Jak poznáte dobře načepované pivo? Mistr výčepní vám ukáže jednoduché triky i na co si dát v hospodě pozor

4/6
Přehled fotografií
Zavřít
  • Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
    Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
    Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
    Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
    Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
    Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
    Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje| Zdroj: Zbyněk Pecák
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje