Komentáře

Zpět na článek

Uplynulo 43 let od srpnové invaze, ale naše papaláše to moc nezajímá

5 komentářů

whitebeard
24. srpna 2011 • 11:18
Doležale, nic než kecy
sirien
24. srpna 2011 • 09:43
stoupnout si, nafotit se na titulní strany, aby byli hezky a populisticky vidět? Tenhle článek je oduševnělej asi jako fňukání čtrnáctiletý buchty že její "přítel" zapomněl na roční výročí jejich první pusy.

Osobně jsem mnohem raději, pokud ti ústavní činitelé pracují a dělají něco konstruktivního, než aby se někde promenádovali jak modelky
Jarabak
23. srpna 2011 • 21:29
Nevím proč u ostatních institucí, ale zrovna v případě senátu, který je ovládán čssd a myslím, že i předseda senátu je šokdemák, je logické, že z této strany tam nikdo nepůjde. čssd je dceřiná firma ksč, sloužící jako pojistka (nebo chcete-li záloha) návratu ke komunismu pro případ, že by se to nepodařilo ksč(m). Vetšina lidí z čssd a většina jejich voličů by invazi pravděpodobně nadšeně tleskala se slovy "konečně tady někdo udělá socialistický pořádek, když ti naši soudruzi nejsou dost soudružští". Při sčítání výsledků předposledních voleb, kdy už to vypadalo, že čssd+ksčm dá dohromady většinu, tak natěšený paroubek už ohlašoval nový vítězný únor. Záhy zjistil, že se spletl, že nemá dost soudruhů, tak zklapl a jeho partaj přešla do vyčkávací fáze. Až bude mít s mateřskou ksč(m) většinu, tak se opět uvede v život plán A. Ale to je v pořádku, to je demokracie. Voliči čssd dobře vědí, že právě toto volí, né že ne. A právě toto chtějí, i když říkají, že ne. Když si demokraticky zvolíme totalitní zřízení v čele s velkovezíry z čssd, no tak to budeme mít. Další volby už budou jenom jako, prootže každý bude vědět, že se kontroluje, jak kdo hlasoval a máš právo hlasovat jinak, ano Ale pak se nediv, když tvoje děti a rodiče umučíme a tebe pošleme na doživotí na nucené práce na sibiř. Jojo, levice, to je chuťovka.
sendyman
23. srpna 2011 • 18:58
pane Doležale, tak Vaše thema je dnes už velmi nezajímavé. Je to jen plácnutí do vody nezčeřeného letního rybníku.
Tak jste si plácnul, abyste viděl kola. No a co?
Myslím,, že je lepší to nějak nastartovat, než se vracet pořád zpátky. Víte, sám nevím jak (kdybych věděl, tak jsem dneska miliardář), ale tohle pinožení se v minulosti mi nepřináší žádnej smysluplnej smysl...
rflegr
23. srpna 2011 • 15:20
... ti zločinci a vlastizrádci z druhé strany barikády se snaží co nejrychleji zapomenout. Někteří, jako třeba normalizační zločinec - komunista Fischer tak rychle, že bez ohledu na datum, připustí svoji kandidaturu na presidenta ČR právě 21. srpna. Ta bolševická vzpupnost a pýcha v těch lidech bude do smrti.