Komentáře

Zpět na článek

Masturbace ega

22 komentářů

robertklemm
s článkem bez výhrad souhlasím, stále přemýšlím, jak je možné, že nám mohou vládnout takoví lidé. Bohužel v celém politickém spektru je takových plno - já třeba nevidím žádný rozdí mezi takovým Paroubkem a Bémem. Oba mi přijdou naprosto tupí - jeden od přírody druhý asi od hulení a mnozí z nás to vidí a nikdo s tím nedokáže nic udělat a k tomu pak spoustu lidí ještě bude Paroubka uctívat a volit, což se o Bémovi říct nedá, ale on a jeho kolegové nezalezou , aby pomohli aspoň trochu snížit moc pana Paroubka - tak si říkám, jestli ta defenestrace na oko by neměla být skutečná a vzít trochu víc ze šíře. Omlouvám se za zmatenost textu, ale vře to ve mně tak, a je toho tolik, že to prostě nejde jinak
kynmil
příspěvky, které jsem tu teď četla vystihují pravdu, taky bych nemohla s tímto pánem diskutovat, stačí mi, když se začne nadechovat na obrazovce a mám po chuti na oběd. Ještě, že se dá TV vypnout nebo snížit hlasitost, ale co bude pak, jestli bude zvolen a těch truhlíků, kteří ho budou volit (mírně řečeno) je u nás vysoké procento? A ta štafáž za Paroubkem s oranž. šálami je taky k nakousnutí. Asi budeme muset dopadnout na hubu (díky jeho slibům) a potom se znovu postavit na nohy. Jinak to nevidím.......
Co ale naše děti a vnuci? Ti budou ty jeho sliby muset platit.
jecchus
Ono nejde jenom o naše děti a vnuky. To budeme muset cálovat i my...
lipolib
to není vše -je neobyčejně mstivý a záludný. Sledujete další media a novináře? Mám silný pocit, že v mnohých redakcích obchází strašidlo autocenzury a nitky vedou do lidového domu.
parez76
Je to naprostá pravda,z Paroubka arogance přímo kape Přiznám se,že debatovatt s P. někde ve studiu a poslouchat ty jeho urážky,polopravdy a provokace,tak bych ho asi byl nucen fyzicky "umravnit
emery
Ví, a moc dobře - bratr Paroubek se za svá slova vůbec nestydí, pojem "stud" je mu cizí. Sice jsem antikomunista, ale strana vedená tímto jedincem je bohužel mnohem nebezpečnější; myslím, že tak mocichtivého a bezskrupulózního jedince by ani komunističtí kádrováci nikdy nebyli přijali.
derevo
Také mi jeho slovník přijde jak z dob nedávno minulých. Nedokážu pochopit, jak někdo takový může vést úspěšnou politickou stranu a ještě svým chováním získávat voliče.