DISKUSE

Jiří Kajínek čte Reflex. Případ je znovu otevřen

Píšu si dál s Jiřím Kajínkem. Vyžádal si číslo Reflexu, ve kterém jsme o něm psali a v němž jsem zveřejnila část naší korespondence. Na titulní straně ho kolega Jan Ignác Říha zobrazil ve fotomontáži v posteli s herečkou Tatianou Vilhelmovou (v novém filmu Kajínek hraje Vilhelmová roli jeho advokátky, pozn. autora).

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
p. Kajínek

Jak ubohý příspěvek RKKK. Zde se kradou ne miliony, ale miliardy. Mladické "krádeže"p. Kajínka by jste mohl jako dospělý tolerovat. Voláte-li po trestu, máte možnost začít u vlády. Jmenovat je nebudu, nestačila by mi vymezená možnost příspěvku. Já ho upřímně lituji, vžijte se do situace, když Vás jenom někdo nařkne kvůli "prkotině", ale mylně, za účati lidí z PLZNĚ (což říká vše) Vás odsoudit za něco, co jste neudělal???? Doživotí??? Toť HNUS!!!!Mýlíte se, že trest jaký má za drobné krádeže, doživotí, že si zaslouží?? Aby jste jednou nečekal na politování VY.Dávám Vám za Váš příspěvěk

snufina
31. 07. 2010 12:03
Reagovat
Smazaný příspěvek

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...

lysohlavek
30. 07. 2010 15:54
Reagovat
Zase Kájínek?

Nemáte poslední dobou nějak překájínkováno? Nakonec ještě bude z kriminálníka hrdina a neviňátko...

tommyknocker
30. 07. 2010 15:22
Reagovat
:-\

I kdyby Kajínek nezabíjel, je to sprostý zloděj, který se neštítil vloupat se několikrát lidem do jejich bytů a dotýkat se věcí, které mu nepatřily. Za to si zaslouží trest jaký má. Vůbec ho nelituji. Škoda jen, že pravý vrah možná někde uniká a dál škodí.

rkkk
30. 07. 2010 12:49
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo