DISKUSE
Thatcherová je megera: Úskalí politického komentáře
Nejčtenější články
Fotografie roku připomíná muslimskou verzi piety. Podívejte se na vítězný snímek World Press Photo 2011
10. 02. 2012 - p.Nejdiskutovanější články
Fotografie roku připomíná muslimskou verzi piety. Podívejte se na vítězný snímek World Press Photo 2011
Koblihy s kakaem, utopené gnocchi a gratinovaná vepřová panenka. Tak vypadal páteční oběd gastronautů Reflexu
Články a sekce označené symbolem
jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.
Placená zóna
Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.
Zabil jsem Heydricha
Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...
celý článek »Svoboda dobývá ODS ...
Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...
celý článek »Palach je můj osud
Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....
celý článek »