Ibrahimovic hodně trápil obranu Kanonýrů.

Ibrahimovic hodně trápil obranu Kanonýrů. Zdroj: ČTK

Odhalili jsme majitele Slavie. Pošlete nám jeho fotku

Minulé vydání fotbalového blogu Malej a velkej vzbudilo velkou diskuzi. Odhalili jsme, že majitelem klubu Slavia je Petr Sisák. Nyní nás zajímá, jak vlastně vypadá.

 

Milý Luďku,

Milan TesařMilan Tesař|Tomáš Tesař

 

jsem rád, že si kolegové ve Sportu všimli našeho úsilí zjistit, jestli Slávii vlastní muž, žena, nůše, píseň anebo stroj. Hrdý ale nejsem. Nemohu být. Cítím se marný jako jelen, který se ve smrtelné křeči vzepjal a zatroubil těsně poté, co jej první z lovců zasáhl z opakovačky. Vypadal takhle:

 

jelenjelen|archiv

 

Měli jsme tento výjev zpracovaný v bílém porculánu léta postavený na televizi Salermo (Finsko), na níž jsem viděl ten památný zápas s Holandskem, který Franta Veselý rozhodl v prodloužení prakticky sám, a po němž otec (měl permanentku na tribunu v Edenu mezi Menšíkem a Skopečkem) prohlásil, že jestli Ježek Frantu nepostaví ve finále, národ povstane a bude revoluce. Franta v základu proti Němcům nebyl a národ nepovstal. I tak někdy končí revoluce.

 

Co ta naše? Nejlepší by bylo začít před plným barákem hned v pondělí se Spartou (3:0 – M. Černý 2, Kisel 1). A kdo v ochozech identifikuje chlapa v brejlích, který je hodně podobný Křetínskému a slyší na jméno Sisák nebo důvěrně Péťa nebo Sisi, ať ho vyfotí a pošle na náš web. Aby nedošlo k mýlce - ano, nějaké ty fotky pana Sisáka existují, ale my bychom ho chtěli na nějaké opravdu pěkné, ostré, jasné a s vydařenou kompozicí.

 

Ahoj Mildo,

 

Malej a velkejMalej a velkej|Reflex.cz

 

promiň, že jsem se tak dlouho neozval, počítal jsem celou noc góly, které jsme nastříleli v Lize Mistrů Braze. (Bylo jich jenom šest, což samozřejmě spočítat umím, ale když už se něco takového stane, dokážu si to užít, takže jsem to počítal pořád dokola).

 

Jsem na tebe pyšný, resp. na to tvé odhalení, na toho pána, co tam máte sice méně, ale nevybereš si. Hele, vážně, jeden  majitelů Arsenalu se jmenuje Usmanov, je odněkud z bývalého SSSR a byl agent KGB. Vypadá takhle:

usmanovusmanov|archiv

Takže je možná dobře, že jste toho vašeho majitele ještě neviděli a fotit ho mi přijde dokonce nadmíru odvážné, možná vypadá jako Usmanov. Tomu se už nějakých pár let všichni snaží zabránit v převzetí klubu a dost možná se to nakonec i povede. V tomhle má ta Anglie přece jen jisté výhody. Teď ti mimochodem budu psát víc. Další sekvence našich zápasů je 18., 21. , 25. a 28. září. První a třetí zápas je liga - Sunderland a West Bromwich Albion. Tam bude potřeba udělat body. Čtvrtý zápas je Liga mistrů v Bělehradě na Partizanu. Tam to bude pěkný rachot. Ale opravdový rachot je druhý zápas - Carling Cup a severolondýnské megaderby s Tott****mem. Do Carling Cupu nasazoval Boss (tak my říkáme Arsénu Wengerovi; je to trochu úlisné, ale proč ne) vždycky dorostence. Jsem zvědavý, zda historická rivalita přinutí tuhle strategii změnit. Prohrát hned takhle zkraje poháru, ještě k tomu se Sp**s by bylo potupné způsobem, který nemá srovnání...

 

Fotografie Petra Sisáka posílejte na rxonline@reflex.cz.