Jiří Paroubek se svojí ženou Petrou po rezignaci na post předsedy ČSSD

Jiří Paroubek se svojí ženou Petrou po rezignaci na post předsedy ČSSD Zdroj: EPA

Diskuze čtenářů: Dostal nové političky do úřadů sex?

Vyjádření Petry Paroubkové pro Reflex, podle něhož se "političky stávající koalice dostaly na svá místa intimním stykem", vyvolal čtenářskou diskuzi. Jaký je váš názor?

 

Původní článek čtěte zde: Nové političky se dostaly do vlády sexem, píše Paroubková.

 

Jsou věci, co ženou člověka až k výšinám. Jsou věci, co ženou člověka až k dálavám. Ale to, co se mnou dělá paní Paroubková, je ještě větší žůžo. Díky, Petro, Jiří, Jardo.

Matěj

 

Stačí se znovu mrknout na ten comics a uznat té holčině, že má neuvěřitelný dar představivosti, protože co všechno v ní vyvolává černé políčko se třemi slovíčky "HRK" je prostě fantastický výsledek i „daleko na východě". Z kontextu samozřejmě vyplyne, že ti dva zrovna nestěhují nábytek, ale znám třeba chlápka, co přesně takhle chrápe. Ovšem nejlépe to vystihl o dva příspěvky níže Swordfish. Tu SMS napsala PP opravdu narychlo, jinak by jí došlo, že dokud nemá zameteno před svým vlastním prahem, neměla by prášit na jiné.

Velky.umelec

 

Mluv, mluv! Zajímáš mne! Škoda, že to paní Paroubková trochu nerozvedla, je však na dovolené a má málo času. Už se těším, až se vrátí a bude v rozhovoru pokračovat.

Herman

 

 

Jsem šokován! Zpočátku jsem měl dojem, že se paní Petra pojede bít to Štrasburku za to, aby "onanista Mareš" již nikdy více neposkvrnil žádnou z žen, co se na posty nejvyšší dostavají skrze kopulaci. A nakonec paní Peťka v podstatě požehná "samohaniči Marešovi", že může... Divný,ne?

Tomot

 

Povídku na téma „to pude vejš" už napsal mistr humoru Jaroslav Hašek. A tak naše „nejznámější maminka ČR“ postrádá originalitu.

Karel79

 

Moralizujicí rozvracečka rodin .... moc hezky, Péťo !

Vladimír Hrouda

 

Paní Petra si bohužel neuvědomuje, že být na výsluní přináší i jiné věci, než komfort.:-) Po smrti Miloslava Šimka je pan Mareš nejlepší český politický komentátor. Měla by si považovat, že si ji všiml!

Radoslav Pekel Piekielnicki

 

Je tak trochu škoda, že ji zřejmě nikdo nebude žalovat za pomluvu kvůli řeči o „duševním onanistovi" a „političkách, co se na své posty dostaly intimním stykem".

Marek Klos

 

Nevím , zda je kreslíř onanista, ale slíbil mi vymalovat obývák ve stylu hentai a stále nic…

Kult Wanda

 

Vivat Zelený Raul!

Jirka Chrz

 

Můj táta vždycky říkal, že vyzáblý ženský jsou zakyslý a nemaji smysl pro humor. Co se týče současných političek, je to poměrně silné obvinění, což si asi paní Petra – jsou zcela oslněna sexymozkem – ve své prostotě neuvědomuje. Nové političky by ji mohly klidně zažalovat pro pomluvu.

Martina Žáčková

 

Ví vůbec paní Paroubková, co je duše?

Jaroslav Mareš