Causy

Zpět na článek

František Moravec: Československý zpravodajec, který rozhodl o útoku na Heydricha

13 komentářů

TCerny
@martin simunek , kolik je Vam let a v cem jste kompetentni Martin Simunek jiste neprozradite, ale mne nazyvate ***m.Nicmene i ja povazuji Vas za velmi malo scetle a svetaneznale trdlo.
V Hierarchii Nazi bestii po Wannsee Konferenz v r. 42 , teprve 38 lety usmrkanec Heydrich vubec nefiguroval v nAcisticke hierarchii na prednim miste -v nacisticke Riega ( hierarchii ) v r. 42 po Hitlerovi prisel Himmler, Göring, Goebbels, Speer, Keitel, von Blomberg,von Fritsch, von Brauchitsch etc.
Usmrkanec Heydrich byl jmenovan pouze sefem relativne bezvyznamneho Ceskoslovenska v r. 42 po Konstantin von Neurath.
. Ti ominosni cesti porasutiste Kubis, Gabcik , Valcik a spol. po kterych pojmenovali uz komuniste po valce vsechny ulice v okoli naseho bydliste v 42 Nad rokoskou v Praze 8 , asi 500 m od mista atentatu , vubec , ale naprosto nic nezmenili , neb jedna bestie byla zcela bez problemu nahrazena jinou , jeste horsi KH Frank u Deluege , kteri bez mrknuti oka povrazdiliza ten naprosto bezvyznamny atentat 2000 prazanu a srovnali s zemi Lezaky a Lidice.Kdyby ti ominosni parasutiste byli skutene statecni , po atentatu by se alespon okamzite sami zastrelili a neskryvali se a nenechavali za sebe povrazdit tisisce nevinnych lid, kteri chteli jen zit.
Ze Vy Martin Simunek souhlasite s povrazdenim Vasich rodicu a pribuznych je jiste Vase vec.
Byl jste vubec nekdy na Kobylisske strelnici a cetl ta jmena povrazdenych za ty udesne parasutisty .
Ja mockrat!!
Ale i ja prvnich 30 let po valce jsem v CSR , pod vlivem komunistu take ocenoval "hrdinstvi tech zbabelych parasutistu, kteri nemeli tu odvahu se po atentatu okamzite zastrelit!!! lec behem poslednich 50 let zivota vne CSR na toto thema nahlizim diametralne jinak.Vas spoluobcan nejsem a nikdy jsem nebyl a nacisticke bestie povazuji za nesrovnatelne horsi nez byli komuniste tech 30 let po valce, ktere jsem v Praze osobne zazil ( od r. 66 pak coby chirurg na Bulovce kam jsem chodil denne pres misto atentatu pesky.
TCerny
@TCerny upresneni : v r. 42 byl usmrkanec, teprve 38 lety Heydrich , jmenovan ne protektorem Ceskoslovenska , ale globalne zcela bezvyznamneho Ceska v dnesnich hranicich.
TCerny
@Jan Bejšovec proboha kolik je Vam let, ze mne , narodivsiho se v dobe atentatu chcete poucovat jak to tehdy bylo.
Samozrejme , ze Vasi prarodice se mohli ex industria propria sami dobrovolne prihlasit na popravu .
Ten naslednik , co prisel po 37 lete bestii Heydrichovi Deluege a KH Frank byly prinejmensim stejne bestie jako Eichmann, neb dali za nej okamzite popravit 2000 nevinnych prazanu a srovnat Lezaky a Lidice se zemi.
Ten naprosto slabomyslny atentat na Heydricha naprosto nic nezmenil.
Kdyby se po atentatu ten zbabely Valcik, Kubis , Gabcik a spol.okamzite zastrelili, usetrili by zivoty 2000 prazanu.
Komuniste oslavovali ty neuveritelne zbabele parasutisty a pojmenovali po valce po nich u nas v Kobylisich po valce spoustu ulic , jimiz jsem tehdy musel chodit nejprve do Zakladni skoly na Rokosku ( Kuchynku )posleze na gymnasium Na Korab a od r. 66 pesky na Bulovku, kde jsem zacinal jako chirurg.
Vy Jan bejsovec jste usmrkany snutty boy, Rotznase et mocoso , ktery placa , ze " jedine Heydrich mohl potencialne pachat zlo, zatimco jeho nastupce jeste vetsi bestie Deluege a KH Frank povrazdili pouze 2000 prazanu a obyvatele Lidic a Lezaku, ktere srovnali se zemi.
A co se tyka Vaseho Mnichova jak to stylisovali komuniste , naopak to byl od Daladier a Chamberlain rozumny cin , ze nevyhlasili Hitlerovi valku kvuli Sudetum s 90% nemeckeho obyvatelstva. Sudetaci meli smulu , ze se stali soucasti Ceskoslovenska a protoze v Sudetech pred valkou zilo 90% nemcu, chteli byt proste soucasti nemecky mluviciho statu.
Ale kdyz jsem zil prvnich 30 let po valce v Praze , smyslel jsem tak ukrutne naivne a hloupe jako Vy dnes jan bejsovec
Kommt Zeit, kommt Rat !Take jednou zmoudrite.
Es ist ja sprichwörtlich nicht schlimm dumm zu sein , aber dumm zu bleiben!
Jan Bejšovec
@TCerny Takže obhajujete Mnichov. Vy nejste přizdisr... Vy jste totální kolaborant, který by prodal vlastní matku pro svůj vlastní prospěch. Hlavně nezapomeňte zmínit, že jste dělal chirurga na Bulovce. Sice to s články u kterých diskutujete nijak nesouvisí, přesto to neopomene nikdy zmínit. Dělal jste ho tam vůbec??? Asi nějakého držiče háků, co
TCerny
@Jan Bejšovec Zweifelsohne Sie, eine Rotznase sondergleichen Jan Bejsovec verraten nicht , wie alt Sie sind und wo Ihre Kompetenz eigentlich angesiedelt, ist was natürlich mich interessieren würde auch wenn Ihr massiver jungfräulicher Windabgangs thematisiert wäre.
Selbstverständlich began ich 1966 mit Hakenhalten bereits vor 58 Jahren 1966
MUDr Prag 66. Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
Facharzt für Chirurfgie, Unfallchirugie , Sozialmedizin
weist mein Stempel heute auf.
Vor langer Zeit habe ich Sie einmal gefragt ob mein Freund und Kollege, Ihr Namensvetter MUDr Bejsovec , der mit mir 1966 an der FVLKU promovierte und der die ganze Ewigkeit als Chefarzt der Chirurgie in Broumov war und der sich leider bereits die Radieschen von unten anschaut , nicht Ihr Großvater war.
Dies war natürlich eine irrtümliche Anfrage , denn solch ein Vollpfosten par excellence wie Sie Jan Bejsovec , der dumm wie Bohnenstroh ist, keineswegs von Ihm hätte herkommen können .Gleichwohl , halten Sie den Kopf hoch !
Kommt Zeit, kommt Rat!
Jan Bejšovec
@TCerny Copak copak? Z nepříčetnosti jste přešel do rodného jazyka kolaborantů ze Sudet?
martin simunek
@TCerny
Marně se pro vás snažím nalézt výstižné označení, ale nedaří se mi to.
Víte, co byl Heydrich tač? Jeden z nejdůležitějších nacistů! On naplánoval a začal realizovat konečné řešení, tedy vyhlazení, Židů a následně i slovanů!
Srovnávat ho s K.H. Frankem může jen idiot, to byl úplně jiný level, ale možná vám dost blízký.
A označit Gabčíka s Kubišem za zbabělce může jen idiot non plus ultra.
Podle vašeho stupidního výkladu by tedy byli vini členové francouzského, italského a především sovětského odboje, za vypálení stovek obcí a zavraždění stovek tisíc jejich obyvatel!
Mimochodem, vaše paměť po narození je obdivuhodná.
Co vy jste za individuum???
TCerny
@martin simunek , kolik je Vam let a v cem jste kompetentni Martin Simunek jiste neprozradite, ale mne nazyvate ***m.Nicmene i ja povazuji Vas za velmi malo scetle a svetaneznale trdlo.
V Hierarchii Nazi bestii po Wannsee Konferenz v r. 42 , teprve 38 lety usmrkanec Heydrich vubec nefiguroval v nAcisticke hierarchii na prednim miste -v nacisticke Riega ( hierarchii ) v r. 42 po Hitlerovi prisel Himmler, Göring, Goebbels, Speer, Keitel, von Blomberg,von Fritsch, von Brauchitsch etc.
Usmrkanec Heydrich byl jmenovan pouze sefem relativne bezvyznamneho Ceskoslovenska v r. 42 po Konstantin von Neurath.
. Ti ominosni cesti porasutiste Kubis, Gabcik , Valcik a spol. po kterych pojmenovali uz komuniste po valce vsechny ulice v okoli naseho bydliste v 42 Nad rokoskou v Praze 8 , asi 500 m od mista atentatu , vubec , ale naprosto nic nezmenili , neb jedna bestie byla zcela bez problemu nahrazena jinou , jeste horsi KH Frank u Deluege , kteri bez mrknuti oka povrazdiliza ten naprosto bezvyznamny atentat 2000 prazanu a srovnali s zemi Lezaky a Lidice.Kdyby ti ominosni parasutiste byli skutene statecni , po atentatu by se alespon okamzite sami zastrelili a neskryvali se a nenechavali za sebe povrazdit tisisce nevinnych lid, kteri chteli jen zit.
Ze Vy Martin Simunek souhlasite s povrazdenim Vasich rodicu a pribuznych je jiste Vase vec.
Byl jste vubec nekdy na Kobylisske strelnici a cetl ta jmena povrazdenych za ty udesne parasutisty .
Ja mockrat!!
Ale i ja prvnich 30 let po valce jsem v CSR , pod vlivem komunistu take ocenoval "hrdinstvi tech zbabelych parasutistu, kteri nemeli tu odvahu se po atentatu okamzite zastrelit!!! lec behem poslednich 50 let zivota vne CSR na toto thema nahlizim diametralne jinak.Vas spoluobcan nejsem a nikdy jsem nebyl a nacisticke bestie povazuji za nesrovnatelne horsi nez byli komuniste tech 30 let po valce, ktere jsem v Praze osobne zazil ( od r. 66 pak coby chirurg na Bulovce kam jsem chodil denne pres misto atentatu pesky.
Sylva Kuncová
Dlouho jsem si myslela, že atentát byla blbost. Jsem z generace, která válku nezažila. Teď už ale začínám toto rozhodnutí chápat. Kéž by se v Rusku našel někdo .......
martin simunek
@Sylva Kuncová
Protože nám to bolševici vtloukali čtyřicet let do hlavy. Jo kdyby to udělali oni, to by byli hrdinové největší...