DISKUSE

Film se nezkouší, říká Josef Abrhám o Odcházení

Josef Abrhám (71) právě natáčí s Václavem Havlem jeho režijní prvotinu Odcházení. Hraje bývalého kancléře Riegera, který se musí rozloučit se svým úřadem, a podle své herecké partnerky Dagmar Havlové to prý bude ze všech Riegerův ten nejlepší.

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Martin Scorsese zkouší i filmy

alespoň to o něm říkají skutečné filmové hvězdy. No jo, jiný kraj, jiný mrav....

pepaukulele
30. 07. 2010 11:33
Reagovat
Konečně neservilní pohled

Musím přiznat, že si mi žádná Havlova hra nelíbí - jde o stereotypní, rádoby filozofická díla, která mohou nadchnout jedině snoby. Nevím, kdo poskytl na tento stoprocentní propadák 400 milionů, ale každopádně to musel být hodně velký obdivovatel V.H. Paní Křivánková je zatím jedinou novinářkou, které připadá celé to poskakování kolem vrtošivého staříka s jeho "velkým snem" natočit film, poněkud pošetilé. Její kousavá poznámka o Holubové mně taky pobavila. Tahle paní je sice dobrá herečka, ale jinak žádná velká myslitelka. Stejně podlézavě se chová také ke svému intelektuálnímu guru Krausovi, vlastního názoru není schopná.

torinese
30. 07. 2010 11:09
Reagovat
Schválně,

kolik lidí to jednak zajímá a kolik jich na to veledílo přijde do kina!

lordpavka
29. 07. 2010 12:24
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo