Komentáře

Zpět na článek

Klaus nemá pravdu. Pro naše děti je dobré, že svobodu berou jako samozřejmost

35 komentářů

zerovan
5. listopadu 2011 • 09:35
a zustane v minulem stoleti. To fakticky zmeni az dalsi generace
strassidlo
5. listopadu 2011 • 00:28
Čermák napíše totální brosvkovinu a vy mu tady děláte diskusi jakoby ten jeho výplod měl nějakou žurnalistickou nebo myšlenkovou kvalitu! Chjo, kam ten RX dospěl???
pooch.ledog
1. listopadu 2011 • 23:48
Takze dle vas meli po valce vseci udelat to co Masini, nekoho okrast a svazaneho zabit. Protoze to je v podstate v kostce to, co dokazali. Krome toho, ze se pozdeji prostrileli na zapad. Nezlobte se, mate na svuj nazor pravo, ale prave na tomhle je videt, jak si Cesi pletou pojmy a dojmy. O tomhle tematu vsak tato debata neni a proto v ni uz nebudu dal pokracovat. Navic, zastanci Masinu proste nechteji slyset argumenty a proto je s nimi veskera debata marna.
kraken666
2. listopadu 2011 • 14:16
majerová ty seš marná od tý doby co ses tady zase vyskytla......to bylo keců že je pod tvou úroveň klikat na Reflex a nedej bože aby ses registrovala a už to tady zase obsíráš jako nadržená fena ..běž radši psát patetický uslintaný žvásty o chudince Brendě a ztraceným jezulátku
pooch.ledog
2. listopadu 2011 • 21:45
Ano,kraken taky patrival do stare party. Takovy ufnukany zoufalec ktery jaktezivo nedokazal nic vic nez si vecne na vsecko stezovat a sproste se osopovat na vsecky kteri mu nebrali to jeho okaty chlapactvi. Koukam, ze jste zustal presne tim cim jste vzdycky byl, hulvatem bez perspektivy protoze jinak byste nemel tu potrebu napadat nekoho kdo na vas uz davno kasle. Nemate inteligenci ani na to, abyste pochopil ze toto je debata o necem uplne jinem nez o tom zda tu ja jsem ci ne. A registraci jsem si tenkrat udelala, to jste asi spatne necemu rozumel, kdyz uz teda mate potrebu oblejzat tam, kam vas nikdo nezval. Zaregistrovala jsem se schvalne pod starym nickem abych videla, zda jisty psychopat stihl ukrast i ten. Sem si budu chodit jak budu chtit, pokud budu chtit a vy na tom nic nezmenite.
PS: to psani zazitku z ciziny mi nezavidte. Ja za to nemuzu ze jste zastydl ve svem vidlakove, odkud nedokazete zvednout zadek, a nemate tudiz nic lepsiho k prozivani.
kraken666
4. listopadu 2011 • 15:10
majerová kuwa ja ti tááák zavidím ..úplně z toho pukám ..dej bacha ať ti nepraskne žilka v mozku nebo co to tam v tý ušatý pr.deli na krku máš..už nejsi taky nejmladší tak se opatruvuj
ruzenka71
4. listopadu 2011 • 22:32
..bacha na ní.. ta má prej pod palcem celou moravskou kriminálku...čekají jenom na její pokyn
strassidlo
5. listopadu 2011 • 00:24
Na rozdíl od váS, Brenda není chudinka, ale moudrá dáma, chudáček jste vy a i kdyby vám celá ta vaše ubohá partička vysloužilých prostitutek tleskala od rána do večera, tak na tom, že jste v životě nic nedokázal, to vůbec nic nezmění -vždy jste byl a jste NULA!!!!!

A zjistěte si laskavě jak, že je to s těmi jezulátky -ono totiž záleží na knězi jak betlém pojme (takže někde je mají před termínem a jinde zase ne) -tím, že tohle nevíte, jen dokazujete, že jste sám nevzdělaný a ještě k tomu hulvát.
sirien
4. listopadu 2011 • 00:50
a) to je v kostce to, co dokázala i velká část různých partizánů a protinacistických odbojářů. Někteří ani to ne. Nějak nevidím opodstatnění pro ten dvojí metr.

b) je velice těžké něco udělat, když v tom jste sama. Snažili se nějak fungovat, čekali že se ozve podpora ze západu, vytvoří se nějaký regulerní odboj. Pomoc nepřišla, odboj se nevytvořil, takže toho moc nedokázali. Vinit je za to že se vůbec snažili je tak typicky stereotypně české až to bolí.

c) ano, kdyby víc lidé mělo odvahu jít a někoho zastřelit, tak by jich třeba bylo dost na to, aby odtud komanče skutečně vystříleli... nebo aby aspoň udrželi nějaké povědomí o tom, že ne všichni rezignovali jak ovce.


To že si předešlete dopředu generalizační výmluvy typu "všichni zastánci opačného názoru jen odmítají slyšet argumenty" vám nijak nepřidá na pravdivosti, jediné co to udělá je že tím ukážete jak debilní úroveň diskuse toužíte/dokážete udržovat.
strassidlo
5. listopadu 2011 • 00:12
Človeče, Vy toho fakt o Mašínech víte hrozně málo, takže bude lépe právě touto kartou moc nemávat. Nedostatek informací z Vás totiž snadno udělá pitomce.