Takhle vypadají jídla ve školních jídelnách. Očima školáků i zaměstnanců

6/36
Přehled fotografií
Zavřít
  • Lovecký vepřový závitek, brambory, okurkový salát ZŠ Jiřího z Poděbrad, Praha 3
    Lovecký vepřový závitek, brambory, okurkový salát ZŠ Jiřího z Poděbrad, Praha 3| Zdroj: Martina Frouz Vokounová
  • Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, nudle s mákem nebo opraženou strouhankou, mandarinka, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
    Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, nudle s mákem nebo opraženou strouhankou, mandarinka, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov| Zdroj: Hana Hepnerová
  • Masové koule v rajské omáčce, těstoviny.  Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006  198 00  Praha 9 - Černý Most II.
    Masové koule v rajské omáčce, těstoviny. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006 198 00 Praha 9 - Černý Most II.| Zdroj: Pavla Jungwirthová
  • Zeleninový vývar se strouháním,  tilápie(ryba) s citrónovým máslem, bramborová kaše, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
    Zeleninový vývar se strouháním, tilápie(ryba) s citrónovým máslem, bramborová kaše, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170| Zdroj: Mošnová Blanka
  • Oběd z jídelny Gymnázia Matyáše Lercha v Brně.
    Oběd z jídelny Gymnázia Matyáše Lercha v Brně.| Zdroj: Eliška Uhliarová
  • Polévka zeleninová s pohankou, krůtí plátek přírodní, bramborová kaše, zeleninová obloha. Školní jídelna ZŠ Chrustova, Ostrava - Slezská Ostrava
    Polévka zeleninová s pohankou, krůtí plátek přírodní, bramborová kaše, zeleninová obloha. Školní jídelna ZŠ Chrustova, Ostrava - Slezská Ostrava| Zdroj: Irena Dědková
  • Podkrkonošské kyselo, rajská omáčka, vařené hovězí maso, těstoviny. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
    Podkrkonošské kyselo, rajská omáčka, vařené hovězí maso, těstoviny. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk| Zdroj: Marta Kacálková
  • Polévka drůbková s rýží. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
    Polévka drůbková s rýží. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)| Zdroj: Iva Černá
  • Kachna pečená/noční úprava/kysané červené zelí, bramborové knedlíky. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
    Kachna pečená/noční úprava/kysané červené zelí, bramborové knedlíky. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)| Zdroj: Iva Černá
  • Prejt se zelím, brambory. Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha
    Prejt se zelím, brambory. Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha| Zdroj: Alice Kavalcová
  • Šunkové řezy se sýrem, zeleninová obloha, pečivo. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
    Šunkové řezy se sýrem, zeleninová obloha, pečivo. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)| Zdroj: Iva Černá
  • Vaječná omeleta s rajčaty, šoulet/hrách. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
    Vaječná omeleta s rajčaty, šoulet/hrách. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)| Zdroj: Iva Černá
  • Polévka rajská s ovesnými vločkami sekaná, brambory m.m., zelí hlávkové dušené. ZŠ Mládežnická 536, Trutnov 4. Fotografie poslala Bc. Dvořáková Lenka vedoucí školní jídelny
    Polévka rajská s ovesnými vločkami sekaná, brambory m.m., zelí hlávkové dušené. ZŠ Mládežnická 536, Trutnov 4. Fotografie poslala Bc. Dvořáková Lenka vedoucí školní jídelny| Zdroj: Lenka Dvořáková
  • Smažený vepřový řízek, brambor, zelenina. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006  198 00  Praha 9 - Černý Most II.
    Smažený vepřový řízek, brambor, zelenina. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006 198 00 Praha 9 - Černý Most II.| Zdroj: Pavla Jungwirthová
  • Podkrkonošské kyselo, pekingské kuřecí maso, rýže. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
    Podkrkonošské kyselo, pekingské kuřecí maso, rýže. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk| Zdroj: Marta Kacálková
  • Zeleninový vývar se strouháním, krůtí nudličky v sýrové omáčce, halušky, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
    Zeleninový vývar se strouháním, krůtí nudličky v sýrové omáčce, halušky, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170| Zdroj: Mošnová Blanka
  • Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
    Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo| Zdroj: Novák Pavel
  • Pečené kuřecí stehýnko, bramborový salát, džus, koktejl.  Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
    Pečené kuřecí stehýnko, bramborový salát, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk| Zdroj: Marcela Hegerová
  • Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mletý máslový přírodní řízek, šťouchané brambory, salát mrkvový s jablky, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
    Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mletý máslový přírodní řízek, šťouchané brambory, salát mrkvový s jablky, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788| Zdroj: Petra Pelíšková
  • Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
    Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo| Zdroj: Novák Pavel
  • Podkrkonošské kyselo, domácí buchty ( tvaroh, mák ). Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
    Podkrkonošské kyselo, domácí buchty ( tvaroh, mák ). Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk| Zdroj: Marta Kacálková
  • Polévka krupicová s vejcem, bretaňská zelenina, americké brambory, dresink, chléb, jogurt s lesním ovocem.  Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
    Polévka krupicová s vejcem, bretaňská zelenina, americké brambory, dresink, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice| Zdroj: Ivana Řezníčková (učitelka VV)
  • Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, labské knedlíky, kuřecí plátek přírodní, červené nebo bílé zelí, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
    Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, labské knedlíky, kuřecí plátek přírodní, červené nebo bílé zelí, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov| Zdroj: Hana Hepnerová
  • Francouzská polévka (vlastní výroba , ne polotovar), halušky s uzeným sypané sýrem, zelné saláty, rakytníkový čaj. Základní škola Odry, Pohořská 8
    Francouzská polévka (vlastní výroba , ne polotovar), halušky s uzeným sypané sýrem, zelné saláty, rakytníkový čaj. Základní škola Odry, Pohořská 8| Zdroj: renata.sandova
  • Vepřové maso po debrecínsku, rýže, obloha a polévka byla luštěninová. Oběd pochází z jídelny školy Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu
    Vepřové maso po debrecínsku, rýže, obloha a polévka byla luštěninová. Oběd pochází z jídelny školy Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu| Zdroj: Pavel Hradecký
  • Čočka po orientálsku s libovou uzenou krkovičkou, sojový rohlík. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
    Čočka po orientálsku s libovou uzenou krkovičkou, sojový rohlík. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň| Zdroj: Olga Süssová
  • Oběd dne 17.10.2012. Školní jídelna ZŠ Srbská 2, Ostrava-Výškovice
    Oběd dne 17.10.2012. Školní jídelna ZŠ Srbská 2, Ostrava-Výškovice| Zdroj: Blanka Pekařová
  • Losos na kmíně, pečená dýně, vařené brambory. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
    Losos na kmíně, pečená dýně, vařené brambory. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)| Zdroj: Iva Černá
  • Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mořská treska zapečená s bešamelem, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba, hlávkový salát, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
    Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mořská treska zapečená s bešamelem, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba, hlávkový salát, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788| Zdroj: Petra Pelíšková
  • Ovocné knedlíky sypané tvarohem. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
    Ovocné knedlíky sypané tvarohem. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň| Zdroj: Olga Süssová
  • Květáková polévka, holandský řízek, brambory m. m., broskvový kompot, džus. ŽŠ SNP Hradec Králové
    Květáková polévka, holandský řízek, brambory m. m., broskvový kompot, džus. ŽŠ SNP Hradec Králové| Zdroj: majky22
  • Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
    Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk| Zdroj: Marcela Hegerová
  • Polévka krupicová s vejcem, fazolový guláš, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
    Polévka krupicová s vejcem, fazolový guláš, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice| Zdroj: Ivana Řezníčková (učitelka VV)
  • Gulášová polévka, české buchty, caj. SŠ, ZŠ a MŠ pro sluchově postižené, Výmolova 169, Praha 5-Radlice
    Gulášová polévka, české buchty, caj. SŠ, ZŠ a MŠ pro sluchově postižené, Výmolova 169, Praha 5-Radlice| Zdroj: Milena Čámková
  • Polévka - jáhlová se zeleninou, hlavní jídlo - hovězí maso na smetaně, houskový knedlík,  doplněk - pomeranč,  nápoj - čaj černý. Školní jídelna Lukavec u Pacova
    Polévka - jáhlová se zeleninou, hlavní jídlo - hovězí maso na smetaně, houskový knedlík, doplněk - pomeranč, nápoj - čaj černý. Školní jídelna Lukavec u Pacova| Zdroj: Martin Kocour
  • Celer v sýrovém těstíčku (smaženo nasucho v konvektomatu), šťouchané brambory s petrželkou. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
    Celer v sýrovém těstíčku (smaženo nasucho v konvektomatu), šťouchané brambory s petrželkou. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň| Zdroj: Olga Süssová
Lovecký vepřový závitek, brambory, okurkový salát ZŠ Jiřího z Poděbrad, Praha 3
Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, nudle s mákem nebo opraženou strouhankou, mandarinka, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
Masové koule v rajské omáčce, těstoviny.  Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006  198 00  Praha 9 - Černý Most II.
