Ted Williams

Ted Williams Zdroj: YouTube.com

Pozitivní zpráva: Bezdomovec se zlatým hlasem po 3 letech žije nový a lepší život

Pamatujete si na muže se zlatým hlasem? Jmenuje se Ted Williams a dokud si ho nevšiml reportér DoralChenowethbyl po mnoho let bezdomovcem.Chenoweth totiž před lety umístil záznam s jeho zvučným a nezapomenutelným hlasem na YouTube, kde se stal internetovou senzací.  Od té doby uplynuly tři roky, a zdá se, že Williams svojí šanci na návrat do běžného života využil na 100 procent.

Podle americké televize HLN nyní Williams žije se svou přítelkyní ve svém vlastním domě, kde má i svůj krb. Což je život, o kterém se mu před pár lety zdaleka nestnilo.

Williams byl kromě alkoholu závislý i na drogách a pil i poté, co byl objeven médii. Nyní je ale 2 roky úplně čistý a dokonce se mu podařilo opět navázat vztah se svou rodinou, která nad ním již dávno zlomila hůl.

Williams, jehož hlas můžeme například slyšet v reklamě na Kraft Macaroni and Cheese, je nyní i spisovatel. Napsal autobiografii, kterou pojmenoval “Zlatý hlas.” Popisuje v ní hlavně život prožitý na ulici a svůj boj ze závislostí, který nakonec vyhrál.