DISKUSE

Jiný svět starosty Jančíka

Starosta Prahy 5 Milan Jančík je šťastný člověk. Jakékoliv obvinění po něm sklouzne jako po plastové panence, výtky a nepříjemné šťouravé dotazy k němu nedoléhají. Zatímco jeho veřejný obraz je maximálně negativní, on je přesvědčen o své dokonalosti. Čistější než lilium, obětoval svůj pěvecký talent na oltář veřejného blaha a hrdě se bije v prsa při pohledu na nové fasády domů Prahy 5. Svou podnikatelskou dráhu, která za jeho starostování zdárně bují, však neopustil. Konflikt? Nenechte se vysmát! Naopak – přednost, díky které se naplno uplatňují jeho špičkové manažerské schopnosti. Žádný jiný český politik se s ním podle jeho vlastních slov nemůže rovnat.

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Image

Dokonalé! Dovedené ad absurdum, karikatura už se nedá karikovat.

maddentist
06. 05. 2010 22:28
Reagovat
Jančík

Jančík a Churchill? A Churchill a cynik? WTF? Možná tak ve světě pana Jančíka. Opravdu nechápu proč se dělají rozhovory s lidmi jako je on. Jaký to má význam? Člověku je z toho akorát tak nevolno.

monte44
06. 05. 2010 10:58
Reagovat
Jančíka

neznám a je mi celkem fuck.Ale Jiřinka Jančíková je pěkná kočičika

palopetro
06. 05. 2010 09:21
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo