Komentáře

Zpět na článek

Upřímná zpověď poslance Babáka pro neuvěřitelný Perplex: „Nikdy jsem neměl extra vatu“

11 komentářů

aznom
6. září 2011 • 18:26
To je část nadpisu článku o naprosté srač-ce.Tohle hov-o mojí drazí má velice silnou pozici o vás rozhodovat.Upřímná zpověď poslance Babáka-----Opravdu nevím -mám se smát a nebo plakat?

Po tolika zbabělých a odporných keců,který zcela zjevně podporuje tento levicově zaměřenyý plátek,žádám o pomoc ty,kteří si jako já myslí a nejen to,kteří to ví,že komouši a všechen jim jakkoliv podobný odpad,je nuto urychleně eliminovat.Věřte mi svodomyslní lidé.Jenom taková varující zmínka-spočítejte si moji čechové,kolik zločinců ať již bývalých či současných.sedí v parlamentu.
Víte,jsem těžký a zásadní antikomunista.ale nedá mi to říci společně s "Julkem" Lidé bděte!
aznom
6. září 2011 • 17:42
Víte moji drazí,Tady přeci nejde o to ,jestli takový odpad jako je "Babák" má "vatu",nebo si to jeho stará rozdává se šimpanzem.Tady je zásadní ta tragedie,že takovej *** ,rozhoduje o něčem co se týká jiných lidí.A jak se zdá,poměrně významě.Proč tento zbabělý a zkorumpovaný národ řeší jak spravit zuby "Babákovi" místo aby řešil to,jak se takových hovad zbavil.Řekněte-proč?
sider
5. září 2011 • 10:40
Tak už mu dejte pokoj. Není to jediný poslanec co dostal přes hubu. Ale takový Kot to byl formát. Proti tomu je Babák jen odvárek
von.rammstein
5. září 2011 • 22:29
Tak moment, pokud si dobře pamatuju, tak pan Kott spadl ze schodů
vonrammstein
6. září 2011 • 15:56
Chyběla jsi mi, ***
aznom
6. září 2011 • 17:54
vím,že Von.rammstein je ču-ák,mě by spíše zajímalo ze starých časů,jaký máš názor na můj nesmiřitelný postoj ke _zkur-eným,zas-aným ,zločiným a odporným komoušům a to ve všech podobách.Já tady nemám podporu v podstatě nikoho.Nebojím se o budoucnost moji,anžto tady již nebudu,bojí se o budoucnost dětí,o kterých můžou(bohužel možná! rozhodovat) takoví oportunisté jako je právě ta parta kolem "Sendymena" Co jeho se týče ,je to samozřejmě hlupák,naštěstí mro něj to neví, a tak když budeš chtít tak řekni.Monza
vonrammstein
6. září 2011 • 21:25
aznom: Komunisty nenávidím k smrti, v tom se shodnem. Ale jinak ode mě žádnou zásadní podporu nečekej. Nemám rád styl, jakým píšeš, nemám rád, když urážíš Sendymana, protože to hlupák není (znám ho osobně) a pokud tou partou kolem myslíš ty kluky, co spolu mluví, tak se mě tam klidně připiš taky.
Je přece jedno, jesti tu máš podporu nebo ne. Tady se bitvy nesvádějí, tady se žvaní.
aznom
6. září 2011 • 18:09
Ty si nepamatuješ nic od té doby,co ti tvoje ožralá máma,propíchla frajtrem oko křundo.Jediný co si pama­tuješ­,pla­giáto­re,je to,když ti dělal tátá hňupe!
honza33
6. září 2011 • 10:21
Ale musím říct, že Pan Holec má opravdu představivost
von.rammstein
6. září 2011 • 20:45
to ano