Restaurace Moravia v čtvrti Hapjeong Mapo-gu v Soulu. Chae Young-bin přenesl do Soulu české recepty, které ochutnal od své moravské tchyně.|
Zdroj: Lenka Matoušková
V cihlovém domečku s vintage interiérem připravují s manželkou klasiky jako guláš, svíčková nebo tatarák|
Zdroj: Lenka Matoušková
V cihlovém domečku s vintage interiérem připravují s manželkou klasiky jako guláš, svíčková nebo tatarák|
Zdroj: Lenka Matoušková
Slovenka Alexandra (vlevo) a Češka Karolína (vpravo) žijí v Koreji přes rok a na českou klasiku chodí do Moravie pravidelně|
Zdroj: Lenka Matoušková
Smažený sýr ve Vietnamu|
Zdroj: Lenka Matoušková
Tmavý ležák, smažák a popelník na stole – Hoa Vien Bräuhaus v Hanoji má atmosféru českých hospod před zákazem kouření|
Zdroj: Lenka Matoušková
Hoa Vien Bräuhaus je český pivní podnik v srdci čtvrti Hai Bà Trung v Hanoji. Nabízí česká i další středoevropská jídla – smažený sýr, žebra, klobásy i vietnamské pokrmy.|
Zdroj: Lenka Matoušková
O originální Pilsner Urquell je v Japonsku velký zájem|
Zdroj: Lenka Matoušková
Svíčková, kterou zde servírují|
Zdroj: Lenka Matoušková
V baru Why beer? v tokijské čtvrti Šibuja vaří a točí pivo japonská kuchařka Rina Cukamotová, která prošla stážemi v Česku|
Zdroj: Lenka Matoušková