Poznáte dívky fotografiích?

Poznáte dívky fotografiích? Zdroj: Facebook Lubomíra Zajíčka

Poznáte dívky fotografiích?
Poznáte dívky fotografiích?
Poznáte dívky fotografiích?
Poznáte dívky fotografiích?
5
Fotogalerie

Našel se pět let ztracený foťák. Poznáte dívku na fotografii?

Kdo na vodě nikdy nic neztratil, jako by na ní ani nebyl, říká se. A může jít i o cenné věci, ať už materiálně, nebo citově. Jednu takovou našel v blátě u vltavského jezu Lubomír Zajíček – fotoaparát plný osobních fotek. Jeho majitelku se teď snaží najít.

„Začátkem srpna jsme na vodáckém táboře dělali záchranu pod jezem a já jsem našel utopený foťák. Byl celý zarezlý a Vltava na něm zanechala své otisky. Hodil jsem ho po Jindrovi, ať nám udělá nějaké fotky a nějakou chvíli jsme se bavili podobnými hláškami,“ píše Zajíček na svém profilu na sociální síti Facebook.

Potom ale s přáteli zjistili, že SD karta, na níž jsou uloženy fotky, je stále funkční. „Zjistili jsme, že foťák ležel na říčním dně dlouhých 5 let. Fotek je tam celá hromada a patří evidentně slečně na přiložených fotografiích. Je tam vše, od zvířecích mazlíčků, po cestu do Anglie až k poslední fotografii nad zmíněným jezem v Českém Krumlově 12. června 2010,“ píše Zajíček dále.

Pomocí Facebooku se majitel vodácké půjčovny snaží dívku, která na fotografiích figuruje ať už jako objekt, nebo na tzv. selfies a je evidentně jeho vlastníkem, nalézt. Pokud dívku nebo někoho dalšího na fotce poznáte, kontaktujte nás na e-mailu rxonline@reflex.cz!