Sarah Silvermanová

Sarah Silvermanová Zdroj: Profimedia.cz

Sarah Silvermanová
Sarah Silvermanová
Sarah Silvermanová
Sarah Silvermanová
Sarah Silvermanová
9
Fotogalerie

Femme fatale Sarah Silvermanová se nebojí fórů na téma rasy, víry a sexu s Mattem Damonem

Americká stand-up komička, herečka, producentka a dvěma cenami Emmy ověnčená scenáristka kromě sexy mozku a fůry vtipů disponuje i mimořádným půvabem a hlubokých dekoltů ani etických kodexů se nikdy nebála. O krásné, ale pěkně nevymáchané puse Sáře Silvermanové si přečtěte v pravidelné rubrice Femme fatale v Reflexu č. 32, který vychází ve čtvrtek 11. srpna.

Sářiny politicky nekorektní hlášky a osobní invektivy jsou vyhlášené, stejně jako odvaha nemístně se pouštět do zakázaných oblastí s fóry na téma 11. září nebo holokaust. Mají ji rády i ženské, protože je schopná sestře ve zbrani říct třeba toto: „Jsem tak ráda, že je tu Courtney Love! Nechala jsem svůj koks v té druhé kabelce.“ V jednom ze svých filmů zpívá v domově důchodců osazenstvu „Už brzy všichni umřete“, při udílení Cen MTV v roce 2007 nazvala Madonnu „krajtou“, která se rok předtím ovíjela kolem Britney Spears. Dva maličké syny Britney S. pak Sára označila za „ty dvě nejrozkošnější chyby, co jste kdy viděli – jsou tak roztomilí jako oholená vagína, ze které vylezli“.

Sarah Silverman ovšem bere některé věci vážně. Namátkou: odmítá se vdát, dokud se v USA nebudou moci brát lidé stejného pohlaví, a nebude mít vlastní děti, aby nezdědily její těžkou depresi. Pokud jde o ty věci, které vážně nebere – jako třeba soukromí a sebeúctu celebrit, vážnost náboženství nebo pomyslnou nedotknutelnost vyšších společenských tříd: prudérní, zkostnatělé, politicky korektní Spojené státy akutně potřebují někoho, kdo by jim ukázal, čemu se směje normální člověk. Proto se podívejte na „umění“, za něž nelítostná S. S. získala svou druhou cenu Emmy (v kategorii „vynikající hudba a text písně): Nestydaté a ukrutně vtipné video písně s názvem Šukám Matta Damona, v němž si s gustem zahrál sám Matt Damon, mělo v roce 2008 premiéru v televizním pořadu Sářina tehdejšího přítele, oblíbeného moderátora Jimmyho Kimmela.

Ten ovšem promptně reagoval natočením duetu a videa s Damonovým nejlepším kamarádem s názvem Šukám Bena Afflecka. V klipu, který se stejně jako jeho předchůdce stal na youtube senzací, si kromě samotného Bena Afflecka zahrál třeba Brad Pitt, Cameron Diazová, Don Cheadle, Robin Williams, a dokonce Harrison Ford!

O femme fatale Sarah Silvermanové se více dočtete v novém tištěném Reflexu, který vyšel ve čtvrtek 11. srpna.

Reflex 32/2016Reflex 32/2016|Archív