Gastronauti Reflexu si udělali zelený čtvrtek

7/7
Přehled fotografií
Zavřít
  • 22. 2. Petr Mára - Hotel Boscollo v Praze, 9/10, Ač to tak možná z fotografie nevypadá, bufetový oběd stál za to (zelenina a hovězí na houbách).
    22. 2. Petr Mára - Hotel Boscollo v Praze, 9/10, Ač to tak možná z fotografie nevypadá, bufetový oběd stál za to (zelenina a hovězí na houbách).| Zdroj: Petr Mára
  • 22. 2. Tereza Vandrovcová - Gnocchi al spinaci, 30 Kč (uvařeno doma), Hodnocení: 7, Dnes jsem si uvařila bramborové gnocchi s cibulí, česnekem, špenátem, kořením a veganským sýrem. Jedná se sice o jídlo prostší (špenát používám mimo sezónu mražený), ale chutné, a navíc je jeho příprava snadná a časově nenáročná.
    22. 2. Tereza Vandrovcová - Gnocchi al spinaci, 30 Kč (uvařeno doma), Hodnocení: 7, Dnes jsem si uvařila bramborové gnocchi s cibulí, česnekem, špenátem, kořením a veganským sýrem. Jedná se sice o jídlo prostší (špenát používám mimo sezónu mražený), ale chutné, a navíc je jeho příprava snadná a časově nenáročná.| Zdroj: Tereza Vandrovcová
  • 22. 2. Ivana Jelínková - Čočka s párkem, školní jídelna, cena 46 Kč, hodnocení 5/10, Tohle jídlo patří v naší jídelně k těm lepší, i když tentokrát čočka připomínala spíš čočkovou polévku a opět měla sladkou chuť. Smažená cibulka byla úplně černá, tu jsem raději úplně vynechala. Párky jsou zkrátka párky a tradiční mrkvový salát bych klidně vyměnila za kyselou okurku navíc :).
    22. 2. Ivana Jelínková - Čočka s párkem, školní jídelna, cena 46 Kč, hodnocení 5/10, Tohle jídlo patří v naší jídelně k těm lepší, i když tentokrát čočka připomínala spíš čočkovou polévku a opět měla sladkou chuť. Smažená cibulka byla úplně černá, tu jsem raději úplně vynechala. Párky jsou zkrátka párky a tradiční mrkvový salát bych klidně vyměnila za kyselou okurku navíc :).| Zdroj: Ivana Jelínková
  • 22. 2. Veronika Pacáková - Konečně z polívek změna v podobě vynikajícího salátku vlastnoručně připraveného. A to ve složení: polníček, římský salát, salátová okurka, červená paprika, prosciutto, vinný odcet, hruška, med, sezamové semínko, hořčičná zálivka, cherry rajčátka a mrkvička na malé plátky. Dávám si poprvé 10 z 10.
    22. 2. Veronika Pacáková - Konečně z polívek změna v podobě vynikajícího salátku vlastnoručně připraveného. A to ve složení: polníček, římský salát, salátová okurka, červená paprika, prosciutto, vinný odcet, hruška, med, sezamové semínko, hořčičná zálivka, cherry rajčátka a mrkvička na malé plátky. Dávám si poprvé 10 z 10.| Zdroj: Veronika Pacáková
  • 22. 2. František Ortmann -   Připravuji výstavu a je okolo toho hrozně práce, proto dnes nemám čas jít do restaurace a tak jsem se rozhodl uvařit si rychlý oběd doma. Na olivovém oleji jsem osmahl česnek s trochou chilli přidal pár krevet, uvařil si špagety, udělal si salát a za 15 minut jsem mohl jíst, k tomu sklenka vína. Cenu nevím, odhaduji tak na 50 korun. A hodnotit své jídlo se neodvažuji, to nechám na komentářích. Zítra snad bude víc času.
    22. 2. František Ortmann - Připravuji výstavu a je okolo toho hrozně práce, proto dnes nemám čas jít do restaurace a tak jsem se rozhodl uvařit si rychlý oběd doma. Na olivovém oleji jsem osmahl česnek s trochou chilli přidal pár krevet, uvařil si špagety, udělal si salát a za 15 minut jsem mohl jíst, k tomu sklenka vína. Cenu nevím, odhaduji tak na 50 korun. A hodnotit své jídlo se neodvažuji, to nechám na komentářích. Zítra snad bude víc času.| Zdroj: František Ortmann
  • 22. 2. Miroslav Tučka - Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku s bramborami nezklamalo. Jako obvykle dobře osmažené, chutné, tatarka výborná a brambory jsou prostě brambory. Stačilo pouze osolit. Zelí jako přílohu schvaluji skoro k čemukoliv. Jídelní cena 65 Kč.
    22. 2. Miroslav Tučka - Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku s bramborami nezklamalo. Jako obvykle dobře osmažené, chutné, tatarka výborná a brambory jsou prostě brambory. Stačilo pouze osolit. Zelí jako přílohu schvaluji skoro k čemukoliv. Jídelní cena 65 Kč.| Zdroj: Miroslav Tučka
  • 22. 2. Tereza Zamazalová - Kuřecí prsa plněná sýrovou nádivkou s jemnou bazalkovou omáčkou, pečený brambor, Hodnocení jídla: 6, Místo: U Salzmannů, Cena: 79 Kč, Tak dnes jsem byla spokojená ze 2/3 – maso s nádivkou mi chutnalo, bramborám taky nic nechybělo – nebylo nutné ani dosolit, ale omáčka se nepovedla. Kdyby tam nebyla, tak by mi vůbec nechyběla.
    22. 2. Tereza Zamazalová - Kuřecí prsa plněná sýrovou nádivkou s jemnou bazalkovou omáčkou, pečený brambor, Hodnocení jídla: 6, Místo: U Salzmannů, Cena: 79 Kč, Tak dnes jsem byla spokojená ze 2/3 – maso s nádivkou mi chutnalo, bramborám taky nic nechybělo – nebylo nutné ani dosolit, ale omáčka se nepovedla. Kdyby tam nebyla, tak by mi vůbec nechyběla.| Zdroj: Tereza Zamazalová
22. 2. Petr Mára - Hotel Boscollo v Praze, 9/10, Ač to tak možná z fotografie nevypadá, bufetový oběd stál za to (zelenina a hovězí na houbách).
22. 2. Tereza Vandrovcová - Gnocchi al spinaci, 30 Kč (uvařeno doma), Hodnocení: 7, Dnes jsem si uvařila bramborové gnocchi s cibulí, česnekem, špenátem, kořením a veganským sýrem. Jedná se sice o jídlo prostší (špenát používám mimo sezónu mražený), ale chutné, a navíc je jeho příprava snadná a časově nenáročná.
22. 2. Ivana Jelínková - Čočka s párkem, školní jídelna, cena 46 Kč, hodnocení 5/10, Tohle jídlo patří v naší jídelně k těm lepší, i když tentokrát čočka připomínala spíš čočkovou polévku a opět měla sladkou chuť. Smažená cibulka byla úplně černá, tu jsem raději úplně vynechala. Párky jsou zkrátka párky a tradiční mrkvový salát bych klidně vyměnila za kyselou okurku navíc :).
22. 2. Veronika Pacáková - Konečně z polívek změna v podobě vynikajícího salátku vlastnoručně připraveného. A to ve složení: polníček, římský salát, salátová okurka, červená paprika, prosciutto, vinný odcet, hruška, med, sezamové semínko, hořčičná zálivka, cherry rajčátka a mrkvička na malé plátky. Dávám si poprvé 10 z 10.
22. 2. František Ortmann -   Připravuji výstavu a je okolo toho hrozně práce, proto dnes nemám čas jít do restaurace a tak jsem se rozhodl uvařit si rychlý oběd doma. Na olivovém oleji jsem osmahl česnek s trochou chilli přidal pár krevet, uvařil si špagety, udělal si salát a za 15 minut jsem mohl jíst, k tomu sklenka vína. Cenu nevím, odhaduji tak na 50 korun. A hodnotit své jídlo se neodvažuji, to nechám na komentářích. Zítra snad bude víc času.
22. 2. Miroslav Tučka - Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku s bramborami nezklamalo. Jako obvykle dobře osmažené, chutné, tatarka výborná a brambory jsou prostě brambory. Stačilo pouze osolit. Zelí jako přílohu schvaluji skoro k čemukoliv. Jídelní cena 65 Kč.
22. 2. Tereza Zamazalová - Kuřecí prsa plněná sýrovou nádivkou s jemnou bazalkovou omáčkou, pečený brambor, Hodnocení jídla: 6, Místo: U Salzmannů, Cena: 79 Kč, Tak dnes jsem byla spokojená ze 2/3 – maso s nádivkou mi chutnalo, bramborám taky nic nechybělo – nebylo nutné ani dosolit, ale omáčka se nepovedla. Kdyby tam nebyla, tak by mi vůbec nechyběla.