Zeleninový vývar se strouháním,  tilápie(ryba) s citrónovým máslem, bramborová kaše, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
Oběd z jídelny Gymnázia Matyáše Lercha v Brně.
Polévka zeleninová s pohankou, krůtí plátek přírodní, bramborová kaše, zeleninová obloha. Školní jídelna ZŠ Chrustova, Ostrava - Slezská Ostrava
Podkrkonošské kyselo, rajská omáčka, vařené hovězí maso, těstoviny. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
Polévka drůbková s rýží. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
Kachna pečená/noční úprava/kysané červené zelí, bramborové knedlíky. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
Prejt se zelím, brambory. Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha
Šunkové řezy se sýrem, zeleninová obloha, pečivo. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
Vaječná omeleta s rajčaty, šoulet/hrách. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
Polévka rajská s ovesnými vločkami sekaná, brambory m.m., zelí hlávkové dušené. ZŠ Mládežnická 536, Trutnov 4. Fotografie poslala Bc. Dvořáková Lenka vedoucí školní jídelny
Smažený vepřový řízek, brambor, zelenina. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006  198 00  Praha 9 - Černý Most II.
Podkrkonošské kyselo, pekingské kuřecí maso, rýže. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
Zeleninový vývar se strouháním, krůtí nudličky v sýrové omáčce, halušky, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
Pečené kuřecí stehýnko, bramborový salát, džus, koktejl.  Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mletý máslový přírodní řízek, šťouchané brambory, salát mrkvový s jablky, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
Podkrkonošské kyselo, domácí buchty ( tvaroh, mák ). Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
Polévka krupicová s vejcem, bretaňská zelenina, americké brambory, dresink, chléb, jogurt s lesním ovocem.  Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, labské knedlíky, kuřecí plátek přírodní, červené nebo bílé zelí, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
Francouzská polévka (vlastní výroba , ne polotovar), halušky s uzeným sypané sýrem, zelné saláty, rakytníkový čaj. Základní škola Odry, Pohořská 8
Vepřové maso po debrecínsku, rýže, obloha a polévka byla luštěninová. Oběd pochází z jídelny školy Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu
Čočka po orientálsku s libovou uzenou krkovičkou, sojový rohlík. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
Oběd dne 17.10.2012. Školní jídelna ZŠ Srbská 2, Ostrava-Výškovice
Losos na kmíně, pečená dýně, vařené brambory. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky (Poděbrady)
Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mořská treska zapečená s bešamelem, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba, hlávkový salát, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
Ovocné knedlíky sypané tvarohem. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
Květáková polévka, holandský řízek, brambory m. m., broskvový kompot, džus. ŽŠ SNP Hradec Králové
Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
Polévka krupicová s vejcem, fazolový guláš, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
Gulášová polévka, české buchty, caj. SŠ, ZŠ a MŠ pro sluchově postižené, Výmolova 169, Praha 5-Radlice
Polévka - jáhlová se zeleninou, hlavní jídlo - hovězí maso na smetaně, houskový knedlík,  doplněk - pomeranč,  nápoj - čaj černý. Školní jídelna Lukavec u Pacova
Celer v sýrovém těstíčku (smaženo nasucho v konvektomatu), šťouchané brambory s petrželkou. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň