50 dní zrající hovězí s bramborovými lupínky|
Zdroj: Adam Kolář
Peníze za Grandy bylo možné směnit i u krásných hostesek|
Zdroj: Adam Kolář
Chutnalo všem - malým i velkým|
Zdroj: Adam Kolář
Chuťové pohárky přetékaly|
Zdroj: Adam Kolář
Každému co jeho jest|
Zdroj: Adam Kolář
Moje srdce bije pro PFF!|
Zdroj: Adam Kolář
U stanu hotelu Hilton bylo skvělé pití i vyhlídka|
Zdroj: Adam Kolář
Dáma, která má Charisma (2cl Absolut pepper, 2cl Melon Bols, střik Angostury bitters a cranberrie juice - zdobeno čerstvou chilli papričkou, bazalkou a jahodou) - Original Cloud 9 skybar Hilton drink|
Zdroj: Adam Kolář
Sladká tečka na závěr? Kdepak! Byl by hřích neochutnat ještě něco.|
Zdroj: Adam Kolář
Chutnalo všem a všude|
Zdroj: Adam Kolář
Pavel Maurer - hlavní organizátor Prague Food Festivalu|
Zdroj: Adam Kolář
Dobrou chuť|
Zdroj: Adam Kolář
Kuchař z Buddha-Baru připravoval sushi jedna báseň|
Zdroj: Adam Kolář
Je libo čerstvé sushi?|
Zdroj: Adam Kolář
Sommeliér vinařství Spielberg nám po krátkém rozhovoru o vínech doporučil nakonec André 2007 - pozdní sběr (na fotce ovšem třímá Zweigeltrebe Rosé 2009)|
Zdroj: Adam Kolář
Šéfe, jak čerstvý jsou ty ústřice? Tyhle jsou vylovený před dvěma dny. Ale to jsme přece říkali v pátek. No jo, ale to byly páteční, tyhle jsou nedělní!|
Zdroj: Adam Kolář
Je libo novozélandské mušle, nebo raději bretaňské ústřice?|
Zdroj: Adam Kolář
Morenito De Triana|
Zdroj: Adam Kolář
Hradní stráž nemohla ochutnat ani vodu|
Zdroj: Adam Kolář
Pro mnohé kýžený stánek s neuvěřitelnou kávou za neuvěřitelnou cenu|
Zdroj: Adam Kolář
Jeden z notorických pijanů delikátní kávy|
Zdroj: Adam Kolář
Poslední fotografie před odchodem|
Zdroj: Adam Kolář