Párty na Náplavce

Párty na Náplavce Zdroj: Flickr

Smíchovská náplavka se otřásla v základech. Na párty dorazilo přes 15 000 tisíc lidí

Na oslavu prvních narozenin lodě Captain Morgan dorazilo více než 15 000 návštěvníků. Exkluzivně pro tuto akci byl připraven 24 metrů dlouhý bar, který notář na místě zapsal do České knihy rekordů jako aktuálně nejdelší v České republice. Na akci vystoupila kapela Rybičky 48, dále Majk Spirit + H16, Marek Ztracený, zahraniční skupina N.O.H.A. a Pavel Callta zazpíval společně s moderátorem eventu Leošem Marešem. Závěrečným překvapením se pro všechny stala velkolepá barmanská show, kterou předvedli světové barmanské špičky ve flairu Tomasz Malek a Marek Posluszny.    

Slunečné počasí, osvěžující drinky a kvalitní muzika. To všechno čekalo ve čtvrtek 8. června ve večerních hodinách na návštěvníky jedné z prvních venkovní party, která letos otvírala letní festivalovou scénu. Příchozí si na party vychutnávali koktejly připravené z rumu Captain Morgan, pomáhali s Kapitánem rozkrojit originální dort z lahví a užívali si současné hvězdy české i zahraniční hudební scény.

„Jsem ráda, že se akce povedla a díky nabitému programu i krásnému počasí přišlo na událost k oslavě prvních narozenin lodě takové množství fanoušků. Potvrzuje to fakt, že je značka Captain Morgan mezi mladými lidmi stále populárnější, a to i díky těmto netradičním zábavným projektům,“ říká Karolína Kubátová, Brand manažerka společnosti Stock Plzeň Božkov. „Věřím, že se nám opět podařilo úspěšně propojit unikátní koncept eventu, který se zároveň konal na suchu i na vodě,“ dodává. Další narozeniny oslaví loď Captain Morgan až za rok, ale jedinečnou atmosféru si můžete užít celé léto na pražské náplavce.