Mnoho znalců v nás vidí aspiranty na michelinskou hvězdu, řekl Jan Knedla v únoru Reflexu. Teď má rovnou dvě
3
/
7
Přehled fotografií
Zavřít
Šefkuchař Jan Knedla se svým týmem
|
Zdroj: Se souhlasem Möet Hennessy
Fine dining ve stylu Papilio: noblesní prostředí, elegantní personál, delikátní pokrmy a promyšlené vinné párování
|
Zdroj: Se souhlasem Möet Hennessy
Šefkuchař Jan Knedla se svým týmem
|
Zdroj: Se souhlasem Möet Hennessy
Fine dining ve stylu Papilio: noblesní prostředí, elegantní personál, delikátní pokrmy a promyšlené vinné párování
|
Zdroj: Se souhlasem Möet Hennessy
Fine dining ve stylu Papilio: noblesní prostředí, elegantní personál, delikátní pokrmy a promyšlené vinné párování
|
Zdroj: Se souhlasem Möet Hennessy
Fine dining ve stylu Papilio: noblesní prostředí, elegantní personál, delikátní pokrmy a promyšlené vinné párování
|
Zdroj: Se souhlasem Möet Hennessy
Fine dining ve stylu Papilio: noblesní prostředí, elegantní personál, delikátní pokrmy a promyšlené vinné párování
|
Zdroj: Se souhlasem Möet Hennessy
Zavřít