Malajsie je ráj na zemi, kde nepotřebují rodinnou pohodu obestavět velkými domy, bazény a ploty

6/11
Přehled fotografií
Zavřít
  • Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
    Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….| Zdroj: World & Picture
  • Na ulici v Georgetownu se vychutnává jídlo i výtvarné umění, do něhož se zapasoval i autor tohoto článku.
    Na ulici v Georgetownu se vychutnává jídlo i výtvarné umění, do něhož se zapasoval i autor tohoto článku.| Zdroj: World & Picture
  • Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně,  důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
    Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.| Zdroj: World & Picture
  • Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně,  důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
    Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.| Zdroj: World & Picture
  • Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně,  důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
    Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.| Zdroj: World & Picture
  • Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
    Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….| Zdroj: World & Picture
  • Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
    Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….| Zdroj: World & Picture
  • Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
    Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….| Zdroj: World & Picture
  • Sataj čili  cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť.
    Sataj čili cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť.| Zdroj: World & Picture
  • Sataj čili  cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť.
    Sataj čili cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť.| Zdroj: World & Picture
  • Excellent 2/2018
    Excellent 2/2018| Zdroj: Archív
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
Na ulici v Georgetownu se vychutnává jídlo i výtvarné umění, do něhož se zapasoval i autor tohoto článku.
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně,  důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně,  důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně,  důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
Sataj čili  cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť.
Sataj čili  cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť.
Excellent 2/2018