Archív

Zpět na článek

Přírodní látky a psychoterapie

1 komentářů

vladislavasimkova
31. srpna 2011 • 15:01
Tuhle rubriku miluji, pane doktore, ale dnes jste vůbec neodpověděl na otázku, což chápu. Pán se ptal na ayhuascu. Vcelku fikaně se ptal, zdá se, že pochopil, že lékaři léčí, níkoli uzdravují. Milý paciente, pan doktor ji zjevně nezkusil, tak nemůže napsat svůj názor na ni. Kdyby ji zkusil, vůbec by už neoblékal bílý plášť.
Ze své zkušenosti říkám, že není nad vlastní zkušenost.
Je naivní se domnívat, že by lékař přitakal odvaru z liány jihoamerického šamana. Co by pak proboha dělal???? Vždyť umí jen léčit!
Asi máte strach, milý pane. Co naplat, dopřejte si to a nemějte z toho strachu prosím depresi! To je základ, mít se rád..... Ano jde to, i když je svět tak strašný. Ayhusaca by Vám stejně ukázala, že žádné uvnitř a venku neexistuje, že jsme vše JEDNO velké jedno a že mít rád sebe je nej cesta! Cestu dovnitř lze začít skrze mít rád to venku.....
Osobně zas musím říci, že ayhuasca otevře bránu, ale práci na sobě a se sebou člověk stejně musí udělat sám. Nejlepší zkušenosti mám s půstem!!!! U toho se člověk totiž i očistí a nakopne zdraví, bez kterého je každá psychoterapie marná.
Lékařům o své zkušenosti prosím nepovídejte, nepochopili by.
Nemusíte za NÍ daleko, v Holandsku je Santo Daime a za 30 EUR dostanete 2 panáky se vším servisem kolem.
Zdravím, v.