva světy: Babiš dělá hodného strýčka. Fiala se nechá seřvat na sociální sítě
47 komentářů
Pro sebranku Rudý-našinec-Vasil-Šebesta-epr-pšouk-prd3-lug-ruSSká-seng-růvna:
https://www.spiegel.de/ausland/moldau-prorussische-partei-herz-moldaus-von-parlamentswahl-ausgeschlossen-a-b81e13e9-5122-43a2-8246-ad40b42904d6
aneb proč to v Moldavsku jde? Jsou Češi skutečně pitomnější nebo "jen" zbabělejší?
https://www.spiegel.de/ausland/moldau-prorussische-partei-herz-moldaus-von-parlamentswahl-ausgeschlossen-a-b81e13e9-5122-43a2-8246-ad40b42904d6
aneb proč to v Moldavsku jde? Jsou Češi skutečně pitomnější nebo "jen" zbabělejší?
Babiš minutu po volbách zahodí demokratické maskování. Já se na debaty ani na televizi nedívám, ale mimoděk jsem zahlédl jednu větu Havlíčka a on se podřekl, že nemá radost z toho, že bude spolupracovat s nácky a komunisty. Jinými slovy, oni už s tím počítají a vinu budou svalovat na demokratickou scénu. To jim možná u půlky dementů v Česku projde, ale neprojde jim to v EU. Hrozí nám maďarský scénář s Ficovými prvky. V EU se Babiš a spol. budou přetvařovat, všechno tam odkývou (jako Fico) a na domácí scéně budou nasazovat Bruselu psí hlavu. A do toho soud Babiše ve Francii....
Mě se už ty zkratky pletou STB. KGB, SPD..... Že by to nebylo jen tím, že se to rýmuje?
@Lilith Černá
Nějak ti v preferencích guru B vadne....
Psal na sítích, že prý celou noc nespal....
Cpal se na benzínké párké celou noc 🤣
Nějak ti v preferencích guru B vadne....
Psal na sítích, že prý celou noc nespal....
Cpal se na benzínké párké celou noc 🤣
Babiš nás učí slovenskou logiku tady je 1 jeho citát: "Půjčil jsem společnosti vlastnící Čapí hnízdo přes 400 milionů na stavbu farmy, ale jméno majitele neznám. Mám tam jen pronajatou jednu budovu, to je vše." Mě ale trápí 2 otázky. Když nezná majitele, tak komu ty peníze teda půjčil? A od koho má pronajatou tu budovu? (asi od vrátné).
Babišovi akce mají nejraději provozovatelé domovů důchodců. Aspoň jim všichni klienti na chvíli vypadnou. 🤔
Hodný strýček vás ruským poskokem nedobrovolně povozí po Krymu, báby. Tam vás budou znásilňovat ruští vojáci. Aha, asi jsem mu právě přihrál hlasy.
@Jiosef Tyl
Ještě zapomněl dodat (Babiš, už je chudák trochu sklerotický), že k té půjčce ho donutil Kalúsek a pronájem budovy mu zařídila soudružka maminka.
Ještě zapomněl dodat (Babiš, už je chudák trochu sklerotický), že k té půjčce ho donutil Kalúsek a pronájem budovy mu zařídila soudružka maminka.
@Pavel Nyklíček - já bych to svolal na zítra. Tak slavný den ne? To by se hodilo. A nepojal bych to jako volby, ale jako referendum o výměně vlády.
@Alois Rudý
Dobře ráno.
Já navrhuji předčasné volby. Co ty na to?
Furt vo tom krafeš....😁
Dobře ráno.
Já navrhuji předčasné volby. Co ty na to?
Furt vo tom krafeš....😁
@Asatin Tobě určitě nezbude zdraví rozum teď ani potom ty zdravi rozume.Ty totiž žádný nemáš
@Uživatel_5734171 Bohuzel je to vsechno kruta pravda.Budou tezke casy, ale doufam ze nam zbyde zdravi rozum.
Bába mele z posledního a na průzkumech je to vidět. Volby sice vyhraje, ale bude muset dělat kompromisy ve vládě a to on tůze nerad. Moc mu není co závidět i s nástupem ETS2, kterou si sám podepsal. Good luck.
Tak si tu liberálové ukojujte ono vám to za chvíli skončí a spolu bude politická historie.
Já myslím, že všechny zdejší propagandisty trumfnul svým posledním výblitkem xanaxový Šafr.))) Podle něho je kauza Dozimetr s minimálně pěti mrtvými, organizovanou mafií, vyváděním peněz z DP a kmotrem Rakušanem na vnitru jen taková "komunální špína". Ale Čapák s toustovou linkou jsou "skutečně relevantní kauzy".))))
Nemám slov. Libtardi jsou prostě neuvěřitelná sebranka!
