Komentáře

Zpět na článek

Chvála Věcí veřejných: Politická sebevražda v přímém přenosu

19 komentářů

honey.b
je John nebo Wabi Daněk? Jsem si myslela, že mu přišel zazpívat Rosu na kolejích....
pismenacislice
Tak se mi zdá, že pan Bárta nahnal všechny registrované Véčkaře do internetových diskusí, aby nám osvětlili, že se jedná o velikou kamufláž, která má odstavit chrabrého a čestného Vítka Bártu. Jenže to, co se valí na svět, už fakt nejde ignorovat. Pan Bárt bude už navždy v očích mnohých občanů tím, kdo šel do politky, aby pomohl své firmě (ABL). A VV už navždy ponesou stigma strany, kdy jejich místopředseda a jejich předsedkyně poslaneckého klubu mávají penězi, které prý mají přímo od Bárty. Tahle "taškařice" VV odepsala.

Já svým klientům často říkám, že půjčka bez potvrzení není půjčka ale faktický dar. Pokud nesepíšete smlouvu, ze které bude patrné, kolik si člověk půjčil, kdy má splatit, jaké jsou úroky z prodlení atd. - tak se vlastně jedná o dar, protože "věřitel" tímto jasně dává najevo, že nemá žádné podmínky, co se týká splacení půjčky. A pochybuji, že tak protřelý a inteligentní člověk, jako je pan Bárta, by něco takového udělal, kdyby se opravdu mělo jednat o půjčku 500.000,- Kč. A navíc si pan Bárta musel být vědom, co tímto ze své vysoké politické funkce riskuje. Pokud by se opravdu mělo jednat o nezajištěné půjčky, tak by to musel být blbec - a ne šéf největší bezpečnostní agentury.
strassidlo
Tak každý máme s půjčkami a půjčováním jiné zkušenosti. Já svejm kamarádům a příbuzným půjčuji taky bez papíru a samozřejmě bez úroků.Od těch slušnejch to vždycky dostanu zpátky v pořádku podle domluvy, zatímco u těch neslušných je mi i smlouva se sankcemi na prd (prostě trochu dražší test slušnosti či přátelství ).
zerovan
Priste budete lkat nad Bartovou nesmrtelnosti, nebot nadaje umira posledni
maddentist
Excelentní článek. Šušínky ještě měkké, přímo z trouby, křupavé, vypečené. Mňam, mňam. Nedáte si někdóó? Péééčené šušně, pééčené šušně v rohlíku. S kéééčupem, s hořčicí! Péééčené šušně!
placirkabodlo
kren a dvojitou evoluci navrch
bsimonik
Nebýt Bárty, nevěděli bysme, kdo je skutečný třídní nepřítel... Stavební lobby ))))
rewolwer
Media, zpravy, televizni noviny, bohuzel i Reflex = vecernicek/sci-fi/fantasy + nesmysly. Kdo tyhle veci hlta jako zabavu s lahvacem/jointem v ruce, nema vaznejsi problem. Kdo informace temito subjekty podavane povazuje za real, ma asi denni bolehlav. V tomhle divadylku taha za nitky nekdo UPLNE jiny. Barta neslapl na kuri oko svym spolustranikum, ale "trochu" jinym panackum. Stavebni a podnikatelska loby je v tomhle state tak mocna, ze muze opravdu cokoliv a bezny cesky Franta vubec nechape, kolik uhodilo. Je totiz zamestnan divadlem, kterak se rozpadaji VV, kterak Koci podava trestni oznameni, ktera Holec pise svuj dalsi pseudovtipny pseudokomentar V tomhle businessu se toci TEZKE prachy a vyberci techhle penez o sve miliony/miliardy rozhodne prijit nechteji! Vite Barto, za sebe vam drzim pesti. Kazdy pokus pridusit tyhle svine se pocita a vy si zatim pocinate docela statecne!
maddentist
Wow,hmm,hmm
strassidlo
Jo, přesně! Je úžasné sledovat jak naši pisálci v žoldu německých vlastníků klovou do bolavého místa svých německých chlebodárců. Skanska, Metrostav a další stavební mafiánské struktury, ohrožené změnami nastíněnými Bártou, platí evidentně dobře. Kristýnka možná ani netuší, Škárka ví, Huml se projevil jakototální navedenej hňup a cvičené opice v RX přehrávají cirkus velmi aktivně.