Ivio

Ivio Zdroj: Archív

12 filmových tipů na víkend pro malé i větší děti

V on-line kině IVIO.tv mohou děti slavit svůj svátek od pátku 30. května až do neděle 1. června. Celé tři dny si mohou zdarma vybírat z bohaté nabídky dvanácti celovečerních filmů.

Na úvod jedna novinka: Na filmy a seriály zdarma se nyní můžete dívat nejen na počítači, ale i v iPhonu a iPadu. Aplikaci stáhnete zde.

A co připravilo IVIO.tv pro děti k jejich svátku?

ZambeziaZambezia|ArchívV animované komedii Zambezia se můžete se sokolíkem Kaiem vypravit na výpravu do bájného ptačího města. V Sammyho dobrodružství se zase seznámíte s mořským želvákem a jeho kamarády. V jeho pokračování - Sammyho dobrodružství 2  pak budete svědky vzrušujícího útěku želvích přátel ze zajetí v akváriu.

Mýšák a přáteléMýšák a přátelé|ArchívV animovaném příběhu Rychlý Stripes se dozvíte, jak může obyčejná zebra porazit ušlechtilé závodní koně. A v Myšákovi a přátelích uvidíte, jak si mezi všemi zvířátky na farmě získá uznání malá myška. Dva osiřelí psíci, kteří umějí uzdravovat, se v Zázračných pejscích 2zase vypořádají s chamtivými zloději.

Kouzelné pírkoKouzelné pírko|ArchívO tom, že také divoká zvířata si někdy musejí hájit své území proti lidem, vypráví komedie Chlupatá odplata. Ztracené Kouzelné pírko pak zavede tři děti do světa fantazie, kde se plní i ty nejodvážnější sny. 

Astro boyAstro boy|ArchívPokud si vaše děti na zvířátka připadají už trochu velká, pobaví je mechanický kluk Astro Boy, který na filmové plátno přiletěl přímo z populárních japonských komiksů. Mězi hvězdy se vypraví i kouzelné hudebné nástroje v dobrodružném snímku Pikola a saxofon.