Komentáře

Zpět na článek

Hřib do vlády, Stanjura ven. Fiala bude muset přeskládat vládu, pokud dostane druhou šanci

57 komentářů

Paul Seiler
... a teď ta o Karkulce...
jar koot
Hnus Votápek do vlády????? Volím Ano, nebo klidně Stačilo ale takhle ne.....
Frantisek Najman
Tahle zločinecká vláda nesmí dostat druhou šanci, to si občané nezaslouží.
Frank51482
Já to vidím jinak: Hřib do basy, Stanjura do basy a Adámek do klecového lůžka v Bohnicích bez možnosti návštěv a propuštění a třikrát denně skotské střiky. Já jsem nikdy neměl velké očekávání od pomatenců z plátků jako je Reflex, ale že to zajde až tak daleko jsem opravdu netušil. Možná by pro začátek stačily na ty intervjuky hrábě, lopaty a vidle, jak to bylo v jedné krásné pohádce. Případně do košů a máčet je ve Vltavě.
jaroslav stehule
Pokud by se stal fiala opět premiérem byl by to konec demokracie a prosperity v Čechách
Lubomír Čech
Redaktor Olča se pomátl, měl by novinařiny nechat.
Vladimír Šefl
@Petr Minář ano, až tak daleko to dovedla tragédie Fialovy party.... Ta vede Babišovi nejlepší předvolební kampaň a zdarma.
epr3
Tak jste si zafantazírovali a teď hybaj, vyklízet ministerské kanceláře ať to tam deratizéři stihnou po vás vyčistit.
Alois Rudý
A musíme opravdu na konec neschopné koaliční vlády čekat až do voleb, nešlo by to tyto škůdce Česka vyhnat od koryt už teď ?😑
Uživatel_5577504
Fialový vlastizrádce patří do hladomorny a podrobit právu útrpnému, ne do vlády! Uškodil nám všem tolik, že to zabere třicet let, dát to po něm do pořádku!
Alois Rudý
@Petr Minář ..nepochybně zvolíme, to jsi ferdo ani nemusel psát, to ví každý.😎
Vladimír Šefl
@Pavel Nyklíček tak zatím největším prodavačem strachu je Fiala a jeho parta.
Vladimír Šefl
Nestrašte takovou katastrofou, 4 roky bohatě stačily.
David Holub
Paní Černochovou už prosím prosím opravdu ne…
Ota Bittner
Pane bože chraň nás před takovou vládou
Karel Přibyl
Tohle se nesmí stát.Proto je třeba jít k volbám.Když vidím ten seznam,tak se mi chce zvracet.
bella.
@jaroslav stehule
vidíte demokracii v tom, že nesmíme mluvit, musíme podporovat Ukrajinu, máme vydrancovanou kasu a tak dál ?
Tohle je Fiala naživo, tak jakýpak konec demokracie , když by byl volen znova.Demokracii dle autokratky Leyenové nám neschopný vlez***ka Fiala servíruje dnes a denně už teď!!!!
Vladimír Šefl
@Pavel Nyklíček upřímně jo, i když je to jen vlhký sen fialovců, je hrozivý
epr3
@Pavel Nyklíček Ne, z toho ne, to je jen potvrzení, že Fiala je debil. Strach jde z důsledků Green dealu, mnoho lidí se oprávněně obává prodávání zelených odpustků ETS2 a naprosto všichni s kritickým myšlením a logickým uvažování musí mít strach z harašení zbraněmi, výhrůžkami vůči Rusku a idiotským vyzbrojováním naší sranda armády.
Pavel Nyklíček
@Vladimír Šefl
Ale zapotil ses co? 🤣
Jana M
Tragédie pro celou zemi , to jsou elity, hrůza pomyslet!!
Uživatel_5577504
Všichni fialoví vlastizrádci by si zasloužili svá "ministerstva" v trestanecké kolonii na Ďábelských ostrovech. Při roztloukání šutrů na štěrk s desetikilovym kladivem v pařátech, 16 hodin denně, doživotně.
figura60
He he, s tím panem Hřibem na dopravě si děláte srandu? Stačí se podívaz co vyrábí v Praze.
bella.
👉Fiala nebude premiérem, ale za trest půjde učit na sídliště v Praze cizice ( rozuměj ty co nemíme nazvat národností ) .Je to učitel češtiny, bude jim češtinu vtloukat do palic, aby se cizinecká už skoro většina nevymlouvala, že pro jazykovou bariéru nemůže u nás pracovat, ale cítí se tu být doma se všemi výhodami i nadále.Taky bude spolupracovat s OPD a tvrdě trestat " cizince" co děti do škol neposílají, ale berou na ně přídavky / často na svůj chlast / .
(Osobně si myslím, že Fiala nikoli do vlády, nýbrž do kriminálu za zničení vlastního národa jeho pokusem " my to zvládnem ", kdy demograficky už to , Kája Mařík ze Strakovky národu Čechů a Moravanů prosr...l!
👉Po Hřibovi je na Magistrátu hluboká brázda, kterou dorejvá srdnatě děda nad hrobem Svoboda, takže Hřib ani náhodou do vlády a
👉Crkvenjaš ať zůstane, kde je.Jednak nemám ráda blbky, co musí stůj co stůj mít 2 příjmení a její Crkvenjaš není pro Čecha vyslovitelný a tedy do politiky se nehodí, druhak není radno, aby byla za zdravotnictví ve vládě, protože
👉její muž MUDr. Němeček byl ministrem zdravotnictví ČR už taky a byl vyhozen,( ale urputně se funkce držel dál ).To by bylo s nimi pořád dokola.
👉Manžel od Cvrkvenjaš, Němeček ::
Ministerstvo zdravotnictví zásadně odmítá tvrzení bývalého ředitele Fakultní nemocnice Ostrava Svatopluka Němečka, že k jeho odvolání došlo prostřednictvím médií Jedná se o nepravdivé tvrzení. Svatopluk Němeček byl odvolán řádně zcela v souladu se zákoníkem práce v pátek 9. 2. 2018 v 86 hodin, a to osobně v jeho bydlišti zaměstnancem Ministerstva zdravotnictví v doprovodu nezávislého svědka. Pan Němeček byl s obsahem odvolání seznámen, dokument však odmítl převzít a podepsat. Podle zákona je i přesto odvolání právně platné. Překážkou na odvolání z vedoucího pracovního místa nebyla ani jeho pracovní neschopnost.
👉 Černochové ať zavelí její velitel Petr Pavel pohov! ( Sobě taky , aby si národ oddychl a začal doma opět česky dýchat ).
Zbytek jsem nečetla nemám čas.
Vladimír Šefl
@Petr Minář na čem frčite??
Petr Minář
PŘESTOŽE - Máme Fialovou drahotu, PŘESTOŽE nejvíc zdražuje Babiš. - Máme cenzuru, PŘESTOŽE si může plácat kdo chce co chce. - Máme totalitu, PŘESTOŽE nemáme jediného politického vězně. - Je u nás bída, PŘESTOŽE supermarkety jsou plné. - A zvolíme si Babiše PŘESTOŽE je to mafián a kriminálník.
Vladimír Šefl
@Pavel Nyklíček nemusí, toho vykopeme ve volbách
davidfranke
Jestli je tohle to nejlepší, co nás může potkat, jako že asi jo, tak je to to nejsmutnější, co jsem dnes četl.
Uživatel_5337246
Proč Reflexi píšete takové nesmysly. Většina národa se těší až Fiala se svojí demoliční četou vypadnou.
Knak
Pro Krista pána,druhou šanci. Jenom to ne!!!!!😡😡🎩
epr3
@Pavel Nyklíček Máš pravdu, pejsek potřebuje svůj čas, ale těmhle se dá účinně pomoct....
bella.
@Uživatel_5577504
bilionovými dluhy připravili hladomornu místo komfortu všem, kteří tady obětavě od Sametu léta pracují a👉 Fiala to vyhodil oknem!
-------------------------------
Anatolij Vasil
@Alois Rudý 👏👍👍
Pavel Nyklíček
Ta druhá šance není vůbec nereálná.
Babiš dělá vše, aby se lidem zosklivil věčným strašením a nemá problém na mýtincich směřovat své výlevy směrem k odklonu od NATO a zpochybňovat unii.
No a jak je starý tak je hloupý, když tyto věci říká přímo na mikrofon.
V souboji s Pavlem prohrál s neznámým generalem o parník a víte proč?
Mluvil!
Babiš nesmí mluvit. To je apokalypsa ve stylu odvolává co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil!...ufff
Už má léta a prospěl by hnutí představením svého nástupce to jest Havlíčka.
Starší voliči začínají přešlapovat a nevědí kam babiše zaškatulkovat.
Pal nepal,.pal nepal,.pal nepal....
Proto až dojde na lámání chleba , může být volič uspokojen obyčejným Fialou s jeho chybami ale se zšrukou bezpečnosti státu.
A právě bezpečnost dříve narození ocení a nějaké "poudačky" starého blázna už nebudou akceptovat.
epr3
@Vladimír Šefl Stařecká senilita a demence...mějme pochopení.
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Nyklíček
@Vladimír Šefl
Že budeme mit platy jako v Německu?
Z toho čiší strach...
Sylva Spáčilová
Pro tuto vládu, která nás přivedla tam,kde jsme, druhá šance ?
To je snad hloupý žert !
Eduard Ideir
Žádná šance pro Fialu není, je to antičech. Pavel nebude riskovat demonstrace a nepokoje. Obdiv fašistů na Ukrajině je Fialoví vlastní.
Uživatel_5577504
@figura60
Pak by euro*** ani nemusely zakazovat motory...
figura60
@Petr Minář máte pravdu, ale koblihám to nevadí
olga Nejedlik
@Lubomír Čech příkaz zněl jasně
Petr Minář
Baboon
@Petr Minář měli jsme kdysi jednoho Mináře, který se snažil rozložit rádio Svobodná Evropa. Demagog jak prase, který vězel rodné straně a vládě v řiti až po podpatky. Skončil neslavně. Nejste náhodou jeho příbuzný?
Bedrich Prochazka
Není nad tučné dotace .
.

.......
Pavel Nyklíček
@epr3
Víš jak to v životě chodí. Ani pejsek se rychle nevy....🙂
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
Naprosto souhlasím! Je zcela evidentní, že specielně tobě uškodil nejvice 🤣.
Je to darebák !
Petr Minář
@Bubák Bubák
Hlupákovi nevysvětlíš, KDO mne okradl. Že to byli především komunističtí zločinci, co mne okrádali 40 let. A v poslední době to byla zbytečná instituce ČNB (měli bychom dávno mít €) s guvernéry Singrem (jmenován lumpem Klausem) a Michlem (jmenován ožralým lumpem Zenmanem), kteří doslova i*iotskými hrátkami s měnou mne skutečně na úsporách okradli přímo (však grázl Singer veřejně řekl "šetřílkové ovšem zapláčí") a navíc také pomohli roztočení inflace, která ovšem nebyla jen problém ČR. Na jejím roztáčení se ovšem podíleli hlavně všiváčtí "podnikatelé" - lumpové jako Babiš (ceny Agrofertu) nebo Teplý (snažil se o máslo za 100).
Vláda tu není od toho, aby speciálně pro mne "něco dělala". Zajistila (myslím Fialovu vládu, ne škůdce Babiše před ním) nezávislou zahraniční politiku, bezpečnost ČR, vyvázala ČR nakonec i ze závislosti na fašistickém RuSSku v surovinách, snižuje dluhy po Babišovi, stát se přes všechny potíže rozvíjí (třeba jen výstavba dálnice za Babišových lemlů a dnes, bydlím poblíž a mohl jsem vidět, jak stavěl Babiš a jak nyní), rozvíjí se hospodářství, ve státě je bezpečno ... Pečené holuby přímo do huby (od Vodňanské drůbeže) může čekat od vlády jen hlupák.
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček na německé platy se tato země nedostane nikdy. To ví i polointeligentní šimpanz. Otrokům se platy nezvyšují.
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček jestli někdo straší lidi, tak je to tato 5tlupa, a navíc 98% její činnosti je tvrdě proti zájmů občanů ČR.
Bubák Bubák
@Petr Minář tolik všelijakých zákazů, příkazů a nařízení jako teď, nebylo v minulosti nikdy. Tato 5tlupa okradla drtivou většinu občanů ČR o třetinu úspor, včetně tebe, mináři, o tom není sebemenších pochyb. Pokrytectví dosáhlo též nadkritické hodnoty. Co udělala tato 5banda dobře pro většinu občanů ( nemyslím zájmové skupinky)? A jestli ti vadí těch údajně problematických 50 milionů za Čapí hnízdo pred 30 lety, tak já ti tvrdím, mináři, že kdyby se každá investice povedla tak jako ČH , tak si můžeme dovolit chodit do práce 4 dny v týdnu a za výrazně vyšší platy. Fialový poskoku.
Lojza Lopata
Ondřej
@Alois Rudý A jak si to představujeme?
Petr Minář
Pavel Nyklíček
@Frantisek Najman
Jak duchaplné. Už chybí jen fyjalo octup 🤣
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Není to vůbec nerealné. Už jsem to dlouze popisoval ale oceňuji, že jsi to vyřešil dokonale jedním slovem.👍
Saša Krach
Jsme mistři průměrnosti...Fiala vyhraje.