돼지고기, knedlo, zelo: V Asii se množí české hospody. Jaký je vietnamský smažák a korejský guláš?

6/11
Přehled fotografií
Zavřít
  • Guláš s chlebem v Koreji
    Guláš s chlebem v Koreji| Zdroj: Lenka Matoušková
  • Restaurace Moravia v čtvrti Hapjeong Mapo-gu v Soulu. Chae Young-bin přenesl do Soulu české recepty, které ochutnal od své moravské tchyně.
    Restaurace Moravia v čtvrti Hapjeong Mapo-gu v Soulu. Chae Young-bin přenesl do Soulu české recepty, které ochutnal od své moravské tchyně.| Zdroj: Lenka Matoušková
  • V cihlovém domečku s vintage interiérem připravují s manželkou klasiky jako guláš, svíčková nebo tatarák
    V cihlovém domečku s vintage interiérem připravují s manželkou klasiky jako guláš, svíčková nebo tatarák| Zdroj: Lenka Matoušková
  • V cihlovém domečku s vintage interiérem připravují s manželkou klasiky jako guláš, svíčková nebo tatarák
    V cihlovém domečku s vintage interiérem připravují s manželkou klasiky jako guláš, svíčková nebo tatarák| Zdroj: Lenka Matoušková
  • Slovenka Alexandra (vlevo) a Češka Karolína (vpravo) žijí v Koreji přes rok a na českou klasiku chodí do Moravie pravidelně
    Slovenka Alexandra (vlevo) a Češka Karolína (vpravo) žijí v Koreji přes rok a na českou klasiku chodí do Moravie pravidelně| Zdroj: Lenka Matoušková
  • Smažený sýr ve Vietnamu
    Smažený sýr ve Vietnamu| Zdroj: Lenka Matoušková
  • Tmavý ležák, smažák a popelník na stole – Hoa Vien Bräuhaus v Hanoji má atmosféru českých hospod před zákazem kouření
    Tmavý ležák, smažák a popelník na stole – Hoa Vien Bräuhaus v Hanoji má atmosféru českých hospod před zákazem kouření| Zdroj: Lenka Matoušková
  • Hoa Vien Bräuhaus je český pivní podnik v srdci čtvrti Hai Bà Trung v Hanoji. Nabízí česká i další středoevropská jídla – smažený sýr, žebra, klobásy  i vietnamské pokrmy.
    Hoa Vien Bräuhaus je český pivní podnik v srdci čtvrti Hai Bà Trung v Hanoji. Nabízí česká i další středoevropská jídla – smažený sýr, žebra, klobásy i vietnamské pokrmy.| Zdroj: Lenka Matoušková
  • O originální Pilsner Urquell je v Japonsku velký zájem
    O originální Pilsner Urquell je v Japonsku velký zájem| Zdroj: Lenka Matoušková
  • Svíčková, kterou zde  servírují
    Svíčková, kterou zde servírují| Zdroj: Lenka Matoušková
  • V baru Why beer? v tokijské čtvrti Šibuja vaří a točí pivo japonská kuchařka Rina Cukamotová, která prošla stážemi v Česku
    V baru Why beer? v tokijské čtvrti Šibuja vaří a točí pivo japonská kuchařka Rina Cukamotová, která prošla stážemi v Česku| Zdroj: Lenka Matoušková
Guláš s chlebem v Koreji
Restaurace Moravia v čtvrti Hapjeong Mapo-gu v Soulu. Chae Young-bin přenesl do Soulu české recepty, které ochutnal od své moravské tchyně.
V cihlovém domečku s vintage interiérem připravují s manželkou klasiky jako guláš, svíčková nebo tatarák
V cihlovém domečku s vintage interiérem připravují s manželkou klasiky jako guláš, svíčková nebo tatarák
Slovenka Alexandra (vlevo) a Češka Karolína (vpravo) žijí v Koreji přes rok a na českou klasiku chodí do Moravie pravidelně
Smažený sýr ve Vietnamu
Tmavý ležák, smažák a popelník na stole – Hoa Vien Bräuhaus v Hanoji má atmosféru českých hospod před zákazem kouření
Hoa Vien Bräuhaus je český pivní podnik v srdci čtvrti Hai Bà Trung v Hanoji. Nabízí česká i další středoevropská jídla – smažený sýr, žebra, klobásy  i vietnamské pokrmy.
O originální Pilsner Urquell je v Japonsku velký zájem
Svíčková, kterou zde  servírují
V baru Why beer? v tokijské čtvrti Šibuja vaří a točí pivo japonská kuchařka Rina Cukamotová, která prošla stážemi v Česku