Video placeholde
Herec Jeremy Renner v Karlových Varech.
Herec Jeremy Renner v Karlových Varech.
Herec Jeremy Renner v Karlových Varech.
Herec Jeremy Renner v Karlových Varech.
Herec Jeremy Renner v Karlových Varech.
12
Fotogalerie

Hvězda, na kterou se čekalo. Jeremy Renner z Avengers zastínil ve Varech Umu Thurman

Zatímco Umě Thurman se na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech začalo mezi novináři přezdívat „madam next question“ pro její neochotu odpovědět téměř na cokoli, sympatický Jeremy Renner by mohl ihned vyučovat lekce chování hollywoodských hvězd vůči fanouškům. Prohodil několik vtipů, zasmál se sám sobě a jedné fanynce  se postaral o životní zážitek. Podívejte se na video!

I přes zranění obou rukou dorazil do hotelu Thermal s úsměvem na tváři, na tiskové konferenci si otevřel pivo a sršel vtípky. Na improvizované besedě po projekci filmu Wind River na sobě nedal znát bolest z úrazů ani náznak manýrů člověka, který hraje v nejvýdělečnější filmové sérii všech dob, nabídky na role může přebírat vidlemi a je mu prorokována veliká budoucnost.

Podívejte se, jak Jeremy přišel ke zlomeninám a proč hraje ve filmu Wind River:

Video placeholde
Jeremy Renner mluví o filmu Wind River, Avengers i Bournovi • Martin Bartkovský

Oč méně autogramů a podání rukou rozdal (právě kvůli fraktuře zápěstí a lokte), o to více sršil úsměvy. Při kladení dotazů se navíc postaral o jeden z nejhezčích momentů letošního ročníku festivalu, když kladně odpověděl na žádost Karolíny, dívky z publika, o společnou selfie.

„Klidně sem za mnou pojď, ale ostatní tě zmlátí,“ varoval ji. Než se ale nadál, byla Karolína u něj. Okamžitě ji objal a trpělivě čekal, až její roztřesené ruce odemknou obrazovku a najdou aplikaci fotoaparátu. Tenhle neplánovaný, vřelý a velice lidský okamžik přispěl k tomu, že „Hawkeyovi z Avengers“ dlouho aplaudoval vyprodaný velký sál hotelu Thermal ve stoje.

Až v sobotu převezme cenu z rukou Jiřího Bartošky, bude to skutečně zasloužená trofej. I když Jeremy dorazil z velkých hvězd jako poslední, své předchůdce dokonale zastínil.