Jak zemřít hlady ve frontě na kaviár

2/26
Přehled fotografií
Zavřít
  • Navigátor v rondonu
    Navigátor v rondonu| Zdroj: Adam Kolář
  • Do 12:00 vstup zakázán
    Do 12:00 vstup zakázán| Zdroj: Adam Kolář
  • Příbory prosím!
    Příbory prosím!| Zdroj: Adam Kolář
  • Tatarský biftek Ambiente
    Tatarský biftek Ambiente| Zdroj: Adam Kolář
  • 50 dní zrající hovězí s bramborovými lupínky
    50 dní zrající hovězí s bramborovými lupínky| Zdroj: Adam Kolář
  • Peníze za Grandy bylo možné směnit i u krásných hostesek
    Peníze za Grandy bylo možné směnit i u krásných hostesek| Zdroj: Adam Kolář
  • Chutnalo všem - malým i velkým
    Chutnalo všem - malým i velkým| Zdroj: Adam Kolář
  • Chuťové pohárky přetékaly
    Chuťové pohárky přetékaly| Zdroj: Adam Kolář
  • Každému co jeho jest
    Každému co jeho jest| Zdroj: Adam Kolář
  • Moje srdce bije pro PFF!
    Moje srdce bije pro PFF!| Zdroj: Adam Kolář
  • U stanu hotelu Hilton bylo skvělé pití i vyhlídka
    U stanu hotelu Hilton bylo skvělé pití i vyhlídka| Zdroj: Adam Kolář
  • Dáma, která má Charisma (2cl Absolut pepper, 2cl Melon Bols, střik Angostury bitters a cranberrie juice  - zdobeno čerstvou chilli papričkou, bazalkou a jahodou) - Original Cloud 9 skybar Hilton drink
    Dáma, která má Charisma (2cl Absolut pepper, 2cl Melon Bols, střik Angostury bitters a cranberrie juice - zdobeno čerstvou chilli papričkou, bazalkou a jahodou) - Original Cloud 9 skybar Hilton drink| Zdroj: Adam Kolář
  • Sladká tečka na závěr? Kdepak! Byl by hřích neochutnat ještě něco.
    Sladká tečka na závěr? Kdepak! Byl by hřích neochutnat ještě něco.| Zdroj: Adam Kolář
  • Chutnalo všem a všude
    Chutnalo všem a všude| Zdroj: Adam Kolář
  • Pavel Maurer - hlavní organizátor Prague Food Festivalu
    Pavel Maurer - hlavní organizátor Prague Food Festivalu| Zdroj: Adam Kolář
  • Dobrou chuť
    Dobrou chuť| Zdroj: Adam Kolář
  • Kuchař z Buddha-Baru připravoval sushi jedna báseň
    Kuchař z Buddha-Baru připravoval sushi jedna báseň| Zdroj: Adam Kolář
  • Je libo čerstvé sushi?
    Je libo čerstvé sushi?| Zdroj: Adam Kolář
  • Sommeliér vinařství Spielberg nám po krátkém rozhovoru o vínech doporučil nakonec André 2007 - pozdní sběr (na fotce ovšem třímá Zweigeltrebe Rosé 2009)
    Sommeliér vinařství Spielberg nám po krátkém rozhovoru o vínech doporučil nakonec André 2007 - pozdní sběr (na fotce ovšem třímá Zweigeltrebe Rosé 2009)| Zdroj: Adam Kolář
  • Šéfe, jak čerstvý jsou ty ústřice? Tyhle jsou vylovený před dvěma dny. Ale to jsme přece říkali v pátek. No jo, ale to byly páteční, tyhle jsou nedělní!
    Šéfe, jak čerstvý jsou ty ústřice? Tyhle jsou vylovený před dvěma dny. Ale to jsme přece říkali v pátek. No jo, ale to byly páteční, tyhle jsou nedělní!| Zdroj: Adam Kolář
  • Je libo novozélandské mušle, nebo raději bretaňské ústřice?
    Je libo novozélandské mušle, nebo raději bretaňské ústřice?| Zdroj: Adam Kolář
  • Morenito De Triana
    Morenito De Triana| Zdroj: Adam Kolář
  • Hradní stráž nemohla ochutnat ani vodu
    Hradní stráž nemohla ochutnat ani vodu| Zdroj: Adam Kolář
  • Pro mnohé kýžený stánek s neuvěřitelnou kávou za neuvěřitelnou cenu
    Pro mnohé kýžený stánek s neuvěřitelnou kávou za neuvěřitelnou cenu| Zdroj: Adam Kolář
  • Jeden z notorických pijanů delikátní kávy
    Jeden z notorických pijanů delikátní kávy| Zdroj: Adam Kolář
  • Poslední fotografie před odchodem
    Poslední fotografie před odchodem| Zdroj: Adam Kolář
Navigátor v rondonu
Do 12:00 vstup zakázán
Příbory prosím!
Tatarský biftek Ambiente
50 dní zrající hovězí s bramborovými lupínky
Peníze za Grandy bylo možné směnit i u krásných hostesek
Chutnalo všem - malým i velkým
Chuťové pohárky přetékaly
Každému co jeho jest
Moje srdce bije pro PFF!
U stanu hotelu Hilton bylo skvělé pití i vyhlídka
Dáma, která má Charisma (2cl Absolut pepper, 2cl Melon Bols, střik Angostury bitters a cranberrie juice  - zdobeno čerstvou chilli papričkou, bazalkou a jahodou) - Original Cloud 9 skybar Hilton drink
Sladká tečka na závěr? Kdepak! Byl by hřích neochutnat ještě něco.
Chutnalo všem a všude
Pavel Maurer - hlavní organizátor Prague Food Festivalu
Dobrou chuť
Kuchař z Buddha-Baru připravoval sushi jedna báseň
Je libo čerstvé sushi?
Sommeliér vinařství Spielberg nám po krátkém rozhovoru o vínech doporučil nakonec André 2007 - pozdní sběr (na fotce ovšem třímá Zweigeltrebe Rosé 2009)
Šéfe, jak čerstvý jsou ty ústřice? Tyhle jsou vylovený před dvěma dny. Ale to jsme přece říkali v pátek. No jo, ale to byly páteční, tyhle jsou nedělní!
Je libo novozélandské mušle, nebo raději bretaňské ústřice?
Morenito De Triana
Hradní stráž nemohla ochutnat ani vodu
Pro mnohé kýžený stánek s neuvěřitelnou kávou za neuvěřitelnou cenu
Jeden z notorických pijanů delikátní kávy
Poslední fotografie před odchodem