Komentáře

Zpět na článek

Radek John lže. Sám snížil platy policistům. Máme důkaz

25 komentářů

ferdabrablenec
pred volnama plna huba Recka a navazani do CSSD, ted obrat o 180st. a navazani do "pravice" ?! tak vo co tady jde v tydle spinavy game ?!
ferdabrablenec
pisu uz jak ten Buchert .... 2 xnavazeni ... achjo
sendyman
Co bude muset redaktor dříve prestižního týdeníku Reflex Viliam Buchert ještě napsat, aby ho jeho časopis už konečně vyhodil?
limak007
"...bez toho, aby se osekali platy učitelům..."
ferdabrablenec
proc by mel umet cesky ... dyk je to Nemec
sendyman
a celý Rx onlajn s Vámi!!! Oprávněně si mám myslet, že vy si myslíte, že uvěřím tomu, co píšete? Poté, co jsem si onen dokument sám přečetl? Nebo snad spoléháte, že po vzoru bratrského Blesku vaši čtenáři čtou pouze titulky? Jelikož se domnívám, že ano, dovolte, abych Vás, pane Bucherte a koneckonců i celý RX v čele panem Šafrem poslal s pánembohem do ***e, kam patříte.
uriel
Uklidněte se. V textu se mimo jiné píše přibližně tohle: "do 5 dnů předložit návrh jakým způsobem dosáhnout úspor ve výši 10% ze mzdových prostředků... Jak jinak chcete ušetřit deset procent mzdových prostředků, než snížením platů? Vždyť je to tam černé na bílém. Takže určení lidé měli 5 dní na to, aby Johnovy sdělili komu a kolik seberou.
sendyman
Hm... Právě, že je to návrh, zatímc debilní článek píše o "hotové věci". A mzdové prostředky na MV se mohou snižovat i jinak a jinde, než snižováním platů právě jen policistů, o kterých je řeč.
A jsem klidný a Vy se naučte česky.
steida
Třeba tak, že snížíte počet těch, kterým se vyplácí. Nebo tak, že místo pevných tarifů se budou preferovat individualni odměny za výkon. Nebo tak, že se část výplaty bude vyplácet jinak, než penězi (nepeněžní bonusy).
Možností je mnoho. Jen hlupák jako Buchert, vidí jen jednu.
ertepla
No , ještě se nemusí osekávat platy,Urieli, ale stačí zrušit nabytečná místa ve všech resortech a to zjm. v administrativě apod.
Je pravda, že to pan redaktor *** tím, jjak to dramatizuje a pro mě není důkaz snižování platů tento pokus najít finanční rezervy , o které žádá pan John.