Bratt Pitt a Angelina Jolie

Bratt Pitt a Angelina Jolie Zdroj: Profimedia.cz

Hvězdné manželské duo, Brad Pitt a Angelina Jolie, si po letech zahraje spolu ve filmu

Jeden z nejsledovanějších manželských párů světa, herci Brad Pitt a Angelina Jolie, si po letech opět spolu zahrají ve filmu. Scénář píše sama Jolie a možná bude dílo i režírovat. Informaci přinesl web The Hollywood Reporter.

Naposledy hráli Pitt a Jolie spolu v úspěšné komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005. Nejenže hráli, ale jak později potvrdili, v průběhu natáčení se do sebe zamilovali. Pitt se proto rozvedl s jinou herečkou, Jennifer Aniston.

Nový společný film má být o evropské dovolené manželského páru, který se tím pokouší zachránit své rozpadající se manželství. Zda mají být v díle autobiografické prvky, není jasné, ale v roce 2010 se hovořilo o tom, že svazek Jolie a Pitta se rozpadl.

Angelina Jolie je v poslední době velmi aktivní nejenom jako herečka. Režírovala i film Unbroken, což je válečné drama z druhé světové války, které se natáčelo v Austrálii. Do kin má jít koncem roku a na scénáři se podíleli slavní bratři Coenové, Joel a Ethan.

Už konce května je ale premiéra velmi očekávaného fantasy filmu Maleficent, ve kterém si Jolie zahrála i se svoji malou dcerkou Vivienne.