Miss VŠE

Miss VŠE Zdroj: Facebook/MISS VŠE

Konec Miss VŠE. Rektorka už další ročník nepovolí

Po značných kritických ohlasech na část průběhu finálového večera soutěže Miss VŠE, se rektorka VŠE již příští ročník nejen nezaštítit, ale také nepovolit. Její bleskové vyjádření se prostřednictvím její tiskové mluvčí rozšířilo po sociálních sítích, a setkalo se s pozitivním ohlasem.

Video, které se s rozporuplnými reakcemi prošlo českými internetovými útrobami, zhodnotila nyní i rektorka Vysoké školy ekonomické Hana Machková.

„Paní rektorka byla jmenována 1. dubna 2014, a tak nechtěla své funkční období zahájit zákazem Miss VŠE s pětiletou tradicí,“ uvádí tisková mluvčí VŠE Julie Daňková.

Zároveň této akci, jež ve svém názvu nesla jméno VŠE, letošním šestým ročníkem zřejmě odzvonilo. „Po zhlédnutí videa a po komentářích v tisku dospěla paní rektorka k názoru, že Miss VŠE 2014 poškodila výrazně dobré jméno školy. Proto vedení rozhodlo, že příští rok nepovolí žádnému subjektu značku VŠE pro organizaci soutěže Miss,“ uvedla dále Daňková s tím, že se rektorce koncept soutěže Miss jakožto ženě nijak nelíbí, ovšem původně ji tolerovala. To však nyní končí a akce tak příští rok zřejmě neproběhne.

Kvůli tomuto vystoupení Miss VŠE končí: