Akademie

Akademie Zdroj: Akademie žurnalistiky

Ojedinělý vzdělávací projekt na veletrhu Schola Pragensis

Nabídka vzdělávání je v současnosti nepřeberná. Pořád mezi nimi ale najdete zajímavé novinky.

Například Akademie žurnalistiky a nových médií bude v příštích dnech na veletrhu Schola Pragensis představovat svůj ojedinělý vzdělávací projekt, který je společným dílem vydavatelství Ringier Axel Springer CZ a Vyšší odborné školy a střední školy managementu v Praze.

Studijní program této akademie nabízí tříleté pomaturitní studium zaměřené na získání teoretických a především praktických dovedností v mediální oblasti. Studenti během svého studia prochází praxí ve špičkových titulech nejsilnějšího vydavatelství, jako jsou Reflex, Blesk, Sport nebo Svět motorů.

Vydavatelství Ringier Axel Springer je multimediální vydavatelství s vůbec největším počtem čtenářů na českém trhu a první mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36 procent podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je na druhém místě a významný podíl dosahuje i na internetu. Je také vydavatelem časopisu Reflex.

Vyšší odborná škola a střední škola managementu vznikla v roce 1992 a poskytuje čtyřletý denní studijní obor Obchodní akademie. Vzdělávací programy nabízí i denní a kombinované studium v oborech: Finanční poradenství, Cestovní ruch, Aplikace výpočetní techniky, Personální řízení a již zmiňovaný obor Žurnalistika a nová média.

Více informací o a najdete na www.akaz.cz a informace o Vyšší odborné škole a střední škole managementu www.pbvos.cz.

Akademie žurnalistky a nových médií se představí na veletrhu vzdělávání ve dnech 21. až 23. listopadu v Kongresovém centru Praha od 9 do 18 hodin ve čtvrtek a v pátek a od 9 do 13 hodin v sobotu. Vstupné je zdarma.