FOTOGALERIE: První várka blafů z českých restaurací a kantýn

5/16
Přehled fotografií
Zavřít
  • \\"Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.\\"
    \\"Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.\\"| Zdroj: Marek Šmerda
  • Pohled č.p. 2
    Pohled č.p. 2| Zdroj: Marek Šmerda
  • Pohled č.p. 3
    Pohled č.p. 3| Zdroj: Marek Šmerda
  • \\"Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!\\"
    \\"Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!\\"| Zdroj: Marie Chytilová
  • \\"Objednával jsem si hlavní jídlo s názvem: Grilované maso čtyř chutí pro pravé labužníky, hořčice, křen, chleba - cena byla cca 139,-. Podle ceny jsem usuzoval, že to bude opravdu kulinářský zážitek. Poté, co mi objednávku z již zmiňované restaurace kolega přivezl, jsem se nestačil divit. Okamžitě jsem sáhl po fotoaparátu. Na otázku jestli jsem to dal - ano měl jsem opravdový hlad.\\"
    \\"Objednával jsem si hlavní jídlo s názvem: Grilované maso čtyř chutí pro pravé labužníky, hořčice, křen, chleba - cena byla cca 139,-. Podle ceny jsem usuzoval, že to bude opravdu kulinářský zážitek. Poté, co mi objednávku z již zmiňované restaurace kolega přivezl, jsem se nestačil divit. Okamžitě jsem sáhl po fotoaparátu. Na otázku jestli jsem to dal - ano měl jsem opravdový hlad.\\"| Zdroj: Jakub Draslar
  • Premiérový blaf, který dorazil do naší schránky.
    Premiérový blaf, který dorazil do naší schránky.| Zdroj: Natálie Pecinová
  • Takto to mělo vypadat...
    Takto to mělo vypadat...| Zdroj: archiv via Kateřina Heroutová
  • ...a tak to vypadalo. Autorka píše: \\"Restauratéři jsou stále drzejší a kreativnější, což je v dnešním vysoce konkurenčním protředí, které je neustále tlačeno vysokými nároky zákazníků, novými trendy, technologiemi, standardy, nepochopitelné.\\"
    ...a tak to vypadalo. Autorka píše: \\"Restauratéři jsou stále drzejší a kreativnější, což je v dnešním vysoce konkurenčním protředí, které je neustále tlačeno vysokými nároky zákazníků, novými trendy, technologiemi, standardy, nepochopitelné.\\"| Zdroj: Kateřina Heroutová
  • \\"Slepené těstoviny, přelité blíže nespecifikovatelnou naoranžovělou omáčkou s kousky zelí, která nenápadně přetéká přes okraj talíře, vytlačovaná oschlou flákotou masa, to vše servírované na olepeném talířku umístěném na předpotopní tác ...\\"
    \\"Slepené těstoviny, přelité blíže nespecifikovatelnou naoranžovělou omáčkou s kousky zelí, která nenápadně přetéká přes okraj talíře, vytlačovaná oschlou flákotou masa, to vše servírované na olepeném talířku umístěném na předpotopní tác ...\\"| Zdroj: Vojtěch Drda
  • Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem
    Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem| Zdroj: Jan Špic
  • ...a ještě varianta se zelím
    ...a ještě varianta se zelím| Zdroj: Jan Špic
  • Vepřový závitek
    Vepřový závitek| Zdroj: Marek Roháček
  • blaf bez komentáře
    blaf bez komentáře| Zdroj: Soňa Dereniková
  • blaf bez komentáře
    blaf bez komentáře| Zdroj: Soňa Dereniková
  • blaf bez komentáře
    blaf bez komentáře| Zdroj: David
  • hrachová kaše s \\"přírodním plátkem\\" nebo kusem šunky
    hrachová kaše s \\"přírodním plátkem\\" nebo kusem šunky| Zdroj: David
\\"Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.\\"
Pohled č.p. 2
Pohled č.p. 3
\\"Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!\\"
\\"Objednával jsem si hlavní jídlo s názvem: Grilované maso čtyř chutí pro pravé labužníky, hořčice, křen, chleba - cena byla cca 139,-. Podle ceny jsem usuzoval, že to bude opravdu kulinářský zážitek. Poté, co mi objednávku z již zmiňované restaurace kolega přivezl, jsem se nestačil divit. Okamžitě jsem sáhl po fotoaparátu. Na otázku jestli jsem to dal - ano měl jsem opravdový hlad.\\"
Premiérový blaf, který dorazil do naší schránky.
Takto to mělo vypadat...
...a tak to vypadalo. Autorka píše: \\"Restauratéři jsou stále drzejší a kreativnější, což je v dnešním vysoce konkurenčním protředí, které je neustále tlačeno vysokými nároky zákazníků, novými trendy, technologiemi, standardy, nepochopitelné.\\"
\\"Slepené těstoviny, přelité blíže nespecifikovatelnou naoranžovělou omáčkou s kousky zelí, která nenápadně přetéká přes okraj talíře, vytlačovaná oschlou flákotou masa, to vše servírované na olepeném talířku umístěném na předpotopní tác ...\\"
Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem
...a ještě varianta se zelím
Vepřový závitek
blaf bez komentáře
blaf bez komentáře
blaf bez komentáře
hrachová kaše s \\"přírodním plátkem\\" nebo kusem šunky