Když buřt není špekáček: Zákony povolují výrobcům dát do uzenin v podstatě cokoliv

1/3
Přehled fotografií
Zavřít
  • Párky i špekáčky kdysi musely nést jasné informace o svém složení. Dnes stačí miniaturní etiketa, již málokdo přečte.
    Párky i špekáčky kdysi musely nést jasné informace o svém složení. Dnes stačí miniaturní etiketa, již málokdo přečte.| Zdroj: ČTK
  • Typická česká masná nabídka: Poznáte, co je maso a kam výrobce namlel tchyni i s psí boudou?
    Typická česká masná nabídka: Poznáte, co je maso a kam výrobce namlel tchyni i s psí boudou?| Zdroj: Profimedia.cz
  • Šéf Prakulu Roman Vaněk mezi nekřehčeným masem  ve špičkovém pražském řeznictví  The Real Meat Society
    Šéf Prakulu Roman Vaněk mezi nekřehčeným masem ve špičkovém pražském řeznictví The Real Meat Society| Zdroj: Nguyen Phuong Thao
Párky i špekáčky kdysi musely nést jasné informace o svém složení. Dnes stačí miniaturní etiketa, již málokdo přečte.
Typická česká masná nabídka: Poznáte, co je maso a kam výrobce namlel tchyni i s psí boudou?
Šéf Prakulu Roman Vaněk mezi nekřehčeným masem  ve špičkovém pražském řeznictví  The Real Meat Society