Komentáře

Zpět na článek

Česká televize: S KSČ(M) na věčné časy!

52 komentářů

frolec
co dela jakykoliv Holec v diskusich ci mediich ?
ka94
Ty nemyslíš, chlapče. Máš buďto totálně vymytý mozek, nebo patříš právě k těm, kterými označuješ mne. Nic ti vysvětlovat nebudu, protože to bych dříve vysvětlil oslovi teorii relativity. Jen doufám, že většina Čechů již dostala rozum poté, co opakovaně pomohla gaunerům největším ke korytům.
aznom
Klídek hňupe,než se zalkneš řekni nám když " Staré struktury (část špatných komunistů) převlékla kabáty,kdo jsi ty? Nová struktura-dobrý komunista? No já myslím,že jsi jenom starej ,užvaněnej zločinec.
ka94
Zdá se, že tento plátek čte jen určitý okruh ovcí a beranů s vymytými mozky. Myslím, že si tuto "vládu" zlodějů, korupčníků a genocidy zasloužíte!
vrkal
Holec je anální průzkumník. Až všechny řitě proleze, tak zjistí že nejlépe je u komunistů a zakotví tam. Zatím mlád a blb.
aznom
Komunismus soudruhu nepředstavuje žádné "jiné spektrum politiky",alébržto tu nejhorší představitelnou žumpu hnoje.Nic na tom nezmění ani to,že se ta bolševická pakáž rozlezla do všech možných partají,což jí bylo bohužel umožněno,místo toho aby ti zločinci v klidu užívali důchod ve Valdicích.
Jarabak
No jo, já s Vámi souhlasím, ale lidé ty zločince volí a tím ČT argumentuje. Je to zkrátka parlamentní strana. Kdyby v parlamentu seděli nacisti, tak by je ČT zřejmě taky zvala. Ovšem mýlíte se ve svém odhadu čssd, když říkáte, že všichni socdemáci jsou lepší, než jeden komouš. Kdyby ČT začala ignorovat komouše, tak ještě větší ryk, než komouši, by spustili socdemáci. Jim by na tom extra záleželo. Pokud si myslíte, že socdemáci jsou lepší, tak možná ano, ale asi v těch dimenzích, jako je lepší vrah, co zabil 30 lidí, než ten, co jich zabil 31. Ideál čssd je souvládí dvou stran - ksč(m) a čssd, kde jedna představuje levici a druhá jako tu prtavicovější variantu, aby "i buržousti si přišli na své a nemohli pindat". Obě dvě tyhle strany jsou ohavné, byť jedna ohavnost přímo hlásá (ksčm), kdežto druhá sice říká něco jného, ale mít tu možnost, bude dělat úplně stejné ohavnosti, jako ta první. Absolutně si stojím za tvrzením, že není rozdílu mezi voličem čssd a ksčm. Oba volí totéž, akorát že volč ksčm je alespoň uprímný ke svému okolí a sám k sobě, protože ten třídní boj a diktaturu proletariátu otevřeně přiznává, na rozdíl od voliče čssd, který chce totéž, ale nemá dost odvahy na to, aby to veřejně přiznal.
puck
Tak tento prispevek je perla Zvlaste posledni veta, kopiruji jeji cast:"...a věřme, že skutečná demokracie a prosperita společně se sociálním státem se opět vrátí!" Tak tomu rikam perspektiva Stacilo napsat, jsem narudly pomatenec a usetril jste si celou tu hloupou litanii..
pavel1943
Co dodat o člověku který má plnou hubu demokracie a pak mu vadí názor z jiného spektra politiky.Čtu občas jeho články,které jsou urážlivé i sprosté ale říkám si každý má právo v demokracii,přece svůj názor říkát,ale mám strach co bude psát,kdyby tady byl najednoů jiný režim.
rflegr
Kydy o tom, že se demokracie vrátí, jsou zvrhlosti. Demokracie se od nikud nevrací ani nepřichází. Demokracie se musí vybojovat, ne vyzvonit klíči. Demokracie musí trestat zlo a jako normalitu přijímat dobro. To komunisti nikdy nedělali ani dělat nebudou. Je to jako byste tvrdil, že se želva naučí létat. Chyba je, že o Mašínech jen mluvíme (pohříchu velmi často nehezky), ale jejich odhodlání pro boj se zlem jsme nedokázali v sobě vybudit. A to nám už šibenice nehrozila a ani nehrozí. Jména komunistických vrahů jsou všeobecně známa a my je neumíme ani dostat před soud, natož ztrestat.