DISKUSE

Thatcherová je megera: Úskalí politického komentáře

Obecně je určitě dobře, když političtí komentátoři začnou psát o filmech. Minimálně tím dávají najevo, že nejsou úplně mimo. Ale když začnou filmy interpretovat politicky, je to malér. Martin Weiss se v Lidových novinách nedávno odvážně pustil do komentování dvou filmů najednou.

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Já také nevím

Reaguji na odstavec článku věnovaný filmu Královna. Buď autor tohoto článku zmíněný film vůbec neviděl,
nebo ho sledoval při jiné činnosti a vnímal tak pouze malou část filmu. To co napsal je hovadina.

obivan
28. 07. 2010 18:08
Reagovat
Tak nevím

Železná lady možná chlastala, nechcete prozradit, čím si tak účinně zastíráte mysl Vy? Tenhle článek nemohl napsat nikdo střízlivý. Připomíná mi hanlivé maily bez pointy, které o mě kdysi, vždy v časných ranních hodinách, rozesílal jeden kolega a druhý den o nich narozdíl od zbytku firmy nevěděl.

james.blond.007
28. 07. 2010 16:25
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo