Obálka 43

Obálka 43 Zdroj: Reflex

Útok na Reflex: Kdosi skupuje nové vydání. Prý kvůli volbám

Jak jsme vás včera informovali, nové vydání začalo z trafik mizet abnormálně rychle. Jde tedy u útok na náš časopis Reflex. Někdo si nejspíše nepřeje, aby se dostal k čtenářům. Proč asi?

Díky čtenářům víme, že Reflex hromadně vykupovali neznámí lidé v Uherském Hradišti, Kroměříži, Praze - Čakovicích na Sokolovské, v Albertu na Praze 4 (Durychova). Dále pak: Litoměřice, Hradec Králové, Trutnov, Havlíčkův Brod, Brno, Žatec, Blansko, Tábor - na čerpací stanici OMV, Únětice, Všebořice (Ústí n. L), Louny, Chrudim, Holice, Pardubice, Mělník, Most, Olomouc, Mladá Boleslav, Roudnice nad Labem, Znojmo.

"Prodavačky 5 prodejen, ve kterých jsem byla, mi sdělily, že ho vykoupili dva muži údajně kvůli volbám." svěřila se nám jedna z našich čtenářek. Takže je to potvrzené.

Shrňme si to: V nejméně třiadvaceti městech v Čechách a na Moravě skupovali lidé v prodejnách tisku celý náklad Reflexu, na nákup si nechávali vystavit účtenku. V Pardubicích byly při této činnosti viděny dívky s odznáčky hnutí ANO. V Litoměřicích ti, kdo Reflex vykupovali, trafikantce sdělili, že je to kvůli volbám. Z Pardubic jsme získali zprávu, že skoupené Reflexy mají být odvezeny do Prahy ke skartaci.

Připomínám, že toto vydání Reflexu zveřejňuje závažná fakta o panu Andreji Babišovi. Dále připomínám, že podobnou akci, jaká ve čtvrtek 24. října proti Reflexu proběhla, v průběhu jednoho dne mohla zorganizovat, produkčně zajistit a realizovat pouze velký a silný subjekt s celorepublikovou koordinační i výkonnou strukturou, značným počtem ihned k akci (nákupu) použitelných osob a s nemalým finančním backgroundem. Tisíc výtisků Reflexu stojí čtyřicet litrů - a skoupeny podle předběžných zpráv, které zatím máme k dispozici, mohly být až desítky tisíc výtisků. Snaha zabránit tomu, aby se náš časopis dostal k vám, naši čtenářům, si prostě někdo nechal stát pěkné peníze. Další aktualizace budeme přinášet průběžně. Vzhledem k obsahu skupovaného čísla Reflexu se však naskýtá otázka, zda ten, kdo náš časopis bere našim čtenářům, nenarušuje řádný průběh voleb.

AKTUALIZACE:

Děkujeme našim čtenářům za informace! Reflex byl nadále hromadně skupován v těchto lokalitách: Brno - Avion Park, Litoměřice, Znojmo, Bystřice pod Holštýnem, Valašské Meriříčí, Rakovník, Praha - Krč, Mělník, Vyškov, Jihlava a Turnov. Telefonicky jsme dostali tip i na konkrétní továrnu, jejíž zaměstnanci dostali za úkol místo práce jít skupovat Reflex. Detailnější zprávu připravujeme.