Život a styl

Zpět na článek

Fotbalista Řepka je hlupák, Sparta by ho měla vyhodit

31 komentářů

2592
ale Sparta určitě funguje jako každá jiná firma, a určitě si umí spočítat, zda je Ř. ve firmě přínosem. Proč se do toho "montovat", když do personální politiky jiných firem se patrně pouštět nebudete. Nebo zkuste poradit také Mikrosoftu. Koho by měli vyhodit...
panna
měl jsem Vás za serioznějšího a chytřejšího. Pod příspěvky nicků radek-g1, monkthedonk a pepasa se s plným vědomím podepisuji.
conjar
.....prostě ,jestli se řepáka v diskusích někdo zastává, tak je bez vyjímky totéž !Prostě BURAN!Nemohu obdivovat někoho, kdo je mediálně známý a má chování selskýho hřbeta.Kdyby se takto chovali všichni, tak můžeme sledovat souboje a kálení zdivočelých kanců na hnoji.No a jestli to majstři presidenti v manšaftu trpí,tak jsou ze stejného vrhu.Tady jde o to,že se ze Sparty klonuje" Bordeltým",který nikdo neví jak dlouho bude fungovat.Být v Čechách novináři,jací jsou směrem od Aše na západ ,tak je vše jinak.(Bohužel tak je to i s agresivitou v politice.)Jsem přesvědčen,že většina spoluhráčů řepáka nenávidí. Uvědomují si,že stín si nesou i oni.Ale docela je možné, že se také časem někteří naklonují stejným DNA jako je" tetovanec". Přátelé....máte-li silně řepácké výhrady k mému názoru,vůbec je nevnímám.Díky svému otci jsem skalní sparťan půl století.Sparta pro mne znamanala kulturu a obdiv,což málo z příznivců řepáka a podobných pochopí .Budiž Vám odpuštěno.
rachot
nelze než souhlasit. Jeho lidská primitivnost, sprostota, arogance a neslušnost nejde omluvit ani sportovním zápalem, kterým se zaklíná, ale ono to tak není, je to nevzdělností a nízkou lidskou úrovní, především. Nemluvím o tom, že by měl být vzorem mladým sportovcům, a o otm asi také nemůžeme hovořit.
ultras1893
co ctu tak ty mas dost hochu.Koukam ze mas docela velkej midrak co ze tu pises takovi blbosti ale mas to v poho nejsi sam kdo tu pise jak ubrecenej fakan na adresu nekoho koho vubec nezna
d-rock
Kde je sakra Pavel Kovar? Byl sice oldskool, ale sportu narozdil od tohoto diletanta rozumel. Jsem rad, ze z Reflexu vypadl Halada, Dedek a dalsi na ukor Stanka, ale zrovna Kovar mohl zustat.
vibrathor
to palopetro: buď prosím konkrétní a jmenuj fotbalisty a management Sparty, kteří mají IQ houpacího koně, nebo si nech tyhle laciny urážky pro někoho jinýho
Palopetro
Jednoho jsem již jmenoval.Tohle individuum dělá dokonce ve Spartě kapitána.Potetovaný pokémon,který si plete fotbal s arénou ve které je vše dovoleno.Další jsou ti,co mu vše tolerují.Začíná to na př.trenérem a končí majitelem klubu.Nekonečnou řadu individuí s IQ houpacího koně pak doplňují t zv. fandové,mezi které patříš nepochybně i Ty.
sedlakjura
No, o IQ Sparťanů mi není nic známo. Ono IQ často s dobrými mravy moc nesouvisí. Ale vy jste se tady projevil jak ubožák.
ultras1893
tak ty mas dost chlapce kolik ti je 5 ?