Nemám slov. Libtardi jsou prostě neuvěřitelná sebranka!
@Uživatel_5734171 a to někoho normálního zajímá? Nebo zpochybňuješ přání občanů? Protože v jejich zájmu je ukončit rektální alpinismus do zadku Bruselu a začít se chovat jako suverénní stát se svými názory a potřebami. To ale ty , těžko pochopíš, protože ničemu nerozumíš. Víš, velmi jednoduchý soudruhu uživateli 5734171
Zlodějská vláda Fialy si nic jiného nezasluhuje než aspoň seřvat jak uvádí autor článku.
@Lilith Černá
Chceš "relevantíhoů, soudružko? K tvému ostudnému blábolu o "výblitcích" (které tě snad nikdo nenutí číst), blábolu, který přímo uráží všechny mozkem vybavené příslušníky rodu Homo sapiens (a nemusí to být jen "libtardi" - mimochodem pěkný pokus o slušnost ze strany bolševicko-fašistické sběře). Blábolu, který se líbí v Agrofertu, nebo na ÚV KSČ(M). Dej si příště raději Babišův toast (pro velký zájem bývají ve výprodeji) a klobásu se zvýšeným obsahem olova. A laskavě zmlkni.
Chceš "relevantíhoů, soudružko? K tvému ostudnému blábolu o "výblitcích" (které tě snad nikdo nenutí číst), blábolu, který přímo uráží všechny mozkem vybavené příslušníky rodu Homo sapiens (a nemusí to být jen "libtardi" - mimochodem pěkný pokus o slušnost ze strany bolševicko-fašistické sběře). Blábolu, který se líbí v Agrofertu, nebo na ÚV KSČ(M). Dej si příště raději Babišův toast (pro velký zájem bývají ve výprodeji) a klobásu se zvýšeným obsahem olova. A laskavě zmlkni.
@Petr Minář s fasouny ze Sudet se paktujou z jiných stran než SPD a Stačilo, dokonce tam i jezdí na sněm.
@Petr Minář a víte,že na Čapim hnízdě jsou i zvířata, některá dříve i týráná nebo zraněná o které se tam starají a jezdí tam děti i třeba důchodci na výlety. Třeba v Dozimetru kradli jen pro sebe a pro STAN.
@Petr Minář pořád lepší chytře chrochtat, než psát velmi hloupé příspěvky, což ty neomylně činíš,víš, přihlouplý soudruhu mináři.
@Petr Minář ty jsi se rozzlobil? Přihlouplý soudruhu mináři, nezapomeň se poklonit fialové juntě až k zemi. Musíš si svých 30 stříbrných zasloužit.
@Petr Minář přihlouplý soudruhu mináři, drž raději přihlouplou frasnu, když o ničem vůbec nic nevíš.
@Anatolij Vasil
Liberály nezlikvidovali za 40 let ani zběsile vraždící zločiní Vasilové pod dohledem ruSSkých okupantů, takže žádný strach, budou tu dál, i kdyby se kriminálník Babiš, Fašomůra a komunistická zločinkyně Konečná vzteky vzájemně sežrali.
Liberály nezlikvidovali za 40 let ani zběsile vraždící zločiní Vasilové pod dohledem ruSSkých okupantů, takže žádný strach, budou tu dál, i kdyby se kriminálník Babiš, Fašomůra a komunistická zločinkyně Konečná vzteky vzájemně sežrali.
@King I Kingu strč si hlavu do mrazáku ať ti zchladne.Uz se ti pletou pojmy a dojmy.🙊
@King I Ty fakt největší blbecek a hnus.Jak se ti hraje za klávesnicí na tzv.hrdinu hnusu?!
@Petr Minář Ty někomu říkej něco o pravopise.Cti po sobě příspěvky.Kolikrat ani nevím co nám chceš soudruhu zdelit jak je to prima napsáno.Tak příště mlč.!
@Richard Sebesta
Ty ve své nenávistné zuřivosti zapomínáš na pravidla českého pravopisu, Šebestíku. To dává tvému rozumu špatné vysvědčení. Možná ti takový projev vzdělání a všeobecné inteligence projde u MRDu (Milice Revolucionáře Druláka), tam možná platíš za vzdělance, ale zde tímto děláš Fašomůrovým českým flastencům ostudu.
Ty ve své nenávistné zuřivosti zapomínáš na pravidla českého pravopisu, Šebestíku. To dává tvému rozumu špatné vysvědčení. Možná ti takový projev vzdělání a všeobecné inteligence projde u MRDu (Milice Revolucionáře Druláka), tam možná platíš za vzdělance, ale zde tímto děláš Fašomůrovým českým flastencům ostudu.
Ty myslíš... je to vidět 🤣🤣🤣 mozkem z Agrofertu. Kvalita jako Babišovy klobásy bez masa.