Komentáře

Zpět na článek

ČSSD by nyní s převahou vyhrála volby. A s komunisty by získala ve sněmovně většinu

9 komentářů

placirkabodlo
18. března 2011 • 14:40
http­://blo­g.ak­tual­ne.cen­trum­.cz/bl­ogy/­alex-koenig­smar­k.ph­p?ite­mid=12­552


ach!
fakov
18. března 2011 • 12:49
než PROTI něčemu? Když se např. lidi bojí nových Černobylů a s nezištnými úmysly se kvůli tomu spojí, není to podle mě lobby v pravém slova smyslu, ale (byť naivní) projev občanské společnosti. Osobně považuju spojování Fukušimy s evropskými jader. elektrárnami jako silně přehnané až paranoidní, ale nevím, proč chválit toho našeho brouka Pytlíka, že do toho, jako do všeho jiného, zase mluví. Temelín přece nikdo nezavírá.
kalabaj
18. března 2011 • 12:25
nebude do té doby,dokud KSČM nebude uznána za demokraticky zvolenou stranu a spolupráce s ní bude bojkotována.Svými tvrdohlavými postoji škodí nejen sobě,ale celé levicové scéně.Tento distanc pravici velice vyhovuje,proto cílená kampaň proti KSČM (nakonec i proti VV).A tak jsme svědky,že levicový vítěz voleb odchází do opozice.A pravice jásá a nikým neohrožena tvoří zmetek za zmetkem.Pokud bude poplatnost této atmosféře,nedočkáme se zodpovědného vládnutí.
Jen drobný postřeh:až na nepatrnou výjimku,nebují v KSČM korupční aféry.Pro úplnost dodávám,že nejsem podporovatelem této strany,jen nezávislým pozorovatelem.
placirkabodlo
18. března 2011 • 14:39
korupce v demokracii bude! (jde uz jen o jeji "miru")
za komancu a nacku (coz jedno jest) jsou lagry, gulagy, terror, mrtvoly i ta korupce samozrejme. on ten blazen (bez urazky) je nezavisly pozorovatel, oproti tomu clovek pri smyslech a s historickou znalosti je VZDY necim ovlivnovan. a komousi jsou proste ***, at uz se tvari sebehezceji, jak ten klaus. a ano, oni ti komanci reknou, ze jedna plus jedna je rovno dvema i ten klaus to rekne ( i kdyz i toto(ze to tak doopravdy je) je relativni). to rekne kazdy, kdo se naucil pocitat. i to hovado stale jeste komunista.
za komancu bych zmizel, sotva bych rozbil obraz stalina. ted to ty prasata nemaji tak jednoduche. a nikdo je tady nelovi, ale to neznamena, ze by meli nekde strkat oficialne ty svoje rypaky (ale strkaji)
vonrammstein
18. března 2011 • 16:39
Komunismus nemá s demokracií absolutně nic společného. A jako takový nemá v demokratické společnosti co dělat-a už vůbec ne ve sněmovně. Rovnováha nastane, až budou všichni komouši do jednoho viset. Nebo aspoň sedět.
sendyman
18. března 2011 • 16:54
Jen drobný postřeh: neumím si představit korupční aféru spojenou s lidmi, kteří na jakoukoliv její možnost hledí značně zpovzdálí.
von.rammstein
18. března 2011 • 17:22
já také ne
vonrammstein
18. března 2011 • 18:46
Ty už vůbec nic ne.
Palopetro
18. března 2011 • 09:34
Kaddáfio přece drží u moci nafta a neuvěřitelný majetek,který jeho rodině plyne do kapes.To je také ta vůně,na kterou sedají všichni papaláši od Ruska po Ameriku jako mouchy na ***.Že přitom demokratické principy berou za své,je zcela banální záležitost.On si toho je dobře vědom i když občas zahrozí prstíkem.Takže si pro kristovy a alahovy rány nic nenamlouvejme,že jde o lid Líbye.O ten jde až v poslední řadě.Ale zase vypadá to hezky,když se na ně tu a tam myslí.