Věda

Věda

Zpět na článek

Temná hra neviditelného aneb Tajemství, které může zbořit dosavadní poznatky vědy o vesmíru

5 komentářů

Tyler Adams
`Ahoj, prosím, buďte moudří a nedělejte stejnou chybu, jakou jsem udělal já v minulosti. Stal jsem se obětí bitcoinového podvodu. Viděl jsem okouzlující recenzi plnou chvály a marketingu investiční firmy. Kontaktoval jsem je ohledně jejich smluv a investoval jsem 28 000 eur, což mi slíbili jako první 15% zisk za pár týdnů. Až přijde čas na zisk, zjistil jsem, že společnost je falešná. Stále mě žádali, abych investoval více, a došla mi trpělivost. Požádal jsem je o vrácení peněz. Odmítli odpovědět ani mi vrátit peníze, dokud mě kamarád nespojil s NVIDIA TECH HACKERS. Kontaktoval jsem je a po podání stížnosti rychle jednali a do 36 hodin jsem dostal zpět své peníze s náležitým ziskem. Nemohl jsem potlačit radost. Naléhavě vás žádám, abyste kontaktovali NVIDIA TECH HACKERS na jejich e-mailu:: [nvi­diatec­hhac­kers@g­mail .com]
Jaroslav Lindner
Vědci s vypětím sil vyrobili pár gramů antihmoty, ale stále si nevědí rady s antigravitací. Tu už před tisíci lety používali externí stavitelé megalitických staveb v Peru či v Egyptu. Stonehenge ani pyramidy nepostavili otroci. Vesmír nás ještě mnohokrát překvapí.
Miroslav Kašpar
No, já se tedy nechci přít, ale řekl bych, že vše vysvětli již dávno Velký Mystik Zdeněk Rytíř v textu písně Mořská panna (vyšla v roce 1974 na albu Václava Neckáře Tomu, kdo nás má rád)
Jóža Oltec
@Miroslav Kašpar To jak tam zpívá "Já jsem žil a viděl svět, v roce 2005, když můj koráb k hvězdám vzlét, a už nevrátí se zpět??" 😁😁
Miroslav Kašpar
@Jóža Oltec Ne ne, to, co uvádíš, je z Planetária. Tomu, kdo nás má rád, je starší opus