Archív
A kromě vás se přimlouvají i soudruh náměstek, kolektiv dojiček a pyjonýři! Škoda, že zrušili trest smrti, co?
Můžete mi, vy dva lumeni, říct, jak konkrétně JXD svádí, podporuje, či podněcuje ke zneužívání drog?
Ono umět číst nestačí, když máte ambice fušovat do práva! Na to je potřeba i schopnost umět pochopit text.
Můžete mi, vy dva lumeni, říct, jak konkrétně JXD svádí, podporuje, či podněcuje ke zneužívání drog?
Ono umět číst nestačí, když máte ambice fušovat do práva! Na to je potřeba i schopnost umět pochopit text.
JXD patří do vězení § 287 zák. 40/2009 Sb. dle tohoto paragrafu: Šíření toxikomanie
(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než alkoholu nebo ho v tom
podporuje anebo kdo zneužívání takové látky jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán
odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
JXD navíc splňuje odst. 2. b) i c) kde se říká:
(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán,
spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
b) vůči dítěti, nebo
c) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným
obdobně účinným způsobem
Osobně bych se přimlouval o horní hranici trestu odnětí svobody-5let nepodmíněně.
(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než alkoholu nebo ho v tom
podporuje anebo kdo zneužívání takové látky jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán
odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
JXD navíc splňuje odst. 2. b) i c) kde se říká:
(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán,
spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
b) vůči dítěti, nebo
c) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným
obdobně účinným způsobem
Osobně bych se přimlouval o horní hranici trestu odnětí svobody-5let nepodmíněně.
ale vsechny kontrolovat nemuzou, tak to tipuji na zaklade zkusenosti, mozna vychazeji ze statistik. Pokud treba jiz drive zkontrolovali 100 ctyricatniku, kteri maji v kombiku manzelku s detma a 100 petatricetiletejch dredaru v dodavce, ze ktere rve techno a zjistili, ze byli zhuleni 3 ctyricatnici a 30 dredaru, tak si proste dalsi kontroly racionalizuji.;-)
Doležal patří do vězení...ke trávě není vůbec třeba čuchat, ta pro život není vůbec potřebná!!!
Po otevření hranic sem se vydal do Francie. když u mně Gandarmeri našai dlouhý papírky tak mi udělali takový filcunk, že sem se fak pobavil jak prošacovávali týden nošený fusakle a spodky v igelitce s věcma na praní.
Dobře jim tak, pes frkal jak čert a tak museli do toho ručně.
Dobře jim tak, normální chlap dělá rukama a nebuzeruje druhý.
Dobře jim tak, pes frkal jak čert a tak museli do toho ručně.
Dobře jim tak, normální chlap dělá rukama a nebuzeruje druhý.

Nemce obvinuje z iracionality JXD
Jestli-že se marihuana používá pro lékařské účely k zmírnění bolestí, tak je to v naprostém pořádku. Ale jinak je to stále droga i když je zařazena v kategorii méně navvkové.
Jedna rada- vyhulené mozky ať necestují a zůstanou doma. Tady to tolik nevadí......