Šéfkuchaři už na své nejoblíbenější školní jídlo zavzpomínali. Vzpomenete si vy?

3/36
Přehled fotografií
Zavřít
  •  Kachna pečená/noční úprava/kysané červené zelí, bramborové knedlíky. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
    Kachna pečená/noční úprava/kysané červené zelí, bramborové knedlíky. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady| Zdroj: Iva Černá
  • Masové koule v rajské omáčce, těstoviny.  Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006  198 00  Praha 9 - Černý Most II.
    Masové koule v rajské omáčce, těstoviny. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006 198 00 Praha 9 - Černý Most II.| Zdroj: Pavla Jungwirthová
  • Polévka rajská s ovesnými vločkami sekaná, brambory m.m., zelí hlávkové dušené. ZŠ Mládežnická 536, Trutnov 4. Fotografie poslala Bc. Dvořáková Lenka vedoucí školní jídelny
    Polévka rajská s ovesnými vločkami sekaná, brambory m.m., zelí hlávkové dušené. ZŠ Mládežnická 536, Trutnov 4. Fotografie poslala Bc. Dvořáková Lenka vedoucí školní jídelny| Zdroj: Lenka Dvořáková
  • Polévka zeleninová s pohankou, krůtí plátek přírodní, bramborová kaše, zeleninová obloha. Školní jídelna ZŠ Chrustova, Ostrava - Slezská Ostrava
    Polévka zeleninová s pohankou, krůtí plátek přírodní, bramborová kaše, zeleninová obloha. Školní jídelna ZŠ Chrustova, Ostrava - Slezská Ostrava| Zdroj: Irena Dědková
  • Zeleninový vývar se strouháním, krůtí nudličky v sýrové omáčce, halušky, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
    Zeleninový vývar se strouháním, krůtí nudličky v sýrové omáčce, halušky, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170| Zdroj: Mošnová Blanka
  • Smažený vepřový řízek, brambor, zelenina. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006  198 00  Praha 9 - Černý Most II.
    Smažený vepřový řízek, brambor, zelenina. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006 198 00 Praha 9 - Černý Most II.| Zdroj: Pavla Jungwirthová
  • Šunkové řezy se sýrem, zeleninová obloha, pečivo. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
    Šunkové řezy se sýrem, zeleninová obloha, pečivo. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady| Zdroj: Iva Černá
  • Podkrkonošské kyselo, pekingské kuřecí maso, rýže. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
    Podkrkonošské kyselo, pekingské kuřecí maso, rýže. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk| Zdroj: Marta Kacálková
  • Zeleninový vývar se strouháním,  tilápie(ryba) s citrónovým máslem, bramborová kaše, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
    Zeleninový vývar se strouháním, tilápie(ryba) s citrónovým máslem, bramborová kaše, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170| Zdroj: Mošnová Blanka
  • Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
    Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk| Zdroj: Marcela Hegerová
  • Podkrkonošské kyselo, rajská omáčka, vařené hovězí maso, těstoviny. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
    Podkrkonošské kyselo, rajská omáčka, vařené hovězí maso, těstoviny. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk| Zdroj: Marta Kacálková
  • Pečené kuřecí stehýnko, bramborový salát, džus, koktejl.  Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
    Pečené kuřecí stehýnko, bramborový salát, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk| Zdroj: Marcela Hegerová
  • Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mletý máslový přírodní řízek, šťouchané brambory, salát mrkvový s jablky, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
    Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mletý máslový přírodní řízek, šťouchané brambory, salát mrkvový s jablky, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788| Zdroj: Petra Pelíšková
  •  Losos na kmíně, pečená dýně, vařené brambory. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
    Losos na kmíně, pečená dýně, vařené brambory. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady| Zdroj: Iva Černá
  • Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mořská treska zapečená s bešamelem, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba, hlávkový salát, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
    Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mořská treska zapečená s bešamelem, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba, hlávkový salát, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788| Zdroj: Petra Pelíšková
  • Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
    Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo| Zdroj: Novák Pavel
  • Polévka krupicová s vejcem, bretaňská zelenina, americké brambory, dresink, chléb, jogurt s lesním ovocem.  Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
    Polévka krupicová s vejcem, bretaňská zelenina, americké brambory, dresink, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice| Zdroj: Ivana Řezníčková (učitelka VV)
  •  Vaječná omeleta s rajčaty, šoulet/hrách. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
    Vaječná omeleta s rajčaty, šoulet/hrách. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady| Zdroj: Iva Černá
  • Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
    Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo| Zdroj: Novák Pavel
  • Podkrkonošské kyselo, domácí buchty ( tvaroh, mák ). Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
    Podkrkonošské kyselo, domácí buchty ( tvaroh, mák ). Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk| Zdroj: Marta Kacálková
  • Polévka krupicová s vejcem, fazolový guláš, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
    Polévka krupicová s vejcem, fazolový guláš, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice| Zdroj: Ivana Řezníčková (učitelka VV)
  • Polévka drůbková s rýží. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
    Polévka drůbková s rýží. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady| Zdroj: Iva Černá
  • Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, nudle s mákem nebo opraženou strouhankou, mandarinka, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
    Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, nudle s mákem nebo opraženou strouhankou, mandarinka, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov| Zdroj: Hana Hepnerová
  • Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, labské knedlíky, kuřecí plátek přírodní, červené nebo bílé zelí, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
    Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, labské knedlíky, kuřecí plátek přírodní, červené nebo bílé zelí, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov| Zdroj: Hana Hepnerová
  • Čočka po orientálsku s libovou uzenou krkovičkou, sojový rohlík. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
    Čočka po orientálsku s libovou uzenou krkovičkou, sojový rohlík. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň | Zdroj: Olga Süssová
  • Francouzská polévka (vlastní výroba , ne polotovar), halušky s uzeným sypané sýrem, zelné saláty, rakytníkový čaj. Základní škola Odry, Pohořská 8
    Francouzská polévka (vlastní výroba , ne polotovar), halušky s uzeným sypané sýrem, zelné saláty, rakytníkový čaj. Základní škola Odry, Pohořská 8| Zdroj: renata.sandova
  • Lovecký vepřový závitek, brambory, okurkový salát ZŠ Jiřího z Poděbrad, Praha 3
    Lovecký vepřový závitek, brambory, okurkový salát ZŠ Jiřího z Poděbrad, Praha 3| Zdroj: Martina Frouz Vokounová
  • Vepřové maso po debrecínsku, rýže, obloha a polévka byla luštěninová. Oběd pochází z jídelny školy Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu
    Vepřové maso po debrecínsku, rýže, obloha a polévka byla luštěninová. Oběd pochází z jídelny školy Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu| Zdroj: Pavel Hradecký
  • Ovocné knedlíky sypané tvarohem. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
    Ovocné knedlíky sypané tvarohem. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň| Zdroj: Olga Süssová
  • Oběd dne 17.10.2012. Školní jídelna ZŠ Srbská 2, Ostrava-Výškovice
    Oběd dne 17.10.2012. Školní jídelna ZŠ Srbská 2, Ostrava-Výškovice| Zdroj: Blanka Pekařová
  • Květáková polévka, holandský řízek, brambory m. m., broskvový kompot, džus. ŽŠ SNP Hradec Králové
    Květáková polévka, holandský řízek, brambory m. m., broskvový kompot, džus. ŽŠ SNP Hradec Králové| Zdroj: majky22
  • Prejt se zelím, brambory. Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha
    Prejt se zelím, brambory. Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha| Zdroj: Alice Kavalcová
  • Gulášová polévka, české buchty, caj. SŠ, ZŠ a MŠ pro sluchově postižené, Výmolova 169, Praha 5-Radlice
    Gulášová polévka, české buchty, caj. SŠ, ZŠ a MŠ pro sluchově postižené, Výmolova 169, Praha 5-Radlice| Zdroj: Milena Čámková
  • Oběd z jídelny Gymnázia Matyáše Lercha v Brně.
    Oběd z jídelny Gymnázia Matyáše Lercha v Brně.| Zdroj: Eliška Uhliarová
  • Polévka - jáhlová se zeleninou, hlavní jídlo - hovězí maso na smetaně, houskový knedlík,  doplněk - pomeranč,  nápoj - čaj černý. Školní jídelna Lukavec u Pacova
    Polévka - jáhlová se zeleninou, hlavní jídlo - hovězí maso na smetaně, houskový knedlík, doplněk - pomeranč, nápoj - čaj černý. Školní jídelna Lukavec u Pacova| Zdroj: Martin Kocour
  • Celer v sýrovém těstíčku (smaženo "nasucho" v konvektomatu), šťouchané brambory s petrželkou. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
    Celer v sýrovém těstíčku (smaženo "nasucho" v konvektomatu), šťouchané brambory s petrželkou. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň| Zdroj: Olga Süssová
 Kachna pečená/noční úprava/kysané červené zelí, bramborové knedlíky. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
Masové koule v rajské omáčce, těstoviny.  Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006  198 00  Praha 9 - Černý Most II.
Polévka rajská s ovesnými vločkami sekaná, brambory m.m., zelí hlávkové dušené. ZŠ Mládežnická 536, Trutnov 4. Fotografie poslala Bc. Dvořáková Lenka vedoucí školní jídelny
Polévka zeleninová s pohankou, krůtí plátek přírodní, bramborová kaše, zeleninová obloha. Školní jídelna ZŠ Chrustova, Ostrava - Slezská Ostrava
Zeleninový vývar se strouháním, krůtí nudličky v sýrové omáčce, halušky, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
Smažený vepřový řízek, brambor, zelenina. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006  198 00  Praha 9 - Černý Most II.
Šunkové řezy se sýrem, zeleninová obloha, pečivo. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
Podkrkonošské kyselo, pekingské kuřecí maso, rýže. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
Zeleninový vývar se strouháním,  tilápie(ryba) s citrónovým máslem, bramborová kaše, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
Podkrkonošské kyselo, rajská omáčka, vařené hovězí maso, těstoviny. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
Pečené kuřecí stehýnko, bramborový salát, džus, koktejl.  Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mletý máslový přírodní řízek, šťouchané brambory, salát mrkvový s jablky, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
 Losos na kmíně, pečená dýně, vařené brambory. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mořská treska zapečená s bešamelem, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba, hlávkový salát, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
Polévka krupicová s vejcem, bretaňská zelenina, americké brambory, dresink, chléb, jogurt s lesním ovocem.  Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
 Vaječná omeleta s rajčaty, šoulet/hrách. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
Podkrkonošské kyselo, domácí buchty ( tvaroh, mák ). Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
Polévka krupicová s vejcem, fazolový guláš, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
Polévka drůbková s rýží. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60  Poděbrady
Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, nudle s mákem nebo opraženou strouhankou, mandarinka, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, labské knedlíky, kuřecí plátek přírodní, červené nebo bílé zelí, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
Čočka po orientálsku s libovou uzenou krkovičkou, sojový rohlík. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
Francouzská polévka (vlastní výroba , ne polotovar), halušky s uzeným sypané sýrem, zelné saláty, rakytníkový čaj. Základní škola Odry, Pohořská 8
Lovecký vepřový závitek, brambory, okurkový salát ZŠ Jiřího z Poděbrad, Praha 3
Vepřové maso po debrecínsku, rýže, obloha a polévka byla luštěninová. Oběd pochází z jídelny školy Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu
Ovocné knedlíky sypané tvarohem. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
Oběd dne 17.10.2012. Školní jídelna ZŠ Srbská 2, Ostrava-Výškovice
Květáková polévka, holandský řízek, brambory m. m., broskvový kompot, džus. ŽŠ SNP Hradec Králové
Prejt se zelím, brambory. Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha
Gulášová polévka, české buchty, caj. SŠ, ZŠ a MŠ pro sluchově postižené, Výmolova 169, Praha 5-Radlice
Oběd z jídelny Gymnázia Matyáše Lercha v Brně.
Polévka - jáhlová se zeleninou, hlavní jídlo - hovězí maso na smetaně, houskový knedlík,  doplněk - pomeranč,  nápoj - čaj černý. Školní jídelna Lukavec u Pacova
Celer v sýrovém těstíčku (smaženo "nasucho" v konvektomatu), šťouchané brambory s petrželkou. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň