Ples

Ples Zdroj: Helena Lacinová

Diskuze čtenářů: Do politiky jedině přes postel

Výrok Petry Paroubkové o tom, že současné političky dostal do koalice sex, vybudil další kolo čtenářských reakcí.

Až budou v politice převážně ženy, budou se do ní přes postel dostávat muži. Už se těším.

Jiří Rýdl

 

Vždyť je to legrace. Ještě předtím, než si Petra vzala Jyrku, to byla obyčejná překladatelka bez jakékoliv pozornosti médií. Poté, co se stala jeho milenkou a ženou se dostala do popředí médií, což se jí moc líbilo. Dnes se nad ní zavřela voda, a proto musí udělat nějaké „dramatické" prohlášení, aby se zase objevila v centru dění … ale vždyť se možná také dostala „sexem k moci" … nebo si s Jyrkou po večerech četli pohádky?

Dita Brančíková

 

Já Štěpánu Marešovi jeho způsob onanie z duše závidím, taky bych to tak chtěl umět. A na jeho každotýdenní "ejakulaci" se vždy těším. :)

Petr Andrs

 

Pan Dolezal to napsal jako vzdy skvele. Pani Paroubkova nema zadnou soudnost. Zaluje Reflex a Zeleneho Raula a chce to hnat az do Bruselu. Aby se pak pani prekladatelka nedivila, az ji prijde obalka s modrym pruhem na popud od ni zminovanych politicek. Vubec bych se tomu nedivil …

Václav Jidash Zetěk

 

Chachááá... "Jsem opravdu rád, že ženy přinesly do naší politiky tolik potřebnou slušnost, uměřenost a vzájemný respekt."

Janek Růžička

 

Pro Petru Paroubkovou přišla naráz série mnoha zklamání a navíc zklamání zcela nečekaná, na která nebyla připravena. Naopak do budoucna si malovala vše jen narůžovo, první dáma partaje, pak státu, výsluní atd., atd. Její reakce je proto zcela nepřiměřená a nevkusná. Málokdy se osud trefí tak správně a hrdopyšcům srazí korunky. Její reakce je zcela ve stylu chování ČSSD, hrubá, vulgární, nechutná, bezhlavě kolem sebe tlukoucí. Inspirace jí chodí stále po boku.

gulag.magadan

 

 

Právě tohle je emancipace! Ženy jsou jenom lidé (i když by možná mnohý taliánec nesouhlasil), jsou taky sprosté a agresivní, jenom jinak než my, skrytě, aby nepokazily dojem. Petra to ale vzala po chlapsku, nas***á po prohraném sporu, jako když hlavě rodiny vyčiní v práci šěf, ta si cestou domů dá pár panáků na uklidněnou, doma všechny srovná a je zase na koni.

poool