Malajsie je ráj na zemi, kde nepotřebují rodinnou pohodu obestavět velkými domy, bazény a ploty

2 / 11
Prohlédnout znovu

Malajsie je ráj na zemi, kde nepotřebují rodinnou pohodu obestavět velkými domy, bazény a ploty

Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá…. | World & Picture
Na ulici v Georgetownu se vychutnává jídlo i výtvarné umění, do něhož se zapasoval i autor tohoto článku. | World & Picture
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení. | World & Picture
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení. | World & Picture
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení. | World & Picture
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá…. | World & Picture
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá…. | World & Picture
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá…. | World & Picture
Sataj čili cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť. | World & Picture
Sataj čili cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť. | World & Picture
Excellent 2/2018 | Archív

Rakušan: S Piráty máme na vítězství, lidé z ANO nemyslí samostatně, za našeho poslance Pávka se omlouvám

Na všechno, co jste chtěli vědět o očkování, ale báli jste se zeptat, odpovídá profesorka Jiřina Bartůňková

Zlaté medaile, ale i nahota a zvláštní výroky aneb Legendární carevna gymnastiky Světlana Chorkinová

Fotoreportáž Kataríny Liškové: Mé jméno je Guatemala

Držte si úroveň, zkuste být zdvořilá aneb Když se ministryni financí nelíbí kritika

Za nezvládnutý registrační systém na očkování budou padat... ne hlavy, ale vyznamenání!