Komentáře

Zpět na článek

Dvě kampaně, dva světy: Babiš dělá hodného strýčka. Fiala se nechá seřvat na sociální sítě

47 komentářů

Petr Minář
@Lilith Černá
Ty myslíš... je to vidět 🤣🤣🤣 mozkem z Agrofertu. Kvalita jako Babišovy klobásy bez masa.
Petr Minář
Pro sebranku Rudý-našinec-Vasil-Šebesta-epr-pšouk-prd3-lug-ruSSká-seng-růvna:
http­s://ww­w.sp­iegel­.de/au­slan­d/mol­dau-prorussische-partei-herz-moldaus-von-parlamentswahl-ausgeschlossen-a-b81e13e9-5122-43a2-8246-ad40b42904d6
aneb proč to v Moldavsku jde? Jsou Češi skutečně pitomnější nebo "jen" zbabělejší?
Uživatel_5734171
Babiš minutu po volbách zahodí demokratické maskování. Já se na debaty ani na televizi nedívám, ale mimoděk jsem zahlédl jednu větu Havlíčka a on se podřekl, že nemá radost z toho, že bude spolupracovat s nácky a komunisty. Jinými slovy, oni už s tím počítají a vinu budou svalovat na demokratickou scénu. To jim možná u půlky dementů v Česku projde, ale neprojde jim to v EU. Hrozí nám maďarský scénář s Ficovými prvky. V EU se Babiš a spol. budou přetvařovat, všechno tam odkývou (jako Fico) a na domácí scéně budou nasazovat Bruselu psí hlavu. A do toho soud Babiše ve Francii....
Jiosef Tyl
Mě se už ty zkratky pletou STB. KGB, SPD..... Že by to nebylo jen tím, že se to rýmuje?
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
Nějak ti v preferencích guru B vadne....
Psal na sítích, že prý celou noc nespal....
Cpal se na benzínké párké celou noc 🤣
Petr Minář
@Bubák Bubák
Chrochtáš, bubáku blbáku?
Jiosef Tyl
Babiš nás učí slovenskou logiku tady je 1 jeho citát: "Půjčil jsem společnosti vlastnící Čapí hnízdo přes 400 milionů na stavbu farmy, ale jméno majitele neznám. Mám tam jen pronajatou jednu budovu, to je vše." Mě ale trápí 2 otázky. Když nezná majitele, tak komu ty peníze teda půjčil? A od koho má pronajatou tu budovu? (asi od vrátné).
Jiosef Tyl
Babišovi akce mají nejraději provozovatelé domovů důchodců. Aspoň jim všichni klienti na chvíli vypadnou. 🤔
King I
Hodný strýček vás ruským poskokem nedobrovolně povozí po Krymu, báby. Tam vás budou znásilňovat ruští vojáci. Aha, asi jsem mu právě přihrál hlasy.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček a nejspíš se i ucpal, protože jsou samá mouka.
Petr Minář
@Jiosef Tyl
Ještě zapomněl dodat (Babiš, už je chudák trochu sklerotický), že k té půjčce ho donutil Kalúsek a pronájem budovy mu zařídila soudružka maminka.
King I
@Anatolij Vasil Ty se moc neraduj, patříš mně.
Jiosef Tyl
@Petr Minář bubák blbák si myslí, že už si v jeho partě, když ti říká soudruhu.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - já bych to svolal na zítra. Tak slavný den ne? To by se hodilo. A nepojal bych to jako volby, ale jako referendum o výměně vlády.
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Dobře ráno.
Já navrhuji předčasné volby. Co ty na to?
Furt vo tom krafeš....😁
Alois Rudý
Seřvete tu vládnoucí neschopnou lůzu vždy a všude kde jí potkáte.😎
Richard Sebesta
@Asatin Tobě určitě nezbude zdraví rozum teď ani potom ty zdravi rozume.Ty totiž žádný nemáš
Asatin
@Uživatel_5734171 Bohuzel je to vsechno kruta pravda.Budou tezke casy, ale doufam ze nam zbyde zdravi rozum.
Michal Bednarek
Bába mele z posledního a na průzkumech je to vidět. Volby sice vyhraje, ale bude muset dělat kompromisy ve vládě a to on tůze nerad. Moc mu není co závidět i s nástupem ETS2, kterou si sám podepsal. Good luck.
King I
@Anatolij Vasil Budeš nám to muset nějak vynahradit
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl v OÚNZ na WC tyl tam chytil TBC ?
Anatolij Vasil
Tak si tu liberálové ukojujte ono vám to za chvíli skončí a spolu bude politická historie.
Lilith Černá
Já myslím, že všechny zdejší propagandisty trumfnul svým posledním výblitkem xanaxový Šafr.))) Podle něho je kauza Dozimetr s minimálně pěti mrtvými, organizovanou mafií, vyváděním peněz z DP a kmotrem Rakušanem na vnitru jen taková "komunální špína". Ale Čapák s toustovou linkou jsou "skutečně relevantní kauzy".))))
Nemám slov. Libtardi jsou prostě neuvěřitelná sebranka!
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 a to někoho normálního zajímá? Nebo zpochybňuješ přání občanů? Protože v jejich zájmu je ukončit rektální alpinismus do zadku Bruselu a začít se chovat jako suverénní stát se svými názory a potřebami. To ale ty , těžko pochopíš, protože ničemu nerozumíš. Víš, velmi jednoduchý soudruhu uživateli 5734171
Bubák Bubák
@Petr Minář nelži, přihlouplý soudruhu mináři
Frantisek Najman
Zlodějská vláda Fialy si nic jiného nezasluhuje než aspoň seřvat jak uvádí autor článku.
King I
@Anatolij Vasil ty jsi z Ostravy, co?
Petr Minář
@Lilith Černá
Chceš "relevantíhoů, soudružko? K tvému ostudnému blábolu o "výblitcích" (které tě snad nikdo nenutí číst), blábolu, který přímo uráží všechny mozkem vybavené příslušníky rodu Homo sapiens (a nemusí to být jen "libtardi" - mimochodem pěkný pokus o slušnost ze strany bolševicko-fašistické sběře). Blábolu, který se líbí v Agrofertu, nebo na ÚV KSČ(M). Dej si příště raději Babišův toast (pro velký zájem bývají ve výprodeji) a klobásu se zvýšeným obsahem olova. A laskavě zmlkni.
Lilith Černá
@Petr Minář A něco relevantního tam nemáte? Nemáte!))) Jako vždy.
seng
@Petr Minář s fasouny ze Sudet se paktujou z jiných stran než SPD a Stačilo, dokonce tam i jezdí na sněm.
seng
@Petr Minář a víte,že na Čapim hnízdě jsou i zvířata, některá dříve i týráná nebo zraněná o které se tam starají a jezdí tam děti i třeba důchodci na výlety. Třeba v Dozimetru kradli jen pro sebe a pro STAN.
Bubák Bubák
@Asatin douč se nejdříve česky, asatine!
Bubák Bubák
@Petr Minář pořád lepší chytře chrochtat, než psát velmi hloupé příspěvky, což ty neomylně činíš,víš, přihlouplý soudruhu mináři.
Bubák Bubák
@Petr Minář ty jsi se rozzlobil? Přihlouplý soudruhu mináři, nezapomeň se poklonit fialové juntě až k zemi. Musíš si svých 30 stříbrných zasloužit.
Bubák Bubák
@Petr Minář přihlouplý soudruhu mináři, drž raději přihlouplou frasnu, když o ničem vůbec nic nevíš.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Co nám lezeš do diskutu!!!
Anatolij Vasil
@Petr Minář 👎👎👎
Petr Minář
@Anatolij Vasil
Liberály nezlikvidovali za 40 let ani zběsile vraždící zločiní Vasilové pod dohledem ruSSkých okupantů, takže žádný strach, budou tu dál, i kdyby se kriminálník Babiš, Fašomůra a komunistická zločinkyně Konečná vzteky vzájemně sežrali.
Anatolij Vasil
@Bubák Bubák 👍👍
Anatolij Vasil
@King I Kingu strč si hlavu do mrazáku ať ti zchladne.Uz se ti pletou pojmy a dojmy.🙊
Anatolij Vasil
@King I To víš že jo brouku 🙊
Bubák Bubák
@Petr Minář lžeš, přihlouplý soudruhu mináři
Bubák Bubák
@King I hele , kingu I , že ty máš něco proti RF?
Anatolij Vasil
@King I Ty fakt největší blbecek a hnus.Jak se ti hraje za klávesnicí na tzv.hrdinu hnusu?!
Anatolij Vasil
@Petr Minář Ty někomu říkej něco o pravopise.Cti po sobě příspěvky.Kolikrat ani nevím co nám chceš soudruhu zdelit jak je to prima napsáno.Tak příště mlč.!
Anatolij Vasil
@Lilith Černá 👍👍
Petr Minář
@Richard Sebesta
Ty ve své nenávistné zuřivosti zapomínáš na pravidla českého pravopisu, Šebestíku. To dává tvému rozumu špatné vysvědčení. Možná ti takový projev vzdělání a všeobecné inteligence projde u MRDu (Milice Revolucionáře Druláka), tam možná platíš za vzdělance, ale zde tímto děláš Fašomůrovým českým flastencům ostudu